Closed now

Kirstin Keidas

Rating 3.5 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pikaisesti lounaalla meluisassa paikassa. Opettaja huutaa hiljaisuutta. Hyvä sijainti! Useita ruokalajeja valittavana, läskiäkin löytyi lihasta. Makua onneksi löytyi tsekkimakkarapannusta. Opiskelijaruokalaksi hiven kallis.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 26.11.2013
Rating: 0

Erittäin huono asiakaspalvelu ! !!

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 390€ Added: 17.10.2013
Rating: -2

Positiivinen löytö, ruoka oli hyvää ja varsin monipuolista. Plussaa myös rasvattomasta maidosta joka oli myös kylmää.

Jälkkärikin maistui hyvältä, vaikka siitä oli joku jo marjat poiminutkin itselleen ;)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 25.05.2012
Rating: 0

Hyvin vähän Jeesus.
HEO:n kellariruokala on mainittu joissain yhteyksissä poikkeukselliseksi kouluaterian tarjoajaksi. Sehän selviää.

Talvikuukausina ulko-ovi ei ole auki. Tämähän menee helpoksi. Muutamien ovien, kulmien ja mutkien kautta löydän perille, keittiö on jo korjaamassa ruokia pois. Jahas, tämä meneekin kiinni jo 12:45. No, ruokaa on ja sitä luvataan myydä - luonnollisesti. Olenhan asiallinen vierailija.

Kahdeksan euroa. Se tuntuu aika paljolta opiskelijastatuksettomuudestani huolimati. Katsotaan. Salaattipöytä on hieno. Monenlaista viritelmää. Tuoretta sämpylää. Herkullista. Pääsafkoina tällä kertaa jotain amerikkalaishenkisesti käsiteltyä ja kuorrutettua kanankoipea sekä kinkkupastaa. Oikein mainioita molemmat. Pasta on miellyttävän jämäkkä, kinkku ei ole halvinta roskapizzasuikaletta. Makusektori luottaa itse tuotteisiin eikä kikkaile mausteilla. Kanankoipea on vaikea tyriä, noh, paistoaste on sopiva.

Kahta eri jälkkäriä. Minä ehdin tyhmänä vain toiseen käsiksi. Se on perinteistä kiisseliä, word. Kahvi on hyvää.

Lisäbonuksena on sanottava, että harvoinpa ravintolassa on näin paljon elämää ja toimintaa. Meteli kuuluukin asiaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 06.02.2012
Rating: 0

Helsingin Evankelisen Opiston opiskelijoita käy kateeksi. Koulun lounaalle voi osallistua ulkopuoleltakin, tuolloin hinta on 8e, opiskelijakorttia vilauttamalla sapuska irtoaa 4,27 eurolla (-ateriatuki 1,67). Linjastossa iskee lähes poikkeuksetta aina ahneus ja lautasen kasaa äärimmilleen ; tarjolla on yleensä ainakin 2-3 eri tyyppistä salaattia, ainakin kolmea erilaista lämmintä ruokaa, peruna/riisilisäkkeet vaihtelevat, näitäkin kuitenkin aina useampaa vaihtoehtoa. Vaalea/tumma leipä, maito/piimä/kotikalja tms. kuuluu hintaan myös, kahdeksan euron lounaaseen myös kahvi. Kahvileipä, joka aina käydessäni on ollut tuoretta, kustantaa lisää 0,50e-1e. Erityisesti kasvisruoat yllättävät silloin tällöin enemmän kuin positiivisesti, joku keittiössä tuntuu osaavan käsitellä soijasuikaleita ja tofua mikä on ainakin omien kokemusteni mukaan varsinkin kouluruokaloissa harvinaista. Oven takana kannattaa olla väijymässä heti yhdeltätoista, puolta tuntia myöhemmin jonot ovat mielettömät ja pöydistä ei tunnu paikkaa löytyvän. Toinen hyvä rako on juuri ennen yhtä (istuskelemaan kyllä voi jäädä yhden jälkeenkin vaikka lounasaika tuolloin päättyykin) mutta tuolloin tarjonta on saattanut supistua kolmensadan opiskelijan vedettyä ruoat suihinsa. Työntekijät ja asiakkaat nyt eivät toisiinsa suuremmin ota kontaktia kuin pikaisesti maksutapahtuman yhteydessä, ystävällisen vaikutelman olen kuitenkin siinäkin ajassa onnistunut saamaan. Kävisin useamminkin jos kestäisin back to school-meininkiä jatkuvalla syötöllä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 15.11.2009
Rating: 3

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Kirstinkatu 1, 00530 Helsinki - Route
09 - 7742 420
http://www.heo.fi/ravintola

Options