Opens at 10:30

teidän sushi

Rating 4.8 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (39)

Tämä paikka yllätti totaalisesti. Kävimme hakemassa täältä yhteensä 80 palaa sisältävän numero 19 kokonaisuuden. Ruuan valmistaminen kesti hyvän aikaa, sillä kaikki tehtiin tuoreista raaka-aineista. Hintaa 80 sushia sisältävällä kokonaisuudella oli vaivaiset 59€, joka Helsingin hintoihin nähden on erittäin edullinen.
Annos oli todella hyvin koottu ja kaikinpuolin laadukas. Lohi oli tuoretta ja sitä ei oltu säästelty. Wasabia ja soija kastiketta oli riittävästi mukana. Sushit itsessään olivat hyvin maustettuja ja koottuja.

Ei voi kuin suositella paikkaa lämpimästi. Joko kannattaa käydä paikanpäällä istumassa ja nauttimassa tai vaihtoehtoisesti hakea sushia kotiin vaikka isommallekin porukalle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.04.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olin teinityttären kanssa lounastamassa noin klo 13. 00 ja olimme ainoat asiakkaat. Tilasimme molemmat 14 sushin lounaat hintaan á 10 euroa.

Ulospäin paikka ei kummoiselta näyttänyt mutta sisältä paikka oli oikein mukava. Pöydät ovat väljästi ja löytyy myös sohvia, joista voi katsoa telkkaria. Sisustus on vaatimaton mutta varsin autenttinen. Valaistus on kirkas. Sushit tehdään takahuoneessa, mistä pieni miinus.

Työntekijöitä oli tuolloin vain yksi. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja sujuvaa mutta työntekijä ei osannut suomea tai englantia kuin yksittäisiä sanoja. Hän kävi kuitenkin kysymässä maistuvuutta ja kahvin/teen tarvetta.

Ruoka oli tuoreen oloista ja erittäin maistuvaa. Ankeriassushi oli todella hyvää. Kriittinen teini oli myös normaalia tyytyväisempi. Hintaan sisältyi miso-keitto, joka oli perustasoista misoa sekä kahvi/tee, jota emme tällä kertaa nauttineet.

Hinta oli mielestäni erittäin kohtuullinen suhteessa kokonaisuuteen ja asioin paikassa vielä varmaan uudestaan koko perheen voimin. Paikka on parhaimpien sushiravintoloiden veroinen ruoan maistuvuuden suhteen. Erittäin suositeltava lounas- ja perheravintola. Jos haluaa näyttävän ruokapaikan esim. ulkomaisille vieraille, niin tämä ei ole ykkösvaihtoehto kaikesta erinomaisuudestaan huolimatta. Ainoa henkilökohtaisesti merkityksellinen miinus tulee sushien valmistamisesta takahuoneessa.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 24.08.2017
Rating: 0

Mainio sushi. Hyvin aito etninen perheyritys. Sopii hyvin takeaway-ruokailuun. Paikan päällä on neljä pöytää ja ehkä 15 asiakaspaikkaa. Sisustus on aika Ikea-henkinen, kiinteistö hieman rapistuneen kerrostalon alakerrassa.

Erittäin ystävällinen palvelu. Odottaessa voi katsoa televisiota sohvalla istuen. On sunnuntaina auki; lienee myös maanantaisin kiinni.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 16.05.2017
Rating: 0

Huokea ja ihan hyvätasoinen take away mesta. Hinta-laatusuhde kuitenkin loistava.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 02.08.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Nopea ja sympaattinen palvelu ainakin lounasaikaan. Maistuvat, selvästi tuoreet sushit joiden hinta kohdallaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 26.02.2016
Rating: 1

Loistavaa sushia järkihintaan. Täältä haettu annoksia jo pari vuotta ja laadussa ei vaihtelua, riisi hyvin keitetty ja kala tuoretta. Palvelu ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 16.01.2016
Rating: 1

Maistuvaa sushia mukaan otettavaksi. Ravintolan sisustus todella ankea.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 30.10.2015
Rating: 1

Taisin löytää tänään uuden vakio lounas/take-away paikkani Leppävaassa! Sushilounaan hintalaatusuhde oli varmaan parasta mitä olen Suomessa saanut. Raaka-aineet laadukkaita ja tuoreita. Toki olen syönyt maukkaampaakin, mutta moninkertaiseen hintaan.

Miljöö on vähän outo: jättimäisessä huoneessa oli jotain 4 ruokapöytää. Ravintolan nettisivut eivät kerro paljoa. Japanilainen henkilökunta vaikutti lähes ujolta mutta ehdottomasti ystävälliseltä.

Tänne palaan varmasti. Osin myös sen takia että heidän lounas on klo 16 asti, toisin kuin täällä eat.fi:ssä lukee.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 29.10.2015
Rating: 1
     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 08.09.2015
Rating: 0

Symppis palvelu ja nopea tarjoilu. Sushi tuoretta. Miljöö kotoisa, mutta hengen mukainen. Hinnat edulliset.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 03.08.2015
Rating: 1

Community

Images

Fans (4)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Harakantie 2, 02650 Espoo - Route
http://www.teidansushi.com/

Options