safkamimmi

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Retro Iso Omena

Tarjoilija oli töykeä ja ärsyyntyi selkeästi kun kyseli lisätietoja annoksista. Ruoka oli perus ok, mutta en maksaisi kymppiä tästä lounaasta, ehkä jos olisi buffettina. Itse söin lohta, rapukastiketta ja tilliperunoita, lohi ihan ok, toisaalta ihmetytti kun nahkapuoli oli asetettu ylöspäin. Perunat olivat kylmiä ja valmiiksi kuorittu, ihan kuin peruskoulun kumiperunoita söisi, rapukastikkeessani ei ollut ravun rapua, seurueemme toisella lohen syöjällä oli kastikkeessaan yksi KATKArapu. Jauhelihakeitto ei myöskään ollut mikään mieltä ylentävä kokemus ja sen mukana tullutta leivosta kuvailtiin kuivaksi "lisää vain vesi"-tyyliseksi kakuksi, mitä se luultavasti myös oli. Chili-pekonipasta oli ala-arvoista, pelkkää pastaa eikä miltei lainkaan pekonia. Mielummin tosiaan menisin muualle ruoan puolesta, mutta töykeän tarjoilijan takia aion karttaa tätä paikkaa aina jos tänne päin Espoota joudun.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 01.10.2013
Rating: 1

Restaurant: Funky Burger

Mukava uutuus Espooseen! Burgerit ovat hyviä ja varsinkin ravintolan majoneesit ovat todella loistavia! Henkilökunta on mukavaa, toimivat ruuhkassakin nopeasti ja ystävällisesti. Kannattaa kokeilla pirtelöitä, todella hyviä ja saa myös alkoholisena!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Don Corleone italian

Olin hyvin hyvin pettynyt tähän paikkaan. Innoissani menimme ystäväni kanssa syömään "helsingin parasta pastaa", paskat. En edes muista mitä ystäväni söi, niin heikko esitys oli. Itse söin jonkun lihapullapastan, pyh. Juu lihapullilla oli kyllä kokoa, mutta määrä ei korvaa laatua. Lihapullat olivat kuivia ja mauttomia, ehkä jopa hieman haaleita? Itse haluan ruokani tulikuumana. Söisin myös mielummin eineshyllyn kanannahka-valmislihapullia. Tarjoilijat olivat hyvin tympeitä ja eivät tainneet vaihtaa vettä kannuihin kovinkaan usein, haaleaahan se oli. En ymmärrä miten tästä paikasta on tullut niin ylistetty, ahdas ja ahdistava paikka. Tekisin parempaa pastaa vaikka silmät kiinni.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.03.2012
Rating: 3

Restaurant: Tuk Tuk

Sopivasti baarien lähellä oleva kiva pieni paikka. Ruoka oli hyvää, ystäväni söi vihreää currya kookosmaidossa ja minä phad thain. Curry oli TODELLA tulista, mutta todella hyvää silti, phad thai oli aluksi erinomaista, mutta loppuvaiheessa alkoi ehkä hieman etomaan pienehkö etikkaisuus. Annokset ovat suuria, niinkuin aasialaisissa ravintoloissa yleensä, mutta 13 euroa per annos on mielestäni kyllä liikaa, varsinkin kun on tottunut muuten syömään näillä seuduilla halvemmin. Lisäksi paikka on aivan liian pieni ja ruoan käry voi joitakin ruokailijoita ällöttää. Lisäksi naistarjoilijamme oli hieman tyly. Aion kyllä jatkossakin käydä täällä kun thaikkua alkaa himoitsemaan, mutta mielummin ehkä take awayna. Kannattaa soittaa sekä pöytävaraus että take away valmiiksi niin ei tarvitse turhia odotella.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.03.2012
Rating: 0

Restaurant: Cheng Long chinese

Halpa hinta, voisi olla kalliimpikin laatuun nähden. Hyvää chilikanaa ja listan ulkopuoleltakin voi tilata joissakin määrin, sekä tulisuutta ja valkosipulia saa halutessaan annoksiin enemmän samaan hintaan. En ole käynyt koskaan lounasaikaan, mutta iltaisin palvelu on ERITTÄIN nopeaa, menee aina noin viisi minuuttia kun ottaa mukaan vaikka ruokia olisi kolmekin. Ihana ja iloinen henkilökunta, aina ystävällisiä ja hymyileviä. Lempikiinalaiseni!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.02.2012
Rating: 0


Images


Followers