Closed now

Fuku Supreme

Rating 3.2 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (34)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka on hyvä, mutta hinta on liian korkea

     
     
     
Experience: Lunch Price: 23€ Added: 26.05.2017 View previous reviews (4)
Rating: 0
     
     
     
Experience: Lunch Price: 23€ Added: 04.03.2017
Rating: 0

Piti päivittää vanha arvostelu. Uutena ominaisuutena ravintolaan on tullut voimakas ruoan tason vaihtelu. Välillä loistavaa, toisinaan ihan perusmättöä. Ikävä ominaisuus.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 02.08.2016
Rating: 1

Voi voi, johtuuko suuresta suosiosta vai mistä, mutta sushin laatu on romahtanut viime vuodesta. Osa susheista maistuu siltä kuin ne olisi tehty paljon aikaisemmin ja makuutettu yön yli jääkaapissa, jolloin riisi on kuivahtanut tunkkaisen sitkeäksi köntiksi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 15.04.2016
Rating: 0

Paljon matkustelleena ja erittäin laadukkaissa sushi ravintoloissa syöneenä voin todeta, että ravintolan sushi oli huonointa maistamaani. Raaka-aineet eivät olleet laadukkaita eivätkä sushit tuoreita. Huonoa laatua oli peitelty laittamalla lähes kaikkien sushien päälle erilaisia kastikkeita (jotka eivät sopineet sushien kanssa ollenkaan esimerkiksi. chilikastiketta ja jopa salaattikastiketta). Palvelu lähes olematonta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 08.01.2016
Rating: -2

Kiireinen ja "tehokas" lounaspaikka. Erityisruokavalioiselle lähes mahdoton, sillä susheissa on mitä erikoisempia täytteitä ja kastikkeita ja missään ei lue, mitä mikäkin sisältää. Lämpimissä ruuissa taas ei ole kasvisvaihtoehtoja kuin paistettu nuudeli - tofuruokaa kaipaisin lihojen sekaan. Ruuan laadussa myös toivomisen varaa, vaikka ihan syötävää onkin: Osa salaateista ym. näytti hyvin kauan tiskissä seisseiltä. Palvelu kiireistä, tarjoilijat eivät juuri ehdi asiakkaita palvella, hommat kuitenkin hoituvat tehokkaasti. Ruokia täydennettiin pöytiin samalla teholla kuin muukin hoitui, ja misokeitto oli hyvää. Japanilainen tämä ei kuitenkaan missään nimessä ole, sanan varsinaisessa merkityksessä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 05.01.2016
Rating: 0

Sushi oli pettymys, bulkki kamaa, ei oikeaa laadukasta sushia. Ei ole oikea sushi ravintola vaan sekoitus kiinalaista, thaikkua ja japanilaista. Perus mättöpaikka, johon ei kannata mennä jos hakee kunnon japanilaista sushia. Tunnelmaltaan kolkko.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 11.12.2015
Rating: -1

Ihanan runsas lounasbuffapöydän tarjonta! Löytyy jokaiseen makuun jotain, ainakin meidän seurueelle, vaikka oli kala-allergikkokin mukana. Vaikka ollaan joka kerta jonotettu aika kauan, silti menen uudelleen. Ruuat ovat mielestäni hyviä. Palvelu on ystävällistä vaikka on kiireinen paikka. Siisti ja miellyttävä paikka. Ainoa miinus on vihreä tee, joka oli aivan hirveän makuista. Seisoo ilmeisesti liian kauan lämpölevyllä teenlehdet siellä muhien...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 06.12.2015
Rating: 0

Erinomainen mutta hintavahko japanilainen lounaspaikka, buffetissa runsaasti erilaisia rullia, ja ruokia myös niille jotka eivät syö sushia.

Ravintola on suosittu ja ymmärtää kyllä miksi. Aivan hitusen verran miinusta koleista sisätiloista. Hintansa väärti kuitenkin.

P.S. Hinnaston mukaan alle kolmevuotiaat syövät neljällä eurolla. En tiedä, pääsevätkö imeväisikäiset ilmaiseksi :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 04.11.2015
Rating: 0

Positiivinen yllätys! Maistuvia susheja ja laaja valikoima. Viinivalikoimasta erityismaininta. Kiva paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.10.2015
Rating: 0

Community

Fans (5)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Kauppakeskus Sello. Viaporintori, 02600 Espoo - Route
http://www.ravintolafuku.com

Options