Senaste recensioner: Oulu

TVEE
7 Recensionen

Erittäin hyvä vaihtoehto lounaspaikaksi. Maukasta ruokaa, siisti paikka ja ystävällinen palvelu!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 22.09.2017
Betyg: 0
khanna
2 Recensionen

Olen käynyt useita kertoja ja joka kerta ruoka on ollut todella hyvää, palvelu nopeaa ja huolehtivaista. Hinta on edullinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 21.09.2017
Betyg: 0
koku
6 Recensionen

Mainostaa itseään italialais-tyyppisenä pizzeriana. Tosiasiassa pizza oli samanlaista ällöttävän rasvaista ja suolaista turkkilaistyylistä pizzaa kuin halpispizzerioissakin - hinta vain on tuplasti kalliimpi. Ei ole maineensa veroinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.09.2017
Betyg: 0
pirmar
24 Recensionen

Taso säilynyt, ruuat edelleen maistuvia, ei rasva- tai sokerimössöä. Palvelu ystävällistä, sympaattinen paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.07.2017
Betyg: 0
pirmar
24 Recensionen

Lounaalla heinäkuun arkipäivänä. Tilasin punaisen paholaisen kanaa seinätaulun menusta. Aloitin salaattipöydästä, joka oli suppea, mutta ihan ok. Ruoka tuli melkein heti; riisiä ja kastiketta. Kastike oli kuin suoraan Uncle Ben's purkista, kanapalat toivottoman kuivia ja kovia, niinkuin puuta olisi purrut. Tosi pettymys, kun tätä niin kehuttu (?). Ei jatkoon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.07.2017
Betyg: 0
SecondFoodLover
1 Recension

Erinomainen ja halpaa ruokaa. Hyvä ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 25.07.2017
Betyg: 0
wipe
112 Recensionen

Enpä muista yhtä ystävällistä palvelua saaneeni ravintolassa aikoihin! Kerrassaan miellyttävä käynti kokonaisuudessaan.

Vasta yhden kerran, mutta kolmea eri pääruokaa maistaen, pitäisin paikan ruokaa hyvänä mutten ihan täydellisenä. Erityisesti vindaloon mausta puuttui jotain tärkeää. Ja jos haluaa nipottaa, mango-lassi oli ehkä jo hieman liiankin makeaa. Mutta kokonaisuudessaan ruoka oli vähintäänkin hyvää.

En tiedä, johtuiko maanantai-illan viimeisistä hetkistä ja illan rauhallisuudesta, vai onko kyseessä talon tapa, mutta laskua maksaessa tarjoilija toi vielä "kokin tervehdyksen", eli pienen jälkiruuan, koko seurueellemme. Väkisinhän siitä jää vielä erityisen hyvä fiilis ja entistäkin suurempi halu tulla paikkaan uudestaankin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 28.06.2017
Betyg: 0
wipe
112 Recensionen

Yongshi-lounas, jossa asiakas saa itse koota haluamansa ruoka-aineet ja kastikkeet, jotka kokki sitten paistaa, oli taas kerran aivan mainio. Koko seurue oli erittäin tyytyväinen ruokaan.

Muu tarjonta, eli melko tavanomainen aasialainen seisovan pöydän buffet, ei sen sijaan erityisemmin vakuuttanut. Ruoka oli melko mautonta, vastaavaa tai parempaa saa lähes mistä vaan. Varsinkin sushi kannattaa kyllä hakea jostain muualta. Lounaan
hintaan kuuluu myös limu-buffet, josta erityisesti nuoriso piti. Ruokajuomaksi voi myös ottaa haudutettua teetä, joka tosin tällä kertaa oli aika kitkerää, varmaan vähän liian kuumassa haudutettua.

Palvelu on aina ollut asiallista ja tilaa voi mielestäni sanoa viihtyisäksi. Koska en muualla Suomessa ole törmännyt vastaavaan yongshiin, on Hai longista tullut lähes pakollinen vierailukohde Oulussa käydessäni.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 14€ Tillagt: 28.06.2017
Betyg: 0
heidimaarit
4 Recensionen

Valikoima on hyvä: kotiruokaa tai grilliannoksia ja henkilökunta ystävällinen. Paikka on kotoinen ja mahtavien ulkoilumaastojen keskellä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 20.05.2017
Betyg: 0
karahka
9 Recensionen

Lounasbuffet testattu. Todella maistuvaa ruokaa, jota jaksoi syödä enemmän kuin olisi ollut terveellistäkään. Useita eri tavalla maustettuja ruokalajeja naudasta ja kanasta, kaikki huippuhyviä. Sushista en välitä, täältä saa sitäkin. Tilat ovat todella pienet, en nyt ihan ensimmäisenä tänne tulisi ainakaan pienten lasten kanssa. Ruokailuvälineet tuntuivat välillä olevan hakusessa, mutta palvelu oli kyllä todella ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 08.05.2017
Betyg: 0