Kitchen is open

Hotelli Yöpuu Pöllöwaari

hotel restaurant
Rating 4.1 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (28)

Hidas palvelu. Kesti iäsyyden ennenkuin jotain oli pöydällä. Ei kodikas ilmapiiri.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 24.07.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Erinomainen kokemus. Tarjoilija käytti aikaa palveluumme, vaikka sali oli suhteellisen täynnä ja silti kukaan ei joutunut odottamaan liian kauan. Kiireetön, mukava fiilis. Ruoka laadultaan ja valmistustavaltaan todella hyvä. Kattava, mutta sopivan pituinen viinilista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 90€ Added: 06.02.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Etsimme treffipaikkaa lounas-aikaan ja tämä osoittautui loistavaksi valinnaksi. Tyylikäs sisustus ja rauhoittava jazz taustalla.

Pää- ja jälkiruoka lounaslistalta olivat yhteensä 23 € per naama. Mansikkajuomasta ja vedestä veloitettiin hieman lisää.

Palvelu oli ensiluokkaista ja asiallista. Annosten sisältö kerrottiin tarjoiltaessa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 31€ Added: 29.07.2015
Rating: 2

Nautin neljän ruokalajin kausimatkan suositus viineillä. Ruoka oli erinomaista ja viiniparitukset onnistuneita. Ainoa mikä jäi kaivelemaan, oli se että olisi pitänyt ottaa pidempi makumatka...
Maineensa veroinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 68€ Added: 22.07.2015
Rating: 1

Alkuruokana kurkku & jogurtti, pääruokana linssi & persilja, jälkiruuaksi pala juustoa hillokkeella.

Olimme paikalla kesäkuun loppupuolen arki-iltana pienellä seurueella. Paikkaan saapui samaan aikaan kanssamme turistilinja-auto, ja ulkopöydät pysyivät melko tasaisen täysinä heidän nauttiessaan teetä ja muita virvokkeita meidän aterioidessamme.

Kurkku ja jogurtti olivat mielenkiintoinen alkupala. Jollakin tapaa ajatus tuntuu yksinkertaiselta, mutta toteutus kolmella eri kurkulla, joista yksi oli mukavan kipakka tsatsiki, oli mielestäni erittäin toimiva. Kasvissyöjänä jäi miettimään annokseen kuuluvaa kurkkumoussea - liivatetta vai ei? Oma gastronominen tietämykseni ei tähän kysymykseen riittänyt, enkä halunnut alkaa asiaa tivaamaankaan. Mustajuurisipsit olivat aivan loistavia!

Pääruokana oli linssejä, juuripersiljaa, munakoisokaviaaria ja korianterikastiketta. Tässä kohtaa piti kaviaarisana tarkistaa, ja annos oli kalaton. Juuripersilja oli annoksen epämääräinen lisä, se oli melko mauton ja hitusen ehkä puumainenkin päästään - annos ei olisi menettänyt mitään, jos sen olisi jättänyt pois. Linssipihvi oli erinomaisen makuinen, munakoiso maukasta ja ensimäistä kertaa elämässäni huomasin pitäväni korianterista. Nautinnollista! Ruokaan suositeltu viini oli erittäin hyvin annoksen makuun sopiva ja sitä täydentävä.

Jälkiruuaksi valitsin juustot hillokkeella, ja tarjoilijan tälle suositteleman viinin. Viini oli pettymys. Vaihtoehtoina olivat portviini ja jälkiruokaviineihin listattu Ratafia de Champagne. Makukysymyksistähän ei voi kiistellä ja olisin itsekin voinut olla riittävän hereillä kysyäkseni jälkiruokaviinin ominaisuuksista tarkemmin.. Näin en kuitenkaan tehnyt, ja erittäin portviinimäinen Ratafia jäi minulta kyllä juomatta. Ensinnäkään se ei mielestäni millään lailla sopinut tarjottuihin juustoihin, enkä myöskään ole mikään portviinin ystävä. Pettymys olivat myös juustot, ranskalainen lehmänmaitojuusto ja brie, jotka olivat mielestäin mielikuvitukseton ja ensimmäisen osalta jopa varsin mauton valinta.

Paikka oli mukava, tarjoilu erinomaista, tarjoilija erittäin hyvin asiansa osaava ja ruuat ja viinit tunteva henkilö. Seura oli mainiota ja meillä oli hauska ilta ja maukas ruoka.

Täppään ravintolan kasvissyöjälle sopivaksi, vaikka siellä on vain yksi menu tarjolla. Annosvalikoima on sen verran suppea, että tämä on ymmärrettävää, vaikka tästä johtuen en koskaan voisikaan kuvitella vieväni kasvissyöjäystäviä paikkaan syömään: olisi aivan liian noloa, että kaikki pöydässä joutuisivat tilaamaan saman menun jälkiruokia lukuun ottamatta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 43€ Added: 30.06.2015
Rating: 1

Maut olivat erinomaisia, mutta ei nälkäisen miehen paikka. Tuohon hintaan olisi ilman muuta ajatellut, että edes vesi ja jälkiruoka kahvi kuuluisi hintaa, jos se tarjoillaan lounaaseen kuuluvan jälkiruuan yhteydessä eikä sitten yllätyksenä veloiteta erikseen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 50€ Added: 19.12.2014
Rating: 0

Ruoka oli hyvää mutta liian vähän ja tuolla hinnalla odotin kyllä jotain parempaa. Palvelu oli erinomaista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 63€ Added: 10.12.2014
Rating: -1

Maan paras.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 27.08.2014
Rating: -1

Palvelu hyvää, viini suositus mainio.
hinta hieman korkea, kaiken kauniin ei välttämättä tarvitse olla pientä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 35€ Added: 12.02.2014
Rating: 2

Erinomainen ravintolaelämys. Ravintolan vastaanotto oli tyylikäs ja rauhallinen. Meidät otettiin huomaavaisesti vastaan ja takit autettiin kaappiin. Palvelu oli alusta alkaen huomaavaista ja runsasta. Joimme maistuvat ja mielenkiintoiset aperitiivit baarin puolella. Täällä ensimmäisen tarjoilijan ylileveä tekohymy säikäytti, mutta onneksi loppuillan meillä oli eri tarjoilija ja tämä unohtui.

Ruokasali oli viihtyisä ja kaunis. Ruoka ja juomat esiteltiin asiantuntevasti ja myös kysymyksiin vastattiin asiantuntemuksella. Ruoka oli maistuvaa ja erityisesti pääruoan Siika jäi mieleen mehevänä ja rapeanahkaisena.

Palvelu ravintolassa oli joka hetki erittäin huomaavaista ja ystävällistä, siitä suuri plussa. Myös ruoka oli hyvää ja kauniisti esillä. Sali, jossa istuimmme oli erittäin tunnelmallinen ja sopii mielestäni hyvin pariskunnan nautinnolliselle illalliselle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 72€ Added: 19.08.2013
Rating: 4

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Yliopistonkatu 23, 40100 Jyväskylä - Route
(014) 333 900
http://www.hotelliyopuu.fi/?layout=layout_wbrs&pageid=3&lang=fi