Kelo

16 reviews

Badges

Blog link

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Gastro26

Suosittu lounas. Edellisten ruokailijoiden astiat korjattiin nopeasti pois. Hyvää savuporokeittoa ja rievää. Silakkalaatikkoa ei tule tehtyä kotona, maistui siksi erityisen mieluisalta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.08.2016
Rating: 1

Restaurant: Flying Reindeer

Pöytiin tarjoiltava lounas käsittää alkusalaatin, leivän, yhden lounasvaihtoedon ja kahvi/teen. Pääruokana oli Black Angus -naudan picanha-pihvi, paahdettu punajuuri ja fenkoli. Annos oli viimeistelty ja hyvin valmistettu, pihvi minun makuuni alimaustettu.Tarjoilija unohti ensin salaatin. Musiikki soi turhan kovaa. Hintaa voi pitää kohtuullisena.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.10.2016
Rating: 0

Restaurant: Toripolliisi

Mukava saada lounas pöytään ja erikseen valmistettuna. Kirjolohi olikin sopivasti kypsennetty, eikä mössöä kuten lounaslohet usein. Perunamuusi oli rakenteeltaan ja maultaan oikeanlaista. Alkusalaatti mitätön. Rakennus kiva.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.08.2016
Rating: 0

Restaurant: Toripolliisi

Täällä on yksinkertaista suomalaista perusruokaa, alkusalaatti vaatimaton, leipä hyvää. Ympäristö on viihtyisä, kovalla pakkasella ei kannata istua ulko-oven tuntumaan. Yhden kerran sain mielettömän hyvät lihapullat, ne mätkähtivät suoraan makuhermoon. Minulle kävi kuin Rottatuille-elokuvan snobi-kriitikolle, joka singahti lapsuuteen maistaessaan ravintolan maalaisruoka-annosta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 29.02.2012
Rating: 0

Restaurant: Fuchka

Combo-ateria, Fuchka-keitto ja leipää. Opastus oli mainio ensikertalaiselle. Keitto oli tulista, leipä sopi hyvin sen kanssa. Fuchkat olivat eri vaihtoehtoja, mutta maistuivat aika samoilta. En ole aasialaisen ruoan ystävä, mutta tämä oli hyvä kokemus.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 10.08.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Nallikari

Sunnuntaibrunssilla. Lohikeitto oli maittavaa, leipäjuusto ja jäätelö myös. Muutoin ei kauheasti eronnut hyvästä hotelliaamiaisesta, joten siihen nähden hiukan hinnakas. Merimaisema synkkine ukkospilvineen hieno.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 22€ Added: 19.07.2016
Rating: 0

Restaurant: La Vida

Espanjan ruoka on maanläheistä ja ymmärrettävää. Paljon makua, edullinen, kannattaa käydä. Haudutettu päärynä oli erinäköinen nettikuvassa. Takeille saisi olla kunnon naulakko.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 08.03.2016
Rating: -3

Restaurant: grill it!

Viimeiset 3-4- käyntiäni ovat olleet kaikki hyviä. Ruoka on ollut maittavaa ja palvelu erinomaista. Täällä osataan pihvit. Miljöökään ei ole hassumpi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.03.2016
Rating: -2

Menu oli Haraldin 18v menu. Alkuruokana mm. mätejä ja saaristolaisleipää, maut sopivat hyvin yhteen, hiukan vaikea syödä kivialustalta. Pääruokana maukas ja erittäin murea lampaan niska, oikein hyvää. Pöytäseura valitti suolaisesta kastikkeesta, oma suolansietoni on hyvä. Jälkiruoan tervattu jäätelö peitti hiukan hillan makua.
Kyllä oli kaunis ja ystävällinen tarjoilija.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 37€ Added: 26.04.2016
Rating: 0

Restaurant: Turun Kellariravintola restaurant

Hienoa ruokaa, mutta ei liian konstailevaa. Jokiraputartar on mainio aloitus. Paahdettu ankanrinta oli rose, kuten pitikin, tosin hiukan jännettä mukana. Calvadoskastike ja perunaterriini sopivat hyvin. Myös muu pöytäseurue piti kovasti valinnoistaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 37€ Added: 08.03.2016
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites