Kitchen is open

Rymy-Eetu

german
Rating 3.5 / 5

Reviews (40)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 09.03.2017
Rating: 0

Rymyburgeri oli hyvä, myös vege garden oli. Sispit ja dipit parempia kun keskitasso. Söime citysyö tarjouksessa. Ravintoalsa on saksalainen tunnelma, ja isot saksalaiset oluet olivat edulliset. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 08.02.2017
Rating: 0

Tulin kolmen hengen seurueessa torstaina 4. 6.2015 klo 21.45 Rymy-Eetuun syömään makkaraa ja juomaan pari olutta. Meille ilmoitettiin, että ruokaa ei enää tarjoilla. Ravintolan nettisivujen mukaan keittiö oli vielä auki. Lähetin reklamaation asiasta, mutta siihen ei viitsitty vastata. Sen sijaan minulle ikään kuin mielipidettäni pilkaten lähetettiin mainos ravintolan tulevista tapahtumista! En voi suositella tätä ravintolaa kenellekään enkä myöskään itse aio enää Rymy-Eetuun mennä, vaan nautin makkarani sellaisissa ravintoloissa, joiden nettisivuihin voi luottaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.06.2015
Rating: 0

Burgeri oli ihan ok. Olin isohkon seurueen mukana ja siten ruokien lämmöt olivat hieman vaihtelevat vaikka kaikille olikin sama setti tilattu etukäteen. Tarjoilu kyllä pelasi mainiosti, aina helpompaa kun yksi maksaa lopussa... Arki-ilta, ei likkaa jengiäkään. Ainoa miinus pikkuisen liian kovalla soittaaneesta bändistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 28.02.2015 View previous reviews (2)
Rating: 0

Odotimme ruokiamme yli tunnin niiden tilaamisesta. Tiedustellessamme kauanko ruoan saamisessa vielä menee, tarjoilija totesi epäkohteliaasti, että "ruoka tulee sitten kun se on valmista". Muutaman ison seurueen palveleminen tuotti henkilökunnalle selvästi ongelmia. Tarjoilijat pyörivät salissa annosten kanssa ilman mitään käsitystä kenelle annokset olivat menossa. Yhden seurueemme jäsenen ruoka-annos saapui vasta kun muut olivat jo päättämässä ruokailuaan, kukaan henkilökunnasta ei myöskään tullut pahoittelemaan tätä virhettä tai tarjoamaan mitään hyvitystä. Ruoka lounasravintolan tasoista, täysin ylihinnoiteltua.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.11.2014
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.05.2014
Rating: 0

Tarjoilijaa sai odottaa pöytään todella kauan ja kun hän vihdoin tuli, oli hän hyvin epäystävällinen ja kyllästyneen oloinen. Ruokakaan ei ollut kovin kummoista hintaansa nähden.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.04.2014
Rating: 0

Ranskalaiset, kastike ja valkosipuli olivat annoksesesa hyviä, liha taas ei vastannut sitä mitä olisi pitänyt olla. Tarjoilijana ollut mies oli todella hapannaama. Eipä tee mieli tulla uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 16.02.2014
Rating: 0

Tarjoilija oli epäystävällinen, koko ajan ärtyneen oloinen, ja tämä pilasi aika lailla seurueemme tunnelmaa. Hankikaa ammattitaitoinen henkilökunta!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.06.2013
Rating: 0

Listaa suunnitellessa ei selvästikkään ole huomioitu naisia. Ylihintaista, rasvaista äijäsapuskaa. Huono viinilista. Ylihinnoiteltu pub.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 18.09.2012
Rating: 1

Community

Images

Fans (5)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Erottajankatu 15-17, 00130 Helsinki - Route
040-3580585
http://www.rymy-eetu.fi

Options