apinalaakso

8 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Classic American diner amerikkalaista ruokaa

Kävin siskoni kanssa vähän aikaa ravintolan avaamisen jälkeen maistelemassa Ben & Jerry's jäätelöitä ja juustokakkua. Tarjoilijat olivat mukavia ja palvelu ripeää, vaikka paikka oli tupaten täynnä. Tilauksemme tuli pöytään hetkessä ja juustokakku oli käsittämättömän hyvää. Ihan vuodet jenkeissä tuli mieleen! Muualla en koskaan ole niin jenkkimäistä juustokakkua päässyt syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.04.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Vegemesta Jyväskylä best burgers in town

Parkkiaikaa oli vielä jäljellä, bongasin mestan kadun tosella puolella niin lähdimpä kokeilemaan. Kyselin, ehtisitkö kahdet burgerit tehdä kahteenkymmeneen minuuttiin, toinen gluteenittomana.

Paikka oli hyvin pieni, mutta viihtyisä. Työntekijä jutteli pitkään ja oli erittäin mukava . Tunsin oloni viihtyisäksi. Burgert valmistuivat kymmenessä minuutissa ja gluteeniton Päivän pelastus -hampurilainen oli hyvin ja kliinisesti tehty, eikä sisältänyt minkäänlaisia vehnänmuruja. Maistui todella herkulliselta, itseasiassa hyppäsi syömäni burgereitten top-listalle!
Miehelle nappasin Piraatti-hampurilaisen, jostan hän piti kovasti, vaikka on suuri lihan ystävä, eikä tottunut syömään minkäänlaisia kasvisburgereita.

Suosittelen kaikille! Tämä paikka sai minulta pelkkää plussaa! :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 04.06.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Salsa Orkidea

Yritin etsiä listalta jotain pientä naposteltavaa , mutta halvin ruoka-annos, mikä löytyi oli kahdeksan euron salaatti lukuun ottamatta lasten annoksia. Tilasimme gluteenittoman pizzan, jonka kokoa kysyin ennen tilaamista. Oli kuulemma iso. Eteen kiikutettiin perus pieni gluteeniton pizza, mitä tarjoilija pahoitteli. Emme olleet tyytyväisiä, kokki tuli paikalle ja tarjoutui tekemään uuden pizzan. Hotkaisimme pizzan naamaan, jonka jälkeen vatsaani alkoi sattua, samalla tavalla miten se reagoi gluteeniin. Tästä heräsivät epäilykseni, että pizzat varmaankin valmistetaan normaalipizzojen läheisyydessä. En voi siis suositella keliaakikoille, omani ei edes ole pahimmasta päästä.

Toinen pizza saapui pöytään ja se oli reunoilta totaalisen käristynyt. Tarjoilija ei sanonut mitään enkä minäkään saanut järkytykseltä sanaa suustaki, kun pizzan haisi palaneelta ja sen reunat olivat mustat ja rapisivat pois.

En ole koskaan ennen käynyt tässä kyseisessä ravintolassa, enkä toiste käy. Järkyttävät ylihinnoitellut ateriat laatuun nähden ja vaarallinen paikka keliaakikoille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 20.11.2013
Arvosana: -3

Ravintola: Harmooni Restaurant suomalaisia makuja

Jännittävän erikoinen paikka täällä Jyväskylässä! Idyllisen jugendtyylin lisäksi ruoka oli uskomattoman herkullista. Ensimmäisiä kylmiä alkupaloja ikinä, joita pidin erittäin maittavina. Meille suositeltu viini oli herkullista ja kruunasi aterian. Uskon että kaikkia tyydyttävä paikka, mutta annoskoko ei ehkä niille nälkäisimmille suomalaismiehille... ;)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 08.05.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Wilhelmiinan Konditoria kahvila, aamiainen

