Opens at 18:00

Ravintola Ranta

Rating 1.9 / 5

Reviews (29)

Upean pyöräretken levähdyspaikka. Nälkä lähti, mutta ei nyt jäänyt mieleen mitenkään erityisen hyvänä ravintolana. Oma valintani oli Klubileipä. Oli ihan maukkaasti maustettu, mutta kana oli liian kuivaa. Sama ongelma vaivasi seuralaisen viinurin kanaa. Klubileivän mukana tulleet ranskanperunat olivat kyllä rapeita ja hyviä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 06.07.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tulimme kahdestaan 14. 11. syömään kuudelta illalla, jolloin ravintolassa oli muutama ruokaansa lopetteleva henkilö. Luisiana menusta "voimassa 29.11. saakka" löytyi vain keitto ja jälkiruoka. Simpukkakeiton runsasta suolaisuutta ei voi selittää pekonin kappaleilla, joita ei ollut mainittu ruokalistalla. 2 burgerissa meni yli puli tuntia! Niistäkin toinen oli täysin jäähtynyt. Kuulemma aikaisemmin täällä on koettu positiivinen ruokailukokemus. Itse en tämän kokemuksen perusteella voi ruokailua suositella. Tuoppi kolmosta 7,50 €

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.11.2015
Rating: 0

The food gave us an upset stomach the next day. We ordered their menu deal with pumpkin soup, fish of the day and brownie with icecream. The starter soup was very ordinary and the dessert was very good. The problem was the fish of the day, which was perch, and it tasted dry and bitter. Our guess was that the grill wasn't cleaned before cooking. We had to send it back and they made salmon instead. Two of the three people who tasted the fish had an upset stomach the next day. The one who didn't was lucky enough to taste very little.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 43€ Added: 20.04.2015
Rating: 0

Päätimme pistäytyä Ravintola Rannassa rantapäivän päätteeksi, koska oli se saanut aikaisemmin hyviä arvosteluja. Tilat ovat ihan viihtyisät ja ainakin vastaanottava tarjoilija oli mukavalla päällä. Menu näytti hyvältä ja lupaavalta. Tilasimme burgerit ja saimme ne...50 minuutin kuluttua. Syy tähän kuulemma oli, että ohuet kanapihvit ovat niin tuoreita, että valmistuksessa kestää sen takia 50 minuuttia. Burgerin välissä aivan liian vähän ketsuppia saati muita mausteita, maku oli kuivaa. Täytyi ottaa lisäketsuppi, että sai paikattua hampurilaisen vajaavaisuuksis. Bataattien kunnon pystytte näkemään oheisten kuvien perusteella. Kana sandwich oli ihan ok. En suosittele tätä ravintolaa kenellekkään, ellei tule tänne tarjoilijoiden palvelun takia, se onkin ainoa kiitettävä asia paikassa. Toivottavasti muut asiakkaat saavat rahalle vastinetta. Lisättävää loppukäänteeseen, mieltäni hieman kuitenkin lämmitti huonon burgerin jälkeen, että blondipäinen näpsäkkä tarjoilija pahoitteli tilannetta ja paikkasi hyvin odottelua sekä laatua antamalla pienen alennuksen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 21.07.2014
Rating: 0

Hyvä hampurilainen kympillä. Keväällä keskiviikkoisin hampurilaiset oli tarjouksessa kympillä. Hyvänhintainen ravintolaburger. Tarjoilijana oli superystävällinen nainen. Ravintola Rannassa tulee käytyä kätevän sijainnin takia silloin tällöin. Ihan kiva paikka, voin suositella!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 03.06.2014
Rating: 0

Loistava, superystävällinen palvelu ja hyvät ruoat. Alkupaloista erityiskiitos! Kiva tunnelma. Sopii myös lapsiperheille. Tulemme varmasti uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 06.01.2014
Rating: 0

Käsittämättömän hidas palvelu, ruoka kesti pitkään vaikka olimme lähes ainoat asiakkaat koko lafkassa ja neljä (4) tarjoilijaa pyöri tyhjällä baaritiskillä järjestelemässä lehtiä. Tilattua viiniä ei koskaan tuotu. Todellinen floppi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.01.2014
Rating: 1

Oikein hyvä vaihtoehto Helsinkiin lähtemiselle. Espoossa on vähän hyviä ruokaravintoloita, Ranta on yksi niistä. Kiva vaihtoehto, asiallinen palvelu ja hyvät ruuat jo usemman kerran kokemuksella. Hieman syrjässä vain vaikkakin tosi kivalla alueella. Harvoin vain tulee valitettavasti espoolaisten mieleen ko. paikka vaan aina ollaan lähdössä helsinkiin asti. Kannattaa kokeilla

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 07.04.2013
Rating: 0

Hyvä. Ravintolassa ei enää pyydetä pankkikorttimaksun yhteydessä tippiä, vaan ovat muuttaneet käytännön. Nieriä oli taas hyvää ja ponihäntäinen tarjoilija oli reipas.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.03.2013
Rating: 0

Vaalea ponihäntäinen tarrjoilija oli mainio. Suositteli kuhaa ja ylikypsää härkää. Ne olivatkin mainioita. Hieno ilta hienot ruuat. Todella hyvä tarjoilia.
Maksettaessa pankkikortilla pitää maksupäätteeseen syöttää tarjoilupalkkiotarjoilijan opastaessa ja katsoessa vierestä. Antoi vähän falskin loppuvaikutelman paikasta.
Lopuissa

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 30.12.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Radisson Blu Hotel Espoo Otaranta 2, 02150 Espoo - Route
020 1234 800
http://www.ravintolaranta.fi

Options