Opens at 10:30

Ravintola Hella

Betyg 3.7 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (69)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Erinomainen ruoka. Tunneltaan voisi olla "intiimimpi".

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 55€ Tillagt: 05.03.2016
Betyg: -1

Ruoan taso on "ihan jees" ei missään tapauksessa huonoa, muttei saa myöskään kyynelehtimään onnesta.
Söin merilapin karitsan potkaa ja annos oli makuuni todella suolainen... joten petyin hieman pääruokaan. Ystäväni ankka ja risotto sitävastoin oli todella todella herkullista! Myös alkuun syöty punajuurikeitto maistui. Todella iso plussa siitä, että annokset olivat kunnolla kuumia kun ne eteensä sai.
Palvelu oli asiallista :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 16.09.2015
Betyg: 0

Kohtuullinen ruuan taso, mutta ei ihan fine dining tasoa. Maut pelkistettyjä, ehkä liankin. Osa ruokalajeista jopa hieman mauttomia, kuten täytetty kesäkurpitsa. Täyte oli maukas, mutta sitä olisi voinut olla enemmän. Annoskoot aavistuksen pienenpuoleisia. Kuten joku muu kommentoi, akustiikkalevyt katossa auttaisi esimerkiksi peittämään ilmanvaihdon äänekkyyttä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 21€ Tillagt: 24.07.2015
Betyg: 0

Lounaan hinta-laatusuhde on ihan huippu! Jos vain pn aikaa 1h käyttää lounastaukoon, suosittelen ehdottomasti Hellaa.
Ainoa miinus on akustiikka. Hirveä meteli kun paljon asiakkaita. Akustiikkalevyt voisivat auttaa tähän melusaasteeseen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 25.03.2015
Betyg: 0

olen käynyt Hellassa aina Oulun reissuilla.
Paras ravintola jonka olen Oulusta löytänyt

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 18.03.2015
Betyg: 0

Tarjoilija halusi kertoa elämäntarinaansa isoon ääneen ilmeisesti puolitutuilleen. Tämän vuoksi meidän alkuruoka ja jälkiruoka unohtuivat pitkäksi aikaa keittiöön odottamaan. Pakasteesta otettu, lämmitetty gluteeniton leipä oli ehtinyt pöytään tuodessa jo jäähtyä. Tarjoilija vaatimalla vaati saada jokaisesta ruuasta palautetta. No, huonoa oli. Lohi oli ylikypsää, mautonta ja jopa suolatonta. Lohi oli lautasella nahka ylöspäin, vaikka nahka oli lähinnä limainen. Creme brulee oli kylmää, lakritsi ei maistunut ja ananakset päällä oli puisevia. Eniten ärsytti tarjoilijan tökerö käytös. Gluteenittomana leipänä on ravintolassa tarjoiltu alusta asti sitä samaa pakasteleipää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 42€ Tillagt: 15.02.2015
Betyg: 0

Upeaa! Kävimme ystävien kanssa syömässä, söimme tällä kertaa vain yhden ruokalajin. Valitsin listalta Hellan pannun, enkä olisi voinut paremmin valitakaan. Erityisesti annoksessa ollut armanjakki -kastike vei kielen mennessään! Palvelu oli luontevaa ja erittäin ystävällistä sekä huomioivaa. Kiitos hyvästä ruuasta ja kiitos tarjoilijalle iloisesta palvelusta joka kruunasi kokemuksen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 27€ Tillagt: 19.11.2014
Betyg: 0

Jees

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.11.2014
Betyg: 0

Palvelu salin osalta erinomaista, vaikka täyttä olikin. Annokset muistettiin esitellä ja mainita niiden pikku vivahteista.

Etanat olivat mainiot, samoin talon leipä.

Maa-artisokkakeitto oli maultaan hyvä, mutta olisin kaivannut siihen vielä lisää täyteläisyyttä/paksuutta, nyt keitto ei tarpeeksi erottunut maitovaahdosta. Keiton mallasleipämuruihin olisin kaivannut lisää kokoa ja "rustiikkisuutta".

Creme brulee ei oikein laakeassa tarjoiluvuoassa toiminut, vaan kuori nousi liian hallitsevaksi. Itse lisäksi pidän lämpimästä creme bruleesta ja tarjoiltu versio oli hyvin haalea. Karpalotkaan eivät antaneet tarpeeksi kontrastia, koska olivat kokonaisia - olisivat voineet olla kastikkeena tai sorbettina. Espresso tolkuttoman hintava.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 33€ Tillagt: 27.10.2014
Betyg: 0

Hieno kokemus.
Uusi lista ja ravintola täynnä. Palvelu täsmällistä ja ystävällistä mikä on hyvä tässä tilateessa. Maa-artisokkakeitto, lohta ja creme brulee.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 42€ Tillagt: 27.10.2014
Betyg: 0


Läge

Isokatu 13, 90100 Oulu - Route
08 371 180
http://hellaravintola.fi

Options