Opens at 10:30

Ravintola Hella

Rating 3.7 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (69)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Erinomainen ruoka. Tunneltaan voisi olla "intiimimpi".

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 05.03.2016
Rating: -1

Ruoan taso on "ihan jees" ei missään tapauksessa huonoa, muttei saa myöskään kyynelehtimään onnesta.
Söin merilapin karitsan potkaa ja annos oli makuuni todella suolainen... joten petyin hieman pääruokaan. Ystäväni ankka ja risotto sitävastoin oli todella todella herkullista! Myös alkuun syöty punajuurikeitto maistui. Todella iso plussa siitä, että annokset olivat kunnolla kuumia kun ne eteensä sai.
Palvelu oli asiallista :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 16.09.2015
Rating: 0

Kohtuullinen ruuan taso, mutta ei ihan fine dining tasoa. Maut pelkistettyjä, ehkä liankin. Osa ruokalajeista jopa hieman mauttomia, kuten täytetty kesäkurpitsa. Täyte oli maukas, mutta sitä olisi voinut olla enemmän. Annoskoot aavistuksen pienenpuoleisia. Kuten joku muu kommentoi, akustiikkalevyt katossa auttaisi esimerkiksi peittämään ilmanvaihdon äänekkyyttä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 24.07.2015
Rating: 0

Lounaan hinta-laatusuhde on ihan huippu! Jos vain pn aikaa 1h käyttää lounastaukoon, suosittelen ehdottomasti Hellaa.
Ainoa miinus on akustiikka. Hirveä meteli kun paljon asiakkaita. Akustiikkalevyt voisivat auttaa tähän melusaasteeseen.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 25.03.2015
Rating: 0

olen käynyt Hellassa aina Oulun reissuilla.
Paras ravintola jonka olen Oulusta löytänyt

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 18.03.2015
Rating: 0

Tarjoilija halusi kertoa elämäntarinaansa isoon ääneen ilmeisesti puolitutuilleen. Tämän vuoksi meidän alkuruoka ja jälkiruoka unohtuivat pitkäksi aikaa keittiöön odottamaan. Pakasteesta otettu, lämmitetty gluteeniton leipä oli ehtinyt pöytään tuodessa jo jäähtyä. Tarjoilija vaatimalla vaati saada jokaisesta ruuasta palautetta. No, huonoa oli. Lohi oli ylikypsää, mautonta ja jopa suolatonta. Lohi oli lautasella nahka ylöspäin, vaikka nahka oli lähinnä limainen. Creme brulee oli kylmää, lakritsi ei maistunut ja ananakset päällä oli puisevia. Eniten ärsytti tarjoilijan tökerö käytös. Gluteenittomana leipänä on ravintolassa tarjoiltu alusta asti sitä samaa pakasteleipää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 42€ Added: 15.02.2015
Rating: 0

Upeaa! Kävimme ystävien kanssa syömässä, söimme tällä kertaa vain yhden ruokalajin. Valitsin listalta Hellan pannun, enkä olisi voinut paremmin valitakaan. Erityisesti annoksessa ollut armanjakki -kastike vei kielen mennessään! Palvelu oli luontevaa ja erittäin ystävällistä sekä huomioivaa. Kiitos hyvästä ruuasta ja kiitos tarjoilijalle iloisesta palvelusta joka kruunasi kokemuksen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 19.11.2014
Rating: 0

Jees

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.11.2014
Rating: 0

Palvelu salin osalta erinomaista, vaikka täyttä olikin. Annokset muistettiin esitellä ja mainita niiden pikku vivahteista.

Etanat olivat mainiot, samoin talon leipä.

Maa-artisokkakeitto oli maultaan hyvä, mutta olisin kaivannut siihen vielä lisää täyteläisyyttä/paksuutta, nyt keitto ei tarpeeksi erottunut maitovaahdosta. Keiton mallasleipämuruihin olisin kaivannut lisää kokoa ja "rustiikkisuutta".

Creme brulee ei oikein laakeassa tarjoiluvuoassa toiminut, vaan kuori nousi liian hallitsevaksi. Itse lisäksi pidän lämpimästä creme bruleesta ja tarjoiltu versio oli hyvin haalea. Karpalotkaan eivät antaneet tarpeeksi kontrastia, koska olivat kokonaisia - olisivat voineet olla kastikkeena tai sorbettina. Espresso tolkuttoman hintava.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 33€ Added: 27.10.2014
Rating: 0

Hieno kokemus.
Uusi lista ja ravintola täynnä. Palvelu täsmällistä ja ystävällistä mikä on hyvä tässä tilateessa. Maa-artisokkakeitto, lohta ja creme brulee.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 42€ Added: 27.10.2014
Rating: 0


Location

Isokatu 13, 90100 Oulu - Route
08 371 180
http://hellaravintola.fi

Options