Kitchen is open

Ravintola Nili

lappish
Rating 4.5 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (24)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pitkästä aikaa takaisin.
Paikka jälleen kerran täynnä (viikolla) ja onneksi pöytävaraus oli tehtynä.
Englantilaisen vieraan kanssa päädyimme Rovaniemi Menuun sijaan valitsemaan ruoat listalta ja tokihan sieltä helposti hyvät vaihtoehdot löytyi. Ruoan ja palvelun taso ei taaskaan pettänyt ja kaikki pelasi mainiosti.
Vaikka aina olenkin ollut tyytyväinen Nilin tarjoiluun ja ruoakaan, niin silti vähän enemmän kaipaisin uusi ruokia listalle alkaen keittiön tervehdyksestä, mutta myös ihan pääruokiinkin

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.03.2016 View previous reviews (6)
Rating: 0

Syksyinen pikavisiitti Rovaniemellä. Päädyimme sattumalta Niiliin.Kotoinen tunnelma, erittäin ystävällinen palvelu. Alku keitto taivaallinen,liha ja kala taidolla tehdyt.Jälkiruoka päätti melkeinpä täydellisen maku sinfonian.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 17.01.2016 View previous reviews (3)
Rating: 0

Oh. .. the bear was a wonderful find.. first time but yum yum yum.

Not exactly child friendly (they are welcome, but there's no special dishes for kids and I am glad they don't have the tired old rubbish "for kids"). Kids can have a half portion of whatever the adults eat.

Food of a great quality. Drink selection a little poor (esp. beer) some ok wines including cloudberry wine.

(Receipt attached so no-one thinks this is a fake review). I would go back in a heartbeat.

Certainly we could book a table a week before; staff rushed but friendly. Some staff didn't fully know their menu (denied the wine existed until I showed it on their website) but the experience overall good; with a bit of polish it could be "super".

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 28.11.2015
Rating: 0

Yhden kerran käyneenä kokemus ei täysin vastannut odotuksia. Ruoka oli ihan hyvää, mutta ei mitään poikkeuksellista. Paikka on varmasti eksoottinen turisteille. Palvelu ehkä astetta liiankin rempseää, enkä halua että tippien jättämiseen painostetaan. Kun emme jättäneet, tarjoilija antoi ymmärtää että olisi pitänyt.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.09.2015
Rating: 0

viidesti olen Nilissä vieraillut. Rovaniemen paras lounaspaikka. Laadusta maksaa mielellään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 70€ Added: 22.07.2015
Rating: 0

Hairs in the food. Seating like a sardine can. Rude waitstaff. Overpriced and bland food. Tourist trap. These all describe Nili.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.06.2015
Rating: 0

Nili ei pettänyt meitäkään.
Turistiansa? Ehkä,mutta lankeamisen arvoinen. Näin toimii hyvin hoidettu ravintola: ovi käy kun bordellin alessa, eli asiakkaita riittää, ruoka on tuoretta, ravintola tuottaa= on hyvä keittiö => ovi käy kun...
Sali on hiukan ahtaan oloinen, pöydät lähekkäin. Palvelu oli ystävällistä ja ripeää, hyvää se on nykyään yleensäkin Suomessa paremmissa ravintoloissa, mutta täällä se toimi kiireestä huolimatta.
JA RUOKA: aluksi graavilohi Waldorfsalattipallolla (eipä juuri happoa ollut siinä) ja riimiporo, oikein hyvin tehty vahvalla vuohenjuustolla
Pääruuat: Kuhaa: täydellinen rapea paisto ja sopiva suola, näin helppoa on osaajan tehdä kalasta hyvää. Tunturiporoa kahdella tavalla: ylikypsää niskaa ja mediumiksi sanottua ulkofiettä ( oli lähes rare, en valita!) Ja kauniit annoksetkin vielä! Ja edelleen ihmetellä pitää sitä tahtia, jolla kaikki tapahtuu, eikä kuitenkaan tuotu pääruokaa liian aikain tms. tavallista mokaa.
"Onneksi" meille myydyssä menyn jälkiruoassa (jaoimme yhden) eli tyrnipannacottassa oli hiukan liikaa liivatetta, ja muita pikku sanomisen aiheita oli, jotta ei tarvitse ataa 5 pistettä ruuasta!
Tänne uudestaan, kun Rovaniemelle käy tie!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 06.01.2015
Rating: 0

Very great place! Something special.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 140€ Added: 02.09.2014
Rating: 0

Jo toista kertaa pettämätön kokemus. Ruoka oli loistavaa ja vähintäänkin hintansa väärti. Palvelu on moitteetonta.

Kolmatta kertaa odotellessa...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 28.08.2013
Rating: 0

Todella hyvää Lappilaista ruokaa. Ei liikaa kikkailua, mutta annokset silti näyttäviä. Ruoka todella hyvän makuista. Amuse-bouche paras, mitä olen missään saanut! Olen käynyt useasti, enkä ole kertaakaan pettynyt. Alku- pää- ja jälkiruoka ollut aina todella hyvää. Ainoa pieni miinus tulee viinilistan kapeudesta, mutta muuten loistava paikka. Erityismaininta loistavalle henkilökunnalle, joka todella osaa hommansa. Paras ravintola Rovaniemellä, suosittelen lämpimästi kaikille!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 15.08.2013 View previous reviews (2)
Rating: 0

Community

Images

Fans (5)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Valtakatu 20, 96200 Rovaniemi - Route
0400 369 669
http://www.nili.fi/

Options