Heidän gluteenittomat kakkunsa ovat herkullisia ja hinta kohdallaan! Välillä kun ei jaksa itse leipoa, käyn hakemassa töistä päästyäni kakkua mukaan kotiin. Hinta-laatu suhde on kakkupaloissa mielestäni todella hyvä. Salaatit ovat yös herkullisia, mutta nykyään ylihinnoiteltuja. Kahvila, jossa eniten käyn Jyväskylässä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.04.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Wilhelmiinan Konditoria kahvila, aamiainen

Heidän gluteenittomat kakkunsa ovat herkullisia ja hinta kohdallaan! Välillä kun ei jaksa itse leipoa, käyn hakemassa töistä päästyäni kakkua mukaan kotiin. Hinta-laatu suhde on kakkupaloissa mielestäni todella hyvä. Salaatit ovat yös herkullisia, mutta nykyään ylihinnoiteltuja. Kahvila, jossa eniten käyn Jyväskylässä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.04.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Trattoria Aukio italialaista

Täältä löytyy vaikka minkälaista ruokaa gluteenittomana. Todella asiallista, ystävällistä ja vieraanvaraista palvelua. Kaikki ruoka oli mahdollista saada gluteenittomana. Oikea keliaakikon taivas :)
Ruuat olivat käsittämättömän herkullisia! Alkupalat, risotot, pastat, kasvisateriat ja jälkiuuat herkullisia, mutta pihvin maustamisessa ehkä hitusen parantamisen varaa. Kypsyysaste kuitenkin juuri mitä pyydettykkin. Mielestäni yltää Pöllöwaarin tasolle! Tämä nousi yhdeksi Jyväskylän parhaista ravintoloista meille. Suosittelen kaikille, enkä usko että kukaan tulee pettymään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 27.04.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Scandic Tampere City hotelliravintola

Huono palvelu ja ylikypsää pihviä!
Täytyy tähän alkuun mainita, että hieno sisustus! Ainut positiivinen asia tästä paikasta :D Saavuimme paikalle kuuden hengen seurueella, joka oli tarjoilijoille ja koko ravintolalle aivan liikaa. Syön itse gluteenitonta ruokaa ja mainitsin siitä tarjoilijalle heti aluksi. Lepäkori saapui pöytäämme, eikä minulle tuotu gluteenitonta, ennen kuin hetken odottelun jälkeen pyysin. Jouduin myös pyytämään gluteenittomaan leipääni erikseen voita (minkä muut kyllä saivat leipineen heti, joten oletin sen kuuluvan minullekkin). Tarjoilijat eivät oikein osanneet asiaansa, eivät tietäneet ruuista paljoa, ja meidänkin pyödässämme sähläsi neljä eri tarjoilijaa, jotka hekin puhuivat keskenään englantia toisilleen (eivätkö osaa kommunikoida suomeksi toisilleen?).
Alkoholijuomia kyllä tuotiin usein pöytään ja lasejä täyteltiin. Mieheni tilasi pihvin Mediumina, ja se tuli meille Well done'na. Ilmoitimme asiasta tarjoilijalle ja mies sai puolen tunnin odottelun jälkeen uuden pihvin, joka sekään ei ollut medium, ennemminkin medium ++. Söimme ateriat silti, ja mieheni sai -25% pois pihviateriastaan ja ilmaisen jälkiruuan. Kaiken tuon odottelun ja pettymyksen jälkeen olisi odottanut kokonaan ilmaista ruokaa päälle, vajaan 14€ alennuksen sijaan. Tämän pihviparodian syyksi pöytään tullut tarjoilija laittoi uuden työntekijätoverinsa, ja kertoi että hän en oikein osaa asiaansa. Vähän ihmetytti, että käännytään työkaveria vastaan noin. Ruokia odotimme kauan, myös jälkiruokia ja kuittiakin dottelimme noin 15min. Hidas palvelu, vaikkei paikka ollut edes kovin iso. Todella huono kokemus ja huono palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 27.04.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat