Kitchen is open

grill it!

Rating 2.7 / 5

Reviews (41)

Viimeiset 3-4- käyntiäni ovat olleet kaikki hyviä. Ruoka on ollut maittavaa ja palvelu erinomaista. Täällä osataan pihvit. Miljöökään ei ole hassumpi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.03.2016
Rating: -1

Ruokien saamisessa meni lähes 40min vaikka syömässä ei ollut paljonkaan väkeä. Ruoka oli ok (burger), mutta hintalaatusuhteeltaan huonoa. Oulussa on hintalaatusuhteeltaan huomattavan paljon parempia paikkoja. Palvelu oli ok, hieman häseltämistä. Lapsen jauhelihapihvi oli hirveää, ranskikset olivat ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 02.11.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kolme ruokailijaa, illan suussa tänään: Vegaanille, tomaattikeitto ilman maitotuotetta sai täys 10. Cesarsalaatti broilerilla pääruokana taas 10, Härän sisäfilee 100g just oikea kypsyys, grillatut kasvikset, pyynnöstä ei perunoita, edelleen täys 10 ! Palvelu 10. Ihana henkilökunta ❤ Suosittelen !

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 11.07.2015
Rating: -1

T-luu onneton kylmä kuiva ei uskos että tollstatarjotaan ns vakosipuli peuna jotain onnetonta mössöä joka taasen oli niin kuumaa ettiei suuhun voinuu laittaa, tarjoilija vain otti osaa. En suosittele

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.06.2015
Rating: -1

Oulun parhaat pihvit ihan kevyesti. Muista tuotteita en suosittele. Esim. kampasimpukat oli mauttomat ja raa'at.

Ihan vain pihvien takia suosittelen käyntiä! Pihvien maku hakkaa mennen tullen muut Oulun ravintolat.

Lisäksi erittäin ystävällinen palvelu, joten tarjoilupuoli myös kunnossa ja kiitettävää!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.01.2015
Rating: -1

Kävimme eilen (10. 12.) syömässä hampurilaiset.

Ensinnäkin tarjoilija Merja ei huomioinut meitä mitenkään, pulisi vaan omiaan viereisessä pöydässä. Ei näin!

Nooh, sitten ne hamppikst. Coleslaw- salaatti oli pilaantunutta. Maistui pahalta ja haju epämielyttävä. Tarjoilija hyvitti 10 €, olikohan se ihan kohtuullinen hyvitys, hmh?. Emme onneksi saaneet vatsatautia!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 11.12.2014
Rating: 0

sunnuntai-iltapäivä ja Sadonkorjuu-menu. onnistunut kokonaisuus ja ystävällinen palvelu. hintansa väärti. Voimme suositella

     
     
     
Experience: À la carte Price: 39€ Added: 28.09.2014
Rating: 0

Tilasin mehevän burgerin. Sain kuivan burgerin. Näytti siltä, kun joku olisi nuollut majoneesin pois hampurilaisesta. Tarjoilija oli todella teko pirteä ja tyly. Palvelu oli muutenkin hidasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 17.09.2014
Rating: 0

Ystävän kanssa kesäretkellä paossa kotitöitä ja kokkaamista. Tilattuamme valitut pihvi annokset niitä saikin sitten tovin odotella vaikka vain kolmessa pöydässä asiakkaita. Pihvien koko yllätti totaalisesti.Sai kaivaa laukusta lukulasit jotta löysi sen pihvin reppanan siltä isolta pannulta,lisukkeet kylmiä. Kerroimme mielipiteemme mielestäni asiallisesti tarjoilijalle, jonka kommentti oli "tulkaapa huomenna testaamaan burgerimme" ja jäykkä tekohymy päälle. En suosittele enmmekä tule uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 36€ Added: 11.08.2014
Rating: 0

4 hengen lounasseurueeltamme jäi tällä kertaa lautaset tyhjentämättä. Palvelu hidasta, ehdimme käydä jo hakemassa salaatit ennen kuin tarjoilija ehti tuoda meille lounaslistat. Lounaalla oli meidän lisäksemme 8 henkilöä, joten ei voi ymmärtää tällaista, jos kerran lounasmahdollisuus ravintolassa ylipäänsä on. Burgereita joutui odottamaan kauan. Pihvit oli paistettu aivan liian ylikypsiksi, todella kuivaksi, vertaus kengänpohjaan kuvaa parhaiten. Osalla jäi syömättä sekä pihvi että sämpylä. Sämpylä oli liian kuivaa. Vain täytteet ts. juusto, coleslaw olivat syötäviä. Todellinen pettymys, vaikka ollut suosikkilounarimme todella pitkään. Subit olisivat kirkkasti vetäneet pidemmän korren. 12 euron burgerilta odottaisi enemmän:-(

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 30.07.2014
Rating: 0

Community

People interested in this restaurant


Location

Kauppurienkatu 24 A, 90100 Oulu - Route
08-3123255
http://grillit.fi/oulu