Unknown

Funky Burger

Rating 3.5 / 5

Reviews (29)

Funkt burgerin pihvin koko muistutti lihapullaa. Tilasin kypsän, tuli medium. Kukko tölkki olut maksoi 8€, jonka saa kaupwta 2€.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.11.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
     
     
     
Experience: Lunch Added: 26.08.2016
Rating: 0

The beer tasted. .. funky. The burger was OK though.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 20.07.2016
Rating: 0

Ala Carte listan omat pihvit erittäin maukkaita, muutenkin hampurilaiset ovat parhaiden joukossa. Lounasburgerien pihvit ovat jotain valmispihvejä, josta miinuksia.

Eri maku ja kastikevaihtoehtoja burgereihin on myös paljon, joista iso osa vielä erittäin hyviä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 27.01.2016
Rating: 0

Aivan mahtava, yksi parhaista burgereista ikinä. Pihvi oli mielettömän hyvä, medium sisältä eli erittäin makoisa ja mehevä. Ranskalaiset rapeita ja riittävän suolaisia. Annos reilun kokoinen. Hyvä salaattisisus. Tuli ihan ahmittua satsi. Palvelu ihan hyvää, vaikka mentiin vajaa tunti ennen kauppakeskuksen sulkemisaikaa. Ruoka tuli nopeasti, paikassa oli asiakkaita jonkun verran eikä silti jouduttu odottamaan kuin 10-15 min. Tila viihtyisä, rauhallinen - plussaa telkkareista. Ehdottomasti rahan arvoinen. Tullaan toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 14.01.2016
Rating: 0

Aivan mieletön paikka! Ehkäpä elämäni parhain syömäni BBQ- hamppari täyteläinen ja herkullinen maku. Onneksi tuli vierailtua Espoossa:)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 16€ Added: 25.11.2015
Rating: 0

Pari viikkoa sitten kävimme ja kun tulimme sisään tyhjään ravintolaan, kokki (ehkä kokki, nainen, lyhyet tummat hiukset) istui jalat pöydällä puhelimessa. Tiskin takana lippis päässä ja kakat housuissa seisoi äijä, sanomatta mitään. Istuimme pöytään, katselimme menua. Äijä ei tehnyt elettäkään. Kun menimme kysymään, että onko täällä pöytiintarjoilu, murahti hän, että ei. Aha. Tyhjä ravintola, mutta pöytiin ei siis tarjoilla. No, tilasimme sitten tiskiltä ja saimme vallan tylyn ja laiskanlaisen kohtelun. Safka kuitenkin oli melko maukasta, joten ihan tyytyväisenä ne sitten kuitenkin söimme. Niin söi tarjoilijakin. Tiskin takana mätti suuhunsa lautanen naamassa jotakin. Ei muuten olis töissä mun ravintolassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 31.08.2015
Rating: 0

Olen käynyt sekä lounaalla että tilannut a la cartesta. Lounaalla käyttävät hampurilaisissa valmispihvejä itse tehtyjen sijaan. Tämä olisi reilua mainita jossain, sillä lounaslistan ylihinnoitellut hampurilaiset ovat tismalleen samannimisiä kuin normimenun hampurilaiset, jotka ovat puolestaan Espoon parhaimmistoa. Jos haluaisin valmispihviburgereita, suuntaisin Mäkkiin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 03.08.2015
Rating: 0

Vuohenjuusto grillattuna perussalaattipohjalla oli hukutettu vetiseen ja liian runsaaseen salaattikastikkeeseen. Ihan perus oliiviöljy-balsamico olisi ok. Kotona saa parempaa. Onko näin vaikeaa saada aikaiseksi kunnon salaatti. Ylihinnoiteltu. Lounassalaatteja saa halvemmalla parempia ja sisällön saa itse koota.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 21.05.2015
Rating: 0

Monta kertaa täällä käyneenä nyt vihdoinkin ajattelin kantaa korteni kekoon ja antaa tuomioni. Loistava paikka ja mahtavaa ruokaa. Tuttavanikin sanoi aivan samaa että täällä on Tapiolan parhaat ruoat ja onhan täällä loistavaa ruokaa.
Ihan kuulostaa oudoilta aiemmat kommentit tästä paikasta, kun olen itse käynyt paikan päällä maistamassa tuotteen ja toteamassa palvelun taas aivan päin vastaiseksi mitä yleensäkkin tällä foorumilla tuntuu ihmiset kirjoittavan.
Lounaalla on kuulemma aina olleet käytössä eri pihvit kuin ala cartella illalla jolloin on maistuva omalla reseptillä tehty burgerpihvi :) oma suosikkini on ehdottomasti BBQ burgeri. Mielestäni ei kannata aina uskoa mitä kaikki täällä huutelee menkää rohkeasti kokeilemaan ja todetkaa itse omin aistein! Helppo on mustamaalata ravintoloita kun ei tarvitse kantaa mitään vastuuta omista hölinöistään. P.S se lasten telkkari oli tosi kiva juttu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 26.04.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Länsituulentie 12, 02100 Espoo - Route
http://funkyburger.net/

Options