Latest reviews: Salo

Betoniporsas
71 reviews

Salon paras? Mukavan näköinen kauniisti sisustettu paikka ja odotukset olivat heti korkealla. Lisäksi mukavaa että vielä jossain kahvilassa on pöytiintarjoilu.

Listalla on vohvelimunakas, joka vaikutti niin eriskummaiselta että sitä piti kokeilla, otimme sen vuohenjuustolla ja pekonilla. Hauska ajatus ei valitettavasti toimi, sillä kahdelta puolelta liikaa paistetusta munakkaasta tulee kuiva nahka. Sisällä ollutta pekonia ei taas ollut paistettu tarpeeksi. Mukana reilu annos salaattia, mutta se on pilkottu niin atomeiksi että sen syöminen haarukalla ja veitsellä on aika haastavaa. kaiken kaikkiaan salaatti olisi aina hyvä repiä käsin, ei leikata veitsellä.

Jälkkäriksi otettu tuplaespresso ja kaakao ovat ehdottomasti parasta antia. Köyhät ritarit on tehty liian tuoreesta pullasta ja ovat toivottoman lötköjä. Se pitää tehdä vähän kuivuneesta. Hillona on varmaan markkinoiden halvinta mansikkahilloa, jossa mansikoita ei juuri ollenkaan ja lähinnä vaaleanpunaista sokerihyytelöä. Kermavaahto lienee purkista, tuskin paikan päällä vispattua. Juustokakku on moussekakku, niillä on selvä ero ja pohjan pitää olla repea, ei vettynyt ja pehmeä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 01.05.2017
Rating: 0