TVEE

7 reviews

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Indian Cuisine indian restaurant

Erittäin hyvä vaihtoehto lounaspaikaksi. Maukasta ruokaa, siisti paikka ja ystävällinen palvelu!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 22.09.2017
Rating: 1

Restaurant: Toripolliisi

Palvelu oli ensiluokkaista, asiantuntevaa ja tilanteeseen sopivan nopeaa. Syömäni savulohi ehkä paras lohiannos jonka olen ravintolassa syönyt. Myös seurueemme kolme muuta syöjää oli annokseensa enemmän kuin tyytyväisiä. Paikan nimikkoburgeri saa erityiskiitokset!! Tämä on paikka johon tulemme aivan varmasti uudelleen ja uudelleen! Hyvää oululaista osaamista :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 26.07.2016
Rating: -1

Restaurant: Ravintola Hella

Ruoan taso on "ihan jees" ei missään tapauksessa huonoa, muttei saa myöskään kyynelehtimään onnesta.
Söin merilapin karitsan potkaa ja annos oli makuuni todella suolainen... joten petyin hieman pääruokaan. Ystäväni ankka ja risotto sitävastoin oli todella todella herkullista! Myös alkuun syöty punajuurikeitto maistui. Todella iso plussa siitä, että annokset olivat kunnolla kuumia kun ne eteensä sai.
Palvelu oli asiallista :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 16.09.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Olimpos mediterranean

Lounaaksi lammasta. .. en voi valittaa! Henkilökunta erittäin ystävällisiä ja ammattitaitoisia.
Olen käynyt useasti niin lounas kuin ilta-aikaankin ja jokainen kerta on ollut
onnistunut. Paikka on juuri sitä mitä mainostaa, hyvää kohtuuhintaista
Välimeren ruokaa... Ihmettelen jos joku
tänä päivänä pitää annoksia kalliina! Suosittelen ehdottomasti kaikkien halppis pitserioiden ja ketjuravintoloiden sijaan!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 08.07.2015
Rating: -1

Restaurant: Ravintola Nallikari

Ravintolassa oli meidän (2hlö) lisäksi vain yksi pöytäseurue (4 aikuista ja 2 lasta+ vauva). .. Silti tarjoilijan huomion saaminen oli lähes mahdotonta. Ruoka oli laadukasta kun sen eteemme saimme! Laskuakaan emme saaneet pöytään tarjoilijan välinpitämättömyydestä johtuen (?), joten menimme maksamaan kassalle... saimme jonottaa siihen lähes vartin, kun varmasti maailman hitain ja selvästi myös vasta-alkaja tarjoilija rahasti ja yritti tehdä myös drinkkejä joita ei selvästikään tuntenut...Kassalla olisimme voineet valehdella syönemme mitä vaan, mitään tietoa meille tarjoilluista ruoista ei missään ollut. Todellisuudessa kenenkään huomaamatta olisimme voineet kävellä maksamatta ulos... monikohan sen tekee?
Pakalla olisi kaikki mahdollisuudet onnistua, mutta oma kokemukseni on, että korkea hinta
sekä henkilökunnan välinpitämättömyys ja ammattitaidottomuus on huono yhdistelmä... Hirvittää ajatellakin millaisen kohtelun asiakas saa jos paikka on täynnä.... jäi viimeiseksi kerraksi meillä! Valitettavasti!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 26.07.2014
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Titanic 12 meter long buffé

Olin erittäin pettynyt lounaaseen. Paneroidut kanat palaneita ja kylmiä. Muutkin ruoat kylmiä ja aivan suolattomia. Pitsat, ainoat joita voisi sanoa hyväksi, olivat loppu ja kun uusia luvattiin tuoda odotimme niitä lähes puoli tuntia. Teevesi niin kylmää ettei teepussista irronnut väriä laisinkaan... koomista kyllä, sitä vastoin jäävesi oli lämmintä ja ilman jäitä. Taisi todella oll viimeinen kerta tässä ravintolassa, valitettavasti.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 970€ Added: 02.07.2014
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Mezzaluna

Buffetissa sunnuntaina ruoka erittäin maukasta ja tuoretta. Tarjolla niin "kotiruokaa" kuin pitsaa ja kebabia. Ruoka maistui muullekkin kuin natriumglutamaatille :) Salaatttipöytä ilahduttavan monipuolinen. Paikka todella siisti ja henkilökunta palvelualtista ja ammattitaitoista. Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 980€ Added: 05.05.2013
Rating: -3


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites