Köket är öppet

Kathmandu Palace

Betyg 2.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (67)

Harmittaa antaa tällainen meidän aikaisemmin yhdelle lempparipaikoista. Viime käynnillä toinen annos oli aluksi väärä. Pahoittelivat ja toimittavat yllättävän nopeasti oikean annoksen. Hetken päästä pähkinäallergikkona maistoin jotain yllättävää ja kysyin vieressä pöytää siivoavalta henkilökunnalta, onko tässä pähkinää. Totesi hymyssäsuin KYLLÄ ja kysyi vielä, onko hyvää pähkinää. Tästä erittäin tuohtuneena ja pelokkaana tulevasta allergisesta reaktiosta, kerroin palautteen ja painotin, että pähkinä pitää ehdottomasti olla mainittuna ruokalistoilla, kuten kaikki muutkin on tarkasti ko. listoilla. Pahoitteli jälleen kerran ja kysyi, mitä haluan seuraavaksi tilata. Siinä vaiheessa otin hatkat ja lähdin hakemaan välitöntä lääkitystä. Seuralaiseni jäi tätä vielä selvittämään ja ravintola pahoitteli tilannetta ja korvasi osan annoksista. Korvauksella ei mitään väliä, mutta ihmishenget hieman arvokkaampia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.02.2019
Betyg: 0

Ruoka oli hyvää mutta palvelun taso on laskenut huimasti.

Chicken Tikka Masala oli hyvää ja annos turhankin iso. Naanleipäkin oli hyvää mutta vain haaleasti lämmin kun sain annokseni. Tätä kyllä ihmettelen koska olin ainoa asiakas ravintolassa eikä take-away puolellakaan tuntunut tapahtuvan mitään. Ei luulisi olevan vaikeaa koordinoida tämmöstä. Töissä kaksi kokkia ja tarjoilija.

Ihmettelen myös tarjoilijan hätäisyyttä kun kun oluen kaataminenkin lasiin piti aloittaa jo lennossa ennen kuin tarjoilija oli kävellyt pöytään asti. Lautanenkin kerättiin pois vaikka ruokaa oli vielä runsaasti lautasella. Olin tosin lopettanut juuri mutta koin kuitenkin tulleeni häirityksi kesken ruokailun. Jättämästäni ruuasta tarjoilija sentää kysyi haluanko loput mukaan. En halunnut.

Palvelu on edelleenkin suomalaista keskitasoa mutta kaukana siitä mitä se oli tässä ravintolassa muutama vuosi sitten. Silloin se olikin aivan loistavaa. Ruoka on edelleenkin erittäin hyvöä mutta tarjoiltuna peltilautasella latistaa nautintoa muuten hienossa ravintolassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 17.01.2019
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Perushyvä nepalilainen, jossa ystävällinen palvelu. Tänne on mukava tulla uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 06.01.2017
Betyg: 0

ruoka oli aivan hyvää nepalilaista edulliseen hintaan. Söin kikherne-tofu mätön. Hieman ruokailukokemusta pääsi hämärtämään tarjoilija joka tuli kattamaan ruokailuvälineitä uusille asiakkaille kun vielä istuimme pöydässä.
Koko lounaan ajan soi yksi ja sama biisi, "mama lakshmi" tai jotain.
Seinustalla oleva akvaario oli ylikansoitettu: kalat olivat jatkuvasti toistensa kimpussa. Vaikutti todella stressaavalta elämältä, kokoajan saa olla varuillaan väistelemässä muita hyökkääviä kaloja.
Kaiken kaikkiaan hyvin twinpeaks-tyylinen kokemus minusta. Menen varmaan toisenkin kerran.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 01.11.2016
Betyg: 0

Todella hyvä nepalilainen. Olen käynyt useasti, enkä kertaakaan pettynyt. Annokset ovat isoja ja hyvin maustettuja. Palvelu on erinomaista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.07.2016
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 21.06.2016
Betyg: 0

Ruoka on minun mielestäni parhaita nepalilaisia pääkaupunkiseudulla ja parasta Leppävaarassa, hinta matalampi kuin muissa vastaavantasoisissa, joten hinta-laatusuhde erinomainen. Kannattaa käydä läpi kasvisruokalistaa vaikka olisikin lihansyöjä, kuten näissä nepalilaisissa yleensä. Naan-leipä on hyvää eikä korpuksi paistettua, useasti täällä syöneenä kaikki ruoat yhtä hieman mautonta lukuunottamatta ovat olleet hyviä ja riittävästi maustettuja.

Erityismaininta loistavasta palvelusta. Ravintolanpitäjät ovat perheellisiä, eikä ole ollut vain yksi tai kaksi kertaa kun ovat tuoneet asiakkaiden lapsille kaupan päälle maitoa tai jopa leikkineet heidän kanssaan, jotta syöminen sujuisi mukavasti. Tällaista lapsiperheiden huomioonottamista en muista nähneeni missään muussa ravintolassa.

Turha valittaa täällä liian korkeista arvioista, koska eat.fi on itse luokitellut arviot niin, että 4 on suosittelu ja 5 erinomainen. Mielestäni ruoka on todellakin suositeltavaa ja palvelu ja hinta-laatusuhde erinomaisia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 28.04.2016
Betyg: 0

Todella hyvää ruokaa! Olemme jo pitkään olleet kanta-asiakkaita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 10.04.2016
Betyg: -2

Maailman paras ruokaravintola . Isot annokset hinta-laatu suhde ystävällinen ja nopea palvelu suosittelen kaikille .

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 09.02.2016
Betyg: -7

Maailman paras ruokapaikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.02.2016
Betyg: -8

Gemenskap

Bilder

Fans (3)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Timpurinkuja 2, 02650 Esbo - Route
0947892533
http://Www.kathmandupalace.fi

Options