Kitchen is open

Fuku

Rating 3.5 / 5

Reviews (102)

Fukun sushit on ihan ok, paljon vaihtoehtoja ja ulkonäkö myös hienoja, mutta liian isoja riisipalloja, tuntuu, että söisi pelkästään itsensä täyteen riisillä. Kyllä löytyy edullisempia ja laadukkaampia sushibuffapaikkoja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 25.05.2016
Rating: 0

Pidin ehkä enemmän läheisestä Konnichiwa-sushibuffetista, koska siellä tarjoillaan hieman maukkaampia susheja. Täällä toisaalta sushit ovat sopivan pieniä ja mahtuvat hyvin suuhun. Hinta-laatusuhde hieman odotettua heikompi, ainakin minun mielestäni 21,5€ illallisbuffetista on hieman liikaa. Palvelu oli kuitenkin hyvää - ovella toivotettiin tervetulleeksi ja tarjoilija kävi pyytämättä täyttämässä vesikannun ja vaihtamassa soijapurkin täyteen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 08.02.2016
Rating: 0

Ei mitään erikoista. Muutama hyvä sushi ja aina sama valikoima.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 21.01.2016
Rating: 0

Tänne ei asiakkaan ole tarkoitus tulla viihtymään. Kuulnkohan väärin että täällä on 1,5h aikaa syödä?
Ilmeisesti noutopöydällä on kirjoittamattomat käyntirajat, jonka jälkeen tarjoilija aloittaa erittäin aggressiivisen tuijotuksen ja tekee ruoan santsaamisesta erittäin epämiellyttävän kokemuksen .
Jos osaisin kiinaa olisin ymmärtänyt mikä oli niin hauskaa piti kerääntyä ympärilleni kiinaksi naurelemaan.
Ja viesti oli selvä, kun pöydästäni tultiin nappaamaan jälkiruokalautanen kun pureskeluun viimeistä suupalaa ja pääruoan lautanen jäi sitten vielä siihen eteeni. Ei kiitosta, ei tiedustelua maistuiko, saako viedä tms.
Kaiken kaikkiaan todella epämiellyttävä kokemus. Tuli tosi paha mieli, aivan kuin olisin ottanut ilman lupaa toisen ruokapöydästä ruokani...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 20.01.2016
Rating: 0

Sushi täällä on keskinkertaista, perus buffetkamaa. Otin takeaway-annoksen, koska tätä paikkaa oli kehuttu. Tarjoilijatar vahti tarkasti, kuinka monta palaa sushia boxiin ahdoin. Miksi? Mitä väliä sillä on, sushit eivät kuitenkaan mitään taidonnäytteitä.. Hieman töksähtelevä mutta ihan OK palvelu. Ilmeisesti tätä paikkaa kehuvat ne, jotka eivät ole oikeasti hyvää ja laadukasta sushia eläissään maistaneet. Riisi kuivaa ja kovaa, makit myös kuivia ja mauttomia. En kokeile uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 04.01.2016
Rating: 0

Keskunkertaista sushia. Nigirit kylmiä hääkaapin jljiltä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 31.12.2015
Rating: -4

Parempaa sushia saa muualta, ja halvempaan hintaan. Kaikki on kirjavasti aseteltu, mutta maku puuttuu varsinkin riisista

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 14.12.2015
Rating: 0

Valikoima on suuri, MUTTA tarjolla pääosin lohta tai muita pakastetuotteita. Kun tarkemmin katsot huomaat, että rullien välissä on käytetty kalojen jämäpaloja. Värikkyyttä on saatu erilaisilla värjätyillä mädeillä. Soija ei mitään erikoista riisikään ei ole sen kummosta. En ole mikään super lohi lover, sen takia en usko meneväni uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 01.12.2015
Rating: 0

.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 18€ Added: 15.11.2015
Rating: 1

Ihan mahtava paikka! Kävin arkipäivänä iltabuffetissa. Olen asunut itse Japanissa, ja sen jälkeen usein pettynyt sushiin Suomessa, mutta tämä paikka oli poikkeus! Sushi oli LOISTAVAA, makuvaihtoehtoja oli runsaasti, ja sushi tuoretta. Ja etenkin miso-keitto oli ihan täydellistä! Henkilökunta oli myös erittäin ystävällistä. Suosittelen ehdottomasti,

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 28.10.2015
Rating: 0


Location

Fredrikinkatu 36, 00100 Helsinki - Route
0105011170
http://www.ravintolafuku.com/