Kitchen is open

Salon Seurahuone

Rating 4.4 / 5

Reviews (15)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hyvää ruokaa ja palvelua kauniissa miljöössä. Tulen toistekin, jos satun näille nurkille uudelleen. :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.07.2016
Rating: 0

Joulupöytä aivan uskomattoman upea. Ruokalajeja niin monia ja niin herkullisia että en ole moista nähnyt. Ainoa mikä hieman laittoi miettimään oli hinta

     
     
     
Experience: Lunch Price: 48€ Added: 09.12.2014
Rating: 0

Salon paras!

Olen käynyt Seurahuoneella lukemattomia kertoja niin lounaalla kuin illallisellakin.

Paikka itsessään on paraatipaikalla Salossa ja vanha puutalo on todella idyllinen paikka viettää iltaa tai vain nopea lounas.

Lounaalla on aina runsas salaattibuffet sekä vaihtuvat alkukeitot ja pääruoat. Valikoimaa on reilusti ja raaka-aineet tuoreita ja nätisti esillä. Seurahuone tarjoaa myös ala carte lounasta. Ehdottomasti kaupungin paras lounaspaikka.

Illallinen on testattu moneen otteeseen, muutaman kerran on jotain huomionarvoista moitittavaa ollut. Muuten järjestäen erittäin hyvää palvelua ja ruokaa.

Huomasin että joku on kommentoinut paikan kovia hintoja. Lähinnä itseäni ihmetyttää koska kaikki Salon ravintolat ovat melkein saman hintaisia. Kaikilla osa-alueilla tämä paikka päihittää seudun muut ravintolat mennen tulleen.

Toivoisinkin, että edes joku tarjoaisi hieman kilpailua Seurahuoneelle mutta nykyisellä ravintolatarjonnalla tästä ei liene pelkoa.

Kaikenkaikkiaan mahtavaa, että tällainen paikka on olemassa. Kesällä erityisesti voi fiilistellä ulkona syöden omenapuiden alla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 01.12.2014
Rating: 0

Salon monipuolisin lounas ja erinomaisen runsas salaattipöytä! Tosin tarjolla taisi olla lisänä toissapäivästä jäänyttä Tariyakihärkää, mutta sekin oli tosi maukasta. Eiliset Lindströmin pihvitkin oli hyödynnetty, mutta niitäkään ei ollut pakko ottaa, koska varsinainen lounas oli purjo-valkoviinilohta. Tänne toistekin!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 06.08.2014
Rating: 1

Daily lunch-buffee offers great variety, having a choices of different ingredients for "build your own salad", soup and warm dish - a tvery reasonable price. Unfortunately place often crowded at lunch time, but coming after 12.20, you would normally get a seat. Good value for maney.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 31.01.2014
Rating: 0

Valitettavasti hyvistä raaka-aineista ei tällä kertaa ollut apua, salaatti oli pilaantunutta ja pääruoka kuivunut. Palvelu ei myöskään yltänyt ravintolan hintatason edellyttämälle tasolle. Seurahuoneen hyvä maine ja korkeat hinnat edellyttäväisivät jatkuvaa laadunhallintaa ja ammattitaitoista ja motivoitunutta henkilökuntaa. Nyt taso on kovasti pudonnut aiemmasta ja luvattu hyvityskin unohtui lopullisesta laskusta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 11.01.2014
Rating: 0

Kävimme perheen kanssa syömässä la iltana. Ruoka oli maukasta, se oli oikeasti hyvää! Niin pääruoat kuin jälkiruoatkin.
Mutta suuri miinus tuli pienistä ja suhteettoman kaalliista annoksista. Lapsetkaan eivät saaneet mahaansa täyteen normaaliannoksista. Jouduimme syömään toisen illallisen kotona! Tuli mieleen että onkohan ravintolan omistajalla tarkoitus yrittää viestiä ravintolan korkeaa laatua suhteettoman korkeilla annosten hinnoilla. Jotta nämä hinnat olisi perusteltuja, ei pitäisi illallisesta jäädä mitään moitteen sijaa. Mutta palvelussakin on parantamisen varaa. Ruokaa tilatessa tarjoilija kysyi mitä juotavaa halutaan. Vesi tuli ajallaan, mutta halusin ruoan kanssa viiniä. Se tuli vasta vähän ruoan jälkeen. Ruokaa odotellessa viini olisi maistunut hyvälle. Viini tuotiin valmiiksi lasiin kaadettuna. Yleensä viini kaadetaan asiakkaan edessä pullosta ja annetaan asiakkaalle mahdollisuus testata viini ennen sen hyväksymistä.
Palvelun laatua synkistää virhe laskussa. Laskuun lipsahti ylimääräinen ruoka-annos. Se teki jo ennestään kalliista ruoasta todella kalliin. Onneksi me huomattiin itse virhe ennen ravintolasta poistumista, ja ylimääräisen annoksen hinta kyllä hyvitettiin. Tässä tilanteessa, itseään korkealuokkaisena pitävän ravintolan, kuuluisi antaa tuntuva huvitys - muodossa tai toisessa - asiakkaalle, ikäänkuin alleviivaten ravintolan korkeaa palvelun laatua (ja hintaa)!
Seurahuone on tunnelmallinen paikka vanhassa perinteikkäässä rakennuksessa, jossa olisi potentiaalia. Mutta sisustus on tehty kömpelösti. Mm. taulut on heitetty seinille vähän miten sattuu. Ylimääräisiä kynttilän jalkoja lojuu nurkissa siellä täällä...
Illallinen Seurahuoneella saa kokonaisuutena kouluarvosanan 6-, välttävä. Siksi, en usko että olisin halukas illastamaan uudestaan omalla kustannuksellani Salon Seurahuoneella, ainakaan seuraavaan kymmeneen vuoteen!
Olin varauksellinen jo ravintolaan tullessa koska edeltävästä kerrasta, reilu 10v sitten, oli jäänyt huono maku. Se tosin ei varmaankaan mene nykyisen omistajan piikkiin. Mutta tämä käynti vain vahvisti ennakko-odotukset. Onneksi illallisesta ei tarvinnut itse maksaa, vaan saimme käyttää lahjakorttia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 32€ Added: 21.09.2013
Rating: 0

Vanha puutalo luo miellyttävän tunnelman. Lounaalla perus kotiruokaa - keskimäärin ei kovin erikoista joskin jokin yksittäinen ruokalaji saattaa olla erityisen onnistunut. Kahvi on samanlaista kitkerää sumppia kuin lounaspaikoissa yleensäkin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.05.2013
Rating: 0

Salon ykkönen ja piste.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 25.01.2013
Rating: 0

Kesän paras possufilee. Ihanan kesäinen puutarhatunnelma omenapuiden varjossa. Pientä katumelua, rakennus ja puutarha kivempiä kuin takapihan humiseva kylmäkone. Menua katsellessa tuntui siltä että piti pysyä halvemmalla puoliskolla (17-20€). Kauniit ja herkulliset pää- ja jälkiruoat. Voittaa Rosson mennen tullen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 18.08.2012 View previous reviews (2)
Rating: 0

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Asemakatu 1, 24100 Salo - Route
+358 2 7337123
http://www.salonseurahuone.fi

Options