Opens at 17:00

Ravintola Ludu

Rating 3.8 / 5

Reviews (45)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Söimme maistelumenun. Kaikki ruoat erinomaisia ja tunnelma ja palvelu kohdallaan. Meitä hieman harmitti paikan akustiikka. Oli vaikea kuulla jopa edessä istuvan puhetta, koska oli niin hälyistä ja naapuripöydän kova nauru sattui korviin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 16.12.2016
Rating: 0

Söin lounaalla kasvissosekeittoa, lohta kukkakaalirisotolla sekä jälkiruuaksi luumupiirakkaa. Ruoka oli erittäin maittavaa ja palvelu hyvää! Varmasti menen uudestaan lounaalle, mutta muina aikoina on hieman liian tyyris kukkarolle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 14.09.2016
Rating: 0

Ruoka oli hyvää, samoin miljöö, erityisesti elävästä musiikista pisteet. Palvelussa parantamisen varaa. Omistaja/päällikkö (?) ei tarjoillut puolikasta viinimenua (ikinä ei ongelma muualla) ja palvelu oli muutenkin hakusessa. Ei ole alentavaa olla mukava ja ystävällinen vaikka Turussa ollaankin. Paremmalla palvelulla kokemus olisi ollut loistava!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 07.02.2016
Rating: 0

Mainio kokemus! Hyvää ruokaa ja kiva tunnelma. Pieni miinus oli risotto kasvispääruokana, vaikka olikin oikein hyvää. Voisivat ravintolat kohta keksiä jotain uutta, kun joka toisessa lafkassa on kasvisvaihtoehtona juurikin se iänikuinen risotto. Liha-annos oli sekin oikein hyvä, joskin makua olisi kaivannut vielä hitusen lisää. Erikoiskiitos kukkakaalialkuruoasta, ihana annos!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 28.09.2015
Rating: 0

Aivan mainio kokemus! Päädyimme suuremmalla pöytäseurueella valitsemaan 5 ruokalajin maistelumenun, joka oli nappivalinta. Kokin valitsemat annokset eivät suinkaan olleet niitä listan halvimpia ja yllätysannoksena tarjoiltu porsaanposki oli suussasulavaa.

Ystävällinen ja asiantunteva miestarjoilija/sommelier (?) osasi valita annoksiin sopivat viinit ja teki kokemuksesta miellyttävän - tämäntasoista palvelua saa harvoin.

Ainoana negatiivisena puolena ehkä hieman turhan kovalla soinut pianomusiikki, mutta tämä oli kokonaiskuvassa hyvin pientä.

Voi todella suositella jos Turkuun on asiaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 14.09.2015
Rating: 0

Erittäin ystävällinen ja innostava miespuolinen tarjoilija. Mieleenpainuvaa oli, että ruoan raaka-aineet kerrottiin tarjoillessa.
Jos jotain miinusta, niin hieman hälyisä paikka, tosin isoimpia aiheuttajia tähän oli vieressä istuva nelihenkinen naisporukka.. Ruoka oli hyvää hintaansa nähden. Suosittelemme!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.07.2015 View previous reviews (2)
Rating: 0

Alku- ja jälkiruoka olivat loistavia (karitsaa alkuun, juustokakku jälkkärinä). Pääruuat jättivät meillä molemmilla toivomisen varaa. Kotimainen ankka oli herkullista, mutta peruna lisäkkeenä ehkä hieman arkinen. Parsarisotossa oli liikaa tavaraa, risoton lisäksi rakuunakreemi, parmesaani ja siitä tehdyt "sipsit", uppomuna. Liian iso, tuhti ja ruokaisa annos, melkein puolet jäi syömättä. Plussaa mahtavasta palvelusta ja tunnelmasta, eikä sisustuksessa mitään valittamista ollut. Aion mennä uudestaan, pienestä pääruokapettymyksestä huolimatta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.05.2015
Rating: 0

Todella hyvä pitkä menu. Tarjoilussa rento ote ja viinit sopivat ruokiin todella hyvin!! :D

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.04.2015
Rating: 0

Nautimme täällä illallisen alku-, pää- ja jälkiruokineen.

Alkupaloina friteerattu artisokka oli todella hyvää. Hevonen korvasienimuhennoksella maistui, mutta annos oli maskuliinisen raskas. Jälkiruokina maitosuklaavanukas oli ehdoton ykkönen.

Palvelu oli hyvää ja tasokasta. Osattiin auttaa myös erikoisemmissa juomavalinnoissa. Tila oli mustan puhuva ja sopivan erilainen verrattuna muihin turkulaisiin ravintoloihin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 19.04.2015
Rating: 0

Maistelumenu yllätti meidät todella positiivisesti. Viinipaketin sai onneksi puoliksi seuralaisen kanssa, viinit olivat erinomaisia. Pientä haparointia oli palvelussa, mutta pienet unohdukset korvattiin ja palvelu oli ystävällistä ja joustavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 29.03.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Linnankatu 17, 20100 Turku - Route
+358 20 734 0310
http://www.ludu.fi

Options