Okänd

Ravintola Nallikari

Betyg 3.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (21)

Sunnuntaibrunssilla. Lohikeitto oli maittavaa, leipäjuusto ja jäätelö myös. Muutoin ei kauheasti eronnut hyvästä hotelliaamiaisesta, joten siihen nähden hiukan hinnakas. Merimaisema synkkine ukkospilvineen hieno.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 22€ Tillagt: 19.07.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Uudenvuoden brunssi oli todella ala-arvoinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 02.01.2016
Betyg: -3

Toinen kerta ja vain paranee! Ehdottomasti parhaimpia Oululaisia ravintoloita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 48€ Tillagt: 06.12.2015
Betyg: -1

Loistava paikka, ei mitään valittamista missään. Palvelu erinomaista ja ruoka taivaallista, suosittelut!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 03.10.2015
Betyg: 0

Lounasbuffet kala-annoksella ei tuottanut pettymystä. Varmasti tulen toistekin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 25€ Tillagt: 18.03.2015
Betyg: -1

Valitsimme tuttavien suosituksesta Ravintola Nallikarin Oulusta, jossa herkuttelimme porukalla uuden vuoden aaton notkuvasta ja herkullisesta brunssipöydästä. Runsaat salaatti-, kala- ja lihakulhot olivat kukkurallaan toinen toistaan maistuvampia herkkuja lähituottajilta. Talon oma karpalo-mallasleipä sulasi suussa kirnuvoin kera. Koko perheen taidolla valmistetusta brunssista nauttivat myös lapset. Suurkiitos Ravintola Nallikarin keittiölle, joka on noussut Oulun parhaaksi ruokaravintolaksi. Henkilökunta ansaitsee erityisen kiitoksen ystävällisestä ja iloisesta palvelusta. Tulemme uudestaan ja silloin varaamme kokouspäivän jälkeen rentouttavan saunaosaston ja kylpypikarin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 25€ Tillagt: 31.12.2014 View previous reviews (2)
Betyg: -2

Soitin ja varasin pöydän samana päivänä, minua palveli puhelimessa kaunisääninen nainen ja heti tulin hyvälle mielelle. Saavuttuamme meitä oli vastassa ihastuttava kynttilämeri ja reipas henkilökunta. Ravintolassa oli melko rauhallista, mutta ei se meitä haitannut. Söin siikaa, seuralaiseni söi Menun. Ruoka oli kyllä mahtavaa - kotimaiset, tuoreet raaka-aineet, väriä ja makua lautasella- NAM. Palvelu oli mutkatonta ja mukavaa. Suosittelen. - JK

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 22.10.2014
Betyg: 0

Yritettiin varata pöytää ravintolasta puhelimitse eikä kukaan vastannut, joten pöytä varattiin netin kautta. Mitään vahvistuksia ei tullut mutta mentyämme paikan päälle, varaus oli rekisteröity. Tilasin menu Nallikarin, joka sisälsi kolme ruokalajia. Ravintolassa ei tällä hetkellä ollut juuri muita. Saatuamme ennen varsinaista alkupalaa pöytään leipää ja shotin keittoa, ravintolaan pakkautui noin 30 hengen työporukka ja taaksemme pariskunta. Pöydät oli järjestelty siten, että mieleeni juolahti välittömästi armeijan muonituskeskus. Leipä ja shotti olivat niin hyviä, että odotukset ruualta olivat suuret. Vähän aikaa odotettuani pöytään tuotiin rapukeitto, joka oli myös maittava. Viihdykettä syöntiin toi takana olevassa pöydässä ollut tarjoilija, joka yritti saada viinipulloa auki. Noin viiden minuutin kuluttua homma oli hoidettu. Pääruoaksi tuli härän sisäfilettä, madeirakastiketta, juureksia ja perunasta ja voista sekoitettu klöntti, joka tosin oli ihan hyvä. Ymmärtääkseni lisukkeeksi olisi pitänyt tulla keitettyjä Lapin puikuloita. Pihvi oli ylikypsä ja annos pieni. Tarjoilijat kyselivät vuorotellen pöydässä tarvitaanko lisää vettä. Syynä tähän lienee työnjohdon kokemattomien tarjoilijoiden ohjeistuksen puute. Jälkkäriksi tuli ensin juustolautanen nimellä myyty jälkiruoka. Lautasella oli kaksi eri juustoa ja jäinen lakkahilloköntti. Sinihomejuusto oli mielestäni ok, mutta toinen juusto oli niin hirveää, että se oli pakko niellä ykkösellä, kuin tabletti. Vika oli makutottumuksissa. Toinen jälkiruoka oli tyrni-valkosuklaavanukas, joka menetteli muttei hurmannut. Puolisoni oli tilannut alkuruoan ja pääruoan. Jälkiruokia sain syödä yksin, koska tarjoilijat eivät kyselleet maistuisiko puolisolleni jälkkäri. Paikka ei ollut viihtyisä, palvelu ei erikoista, hinnat erittäin korkeat laatuun nähden ja annokset pieniä. Ei kannata kokeilla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 55€ Tillagt: 12.10.2014
Betyg: 0

Ravintola Nallikari No 1.
Rantaravintolan merellinen tunnelma luo parhaat puitteet nauttia ammattitaidolla valmistettuja herkkuja. Sinne on vain niin kiva mennä. Kiitokset Ravintola Nallikarin henkilökunnalle - mukava kun olette olemassa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.09.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 23.08.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Nallikarinranta 15, Oulu - Route
044-5151710