Serving brunch

Tiirikkala

Rating 4.3 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ihana paikka Aurajoen rannalla! Iisiä ja maukasta lounasta. Huvilamainen, skandinaavinen ote sisutuksessa ja istumapaikkoja löytyy kahdesta kerroksesta. Plussaa erikoistapahtumista ja hyvistä juomatuotteista.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 10.11.2017
Rating: 1

Ihan huippu :) Kaunis, tunnelmallinen mutta silti rento paikka ja kesällä kattoterassilla voi kuvitella olevansa ulkomailla. Etenkin lounasaikaan edulliset hinnat ja tosi asiantunteva ja mukava henkilökunta. Lauantaibrunssillakin kävin kerran, se oli pieni pettymys, mutta ehkä siksi, että odotukset olivat niin korkealla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 25.10.2015
Rating: 0

Oon käynyt pari kertaa, parsaleipä ja lohikeitto ovat maistuneet. Tosi ihana miljöö. Henkilökunta on ystävällistä. Suosittelen! Hinnatkaan eivät päätä huimaa etenkään lounasaikaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 19.08.2015
Rating: 0

Olimme sunnuntaikahvilla terassilla ja tilasin mustikkapiirakan sekä cappuccinon. Mustikkapiirakka oli todella hyvää, joskin pala olisi voinut hintaansa nähden olla kaksinkertaisen kokoinen. Aiemmin olen saanut vallan mainioita kahveja Tiirikkalasta, mutta tänään cappuccino oli heikko suoritus. Maku oli hyvä, mutta kahvi oli jo pöytään tullessa haaleaa kädenlämpöistä. Tällä kertaa käynti jäi vähän pettymykseksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 02.08.2015
Rating: 0

Upea miljöö ja parvekkeen hienot näkymät Aurajoelle. Nuo jäivät päällimmäisenä visiitistämme mieleen. Toki ottamamme salaatit (maalaissalaatti ja brie & persikkasalaatti) olivat herkullisia ja ruokaisia. Erityismaininta vielä pienelle makealle, johon oli täydellistä lopettaa nautinnollinen lounashetki.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 31.07.2015
Rating: 0

Söin kermaisen lohikeiton, joka todellakin oli kermainen ja runsas. Melkein liian kermainen ;) jos kaloreita laskee, saattoi olla liian kermainen, mutta hyvää! Henkilökunta oli todella asiallista! Oltiin vielä lasten kanssa ja homma toimi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 09.07.2015
Rating: 0

hyvä paikka

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 12€ Added: 26.05.2015
Rating: -1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (4)


Location

Vähätori, Linnankatu 3, 20100 Turku - Route
http://www.tiirikkala.fi

Options