Unknown

Ravintola Nallikari

Rating 3.3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (21)

Sunnuntaibrunssilla. Lohikeitto oli maittavaa, leipäjuusto ja jäätelö myös. Muutoin ei kauheasti eronnut hyvästä hotelliaamiaisesta, joten siihen nähden hiukan hinnakas. Merimaisema synkkine ukkospilvineen hieno.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 22€ Added: 19.07.2016
Rating: 0

Uudenvuoden brunssi oli todella ala-arvoinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 02.01.2016
Rating: -1

Toinen kerta ja vain paranee! Ehdottomasti parhaimpia Oululaisia ravintoloita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 48€ Added: 06.12.2015
Rating: -1

Loistava paikka, ei mitään valittamista missään. Palvelu erinomaista ja ruoka taivaallista, suosittelut!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 03.10.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lounasbuffet kala-annoksella ei tuottanut pettymystä. Varmasti tulen toistekin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 25€ Added: 18.03.2015
Rating: -1

Valitsimme tuttavien suosituksesta Ravintola Nallikarin Oulusta, jossa herkuttelimme porukalla uuden vuoden aaton notkuvasta ja herkullisesta brunssipöydästä. Runsaat salaatti-, kala- ja lihakulhot olivat kukkurallaan toinen toistaan maistuvampia herkkuja lähituottajilta. Talon oma karpalo-mallasleipä sulasi suussa kirnuvoin kera. Koko perheen taidolla valmistetusta brunssista nauttivat myös lapset. Suurkiitos Ravintola Nallikarin keittiölle, joka on noussut Oulun parhaaksi ruokaravintolaksi. Henkilökunta ansaitsee erityisen kiitoksen ystävällisestä ja iloisesta palvelusta. Tulemme uudestaan ja silloin varaamme kokouspäivän jälkeen rentouttavan saunaosaston ja kylpypikarin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 25€ Added: 31.12.2014 View previous reviews (2)
Rating: -1

Soitin ja varasin pöydän samana päivänä, minua palveli puhelimessa kaunisääninen nainen ja heti tulin hyvälle mielelle. Saavuttuamme meitä oli vastassa ihastuttava kynttilämeri ja reipas henkilökunta. Ravintolassa oli melko rauhallista, mutta ei se meitä haitannut. Söin siikaa, seuralaiseni söi Menun. Ruoka oli kyllä mahtavaa - kotimaiset, tuoreet raaka-aineet, väriä ja makua lautasella- NAM. Palvelu oli mutkatonta ja mukavaa. Suosittelen. - JK

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 22.10.2014
Rating: 0

Yritettiin varata pöytää ravintolasta puhelimitse eikä kukaan vastannut, joten pöytä varattiin netin kautta. Mitään vahvistuksia ei tullut mutta mentyämme paikan päälle, varaus oli rekisteröity. Tilasin menu Nallikarin, joka sisälsi kolme ruokalajia. Ravintolassa ei tällä hetkellä ollut juuri muita. Saatuamme ennen varsinaista alkupalaa pöytään leipää ja shotin keittoa, ravintolaan pakkautui noin 30 hengen työporukka ja taaksemme pariskunta. Pöydät oli järjestelty siten, että mieleeni juolahti välittömästi armeijan muonituskeskus. Leipä ja shotti olivat niin hyviä, että odotukset ruualta olivat suuret. Vähän aikaa odotettuani pöytään tuotiin rapukeitto, joka oli myös maittava. Viihdykettä syöntiin toi takana olevassa pöydässä ollut tarjoilija, joka yritti saada viinipulloa auki. Noin viiden minuutin kuluttua homma oli hoidettu. Pääruoaksi tuli härän sisäfilettä, madeirakastiketta, juureksia ja perunasta ja voista sekoitettu klöntti, joka tosin oli ihan hyvä. Ymmärtääkseni lisukkeeksi olisi pitänyt tulla keitettyjä Lapin puikuloita. Pihvi oli ylikypsä ja annos pieni. Tarjoilijat kyselivät vuorotellen pöydässä tarvitaanko lisää vettä. Syynä tähän lienee työnjohdon kokemattomien tarjoilijoiden ohjeistuksen puute. Jälkkäriksi tuli ensin juustolautanen nimellä myyty jälkiruoka. Lautasella oli kaksi eri juustoa ja jäinen lakkahilloköntti. Sinihomejuusto oli mielestäni ok, mutta toinen juusto oli niin hirveää, että se oli pakko niellä ykkösellä, kuin tabletti. Vika oli makutottumuksissa. Toinen jälkiruoka oli tyrni-valkosuklaavanukas, joka menetteli muttei hurmannut. Puolisoni oli tilannut alkuruoan ja pääruoan. Jälkiruokia sain syödä yksin, koska tarjoilijat eivät kyselleet maistuisiko puolisolleni jälkkäri. Paikka ei ollut viihtyisä, palvelu ei erikoista, hinnat erittäin korkeat laatuun nähden ja annokset pieniä. Ei kannata kokeilla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 12.10.2014
Rating: 0

Ravintola Nallikari No 1.
Rantaravintolan merellinen tunnelma luo parhaat puitteet nauttia ammattitaidolla valmistettuja herkkuja. Sinne on vain niin kiva mennä. Kiitokset Ravintola Nallikarin henkilökunnalle - mukava kun olette olemassa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.09.2014
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 23.08.2014
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Nallikarinranta 15, Oulu - Route
044-5151710