Avautuu 16:00

Amigo

espanjalaista, pihvi
Arvosana 4 / 5

Vuonna 1971 Ullanlinnaan perustettu Ravintola Amigo on jäänyt monen helsinkiläisen herkuttelijan mieleen yhtenä kaupungin ensimmäisistä ”kunnon” pihviravintoloista. Haluamme pitää traditioista kiinni ja tarjota edelleen klassikoita, kuten suussa sulavaa lankkupihviä ja mehevää Paella Valencianaa.

Aina ei tarvitse nautiskella koko ateriaa, vaan voit poiketa Amigoon vaikka tapakselle ja lasilliselle viiniä.

Tervetuloa virkistämään nostalgisia muistojasi tai luomaan aivan uusia tunnelmalliseen ravintola Amigoon.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (57)

Hyvä lounas ja pirtsakka henkilökunta. Tänne menen uudestaankin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 06.03.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Paikkana kodikas ja tunnelmallinen, mutta ruoka todella suuri pettymys. Tilasin Paimentytön kanaa ja sain annoksen, mikä maistui lähinnä einesruoalta. Kana ei ollut parilaa nähnytkään, vaan oli oudon kostea ja kumimainen. Kanan päällä oli valtava kiekko vuohenjuustoa, ilman että sille oli tehty mitään, gratinoitu kuten ruokalistalla lukee, tai paistettu pannulla. Kaiken tämän päälle oli kaadettu (myös juuston!) isot määrät keinotekoiselta ja oudolta maistuvaa kastiketta. Myös krokettiperunat maistuivat valmistavaralta, mutta olivat silti ehkä parasta tässä annoksessa. Harvoin olen saanut ravintolassa tämän tasoista ruokaa ja pahoilla mielin annan näin huonoa palautetta, mutta tätä ruokaa ei oltu tehty rakkaudella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 27.01.2016
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 11.01.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Jälleen Amigo ylitti itsensä - alkupalana kinkku melonilla antoi sopivat viestin tulevasta - häränsisäfile kun suorastaan suli suuhun - kypsyys juuri toivotunlainen ja kastike loivat sellaiset ilotulitukset makunystyröihin, notta vieläkin herahtaa vesi kielelle.. Viinisuositus meni täysin nappiin eikä jälkiruuaksi nautitussa Nenämisussa ollut mitään valittamista. Poistuimme paikalta tyytyväisinä ja täysinä.
Palvelu oli erinomaista - meitä ei unohdettu vaikka sali alkoi täyttyä iltaa kohden suuremmista seurueista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 09.11.2015 Näytä aiemmat arvostelut (4)
Arvosana: 0

Lauantai kello 17,00, pikkujoulusesonki, ei varausta, mutta pöytä löytyy siitä huolimatta.
Aivan älyttömän mukavat ja lämminhenkiset tarjoilijat.
Alkupalaksi tapaksia ja pääruokana Ryövärin varras - ei todellakaan mitään moitittavaa. Liha oli täydellisen mediumia, lisukkeet oli runsaat ja maistuvat. Alusta loppuun homma pelasin erinomaisesti niin palvelun kuin ruokien osalta. Ehdottomasti suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 07.11.2015
Arvosana: 0

Kävimme noin 9 vuoden jälkeen syömässä ja oli positiivinen kokemus. Vaikka oli keskellä viikkoa niin oli hyvä, että pöytävaraus oli tehty koska kiirettä tuntui olevan. Palvelu oli hyvää vaikka tarjoilija kohtaista vaihtelua oli. Alku tapakset hyvät pääruoan lihan laatu loistava. Minun medium oli paikka paikoin liian raaka mutta hyvin raakakypsytettyliha tekee sen, että annos pysyy syömäkelpoisena. Lapsille löytyi omat listat. kaikin puolin mukava kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 16.10.2015
Arvosana: 1

Aivan ala-arvoinen palvelu. Tarjoilija pyysi soittamaan pöytävarauksesta uudelleen (siis uudelleen, oli kuulemma "lounaskiire" eikä ehtinyt kirjoittaa haluttua ajankohtaa ylös). Kun pääsimme syömään, tilasimme alkuun tapaksia koko seurueelle. Niistä saapui 45 minuutin odottelun jällkeen kolme annosta. Lähdimme pääruokia syömään muualle, meni synttärit mönkään. Mitä muuten olen paikassa safkannut, nykyään vältän viimeiseen saakka, on ruoka ylihinnoilteltua ja laadullisesti parhaimmillaan keskivertoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.05.2015
Arvosana: -1

Lounas chili con carne puurolautaselta ei totisesti tehnyt vaikutusta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 24.04.2015
Arvosana: 0

Ihana ystävällinen ja kodikas tunnelma ! !Johon vaikutti miten suuremmissa määrin Jarin ammattimainen ja empaattinen asiakaspalvelu,koko illallisen ajan oli todella passattu fiilis .Parisen vuotta aiemmin oli jäänyt hyvin mieleen tämä sekä ihana ruoka .ilahduimme saadessamme jälleen ihanan positiivisen Jarin tarjoilijaksemme ja ruokakin oli jälleen aivan loistava makuelämys!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 25.01.2015
Arvosana: -1

Went in for a few tapas which were literally swimming in oil. Would not recommend it!

The service was great though. Positive guys!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.11.2014
Arvosana: 0


Sijainti

Tehtaankatu 12, 00140 Helsinki - Reitti
050 302 8187
http://www.amigo.fi/?lang=fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita