Avautuu 11:00

Kaow Thip Thai

thaimaalaista
Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (63)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Mukava paikka, todella hiljainen mutta viihtyisä. Lista on tavalliseen tapaan todella laaja, mutta onneksi myös kasvisvaihtoehtojen osalta valikoimaa löytyy. Tilasin tofua vihreässä currykastikkeessa, annos tuli nopeasti ja oli mielestäni hyvänkokoinen. Kahden chilin ruoka oli tosiaan tulinen, joten niitä kannattaa välttää jos ei kestä chiliä. Tofua oli ihan kiitettävästi, mutta mukana oli taas munakoisoa, joka on aina thaipaikoissa ihan raakaa. Kaikki kasvikset olivat kyllä tuoreita ja itse curry hyvänmakuinen.

Kaikki muut paitsi kasvisruoat olivat mielestäni kohtuullisen kalliita laatuun nähden. Palvelu oli ihan mukavaa, perusthaikkutasoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 19.04.2016
Arvosana: 0

Kaupungin thaikuista yksi parhaimmista ja autenttisimmista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.02.2016
Arvosana: 1

Tilasin kotiin woltin kautta. Ruoka oli mautonta. Papayasalaatissani oli limenkuoripalasia jotka maistuivat karvaalle, eikä salaatissa ollut mitään kastiketta, kuivaa raastetta vain. Phad thai oli pelkkää nuudelia klimppimäisenä limakasana ja kana oli raakaa. Punainen curry katkaravuilla oli myöskin mautonta, muutama kasvis pala ja 4 ylikypsää rapua. Salaatin ja curryn piti olla tulista, mutta kaikki oli valjua eikä mikään maitunut miltään. Pienet annokset ja nälkä jäi kun ei tehnyt mieli syödä. Todellinen pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.12.2015
Arvosana: 1

Symppis henkilökunta. Tosi hyvä alkukeitto ja vihreä curry. Ravintolassa on vähän liian hiljainen ja harras tunnelma makuuni. Miinusta annoksen pienuudesta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 24.11.2015
Arvosana: 1

Ihana henkilökunta, hyvä maku.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 06.10.2015
Arvosana: 0

Ohikulkiessa lounaalla. Sattumalta valikoin tämän paikan päivän lounaspaikaksi.

Alkuruokana oli kasviskeittoa, joka ihan maukasta, samoin jälkiruoaksi olleet hedelmäviipaleet kivoja myös. Mutta: pääruoaksi valkkaamani Phad thai tofulla ja katkaravuilla on lukuisista syömistäni phad thai- annoksista surkein. Nuudelit olivat jotain ohutta mama- tavaraa tai siihen verrattavaa. Tofua oli pari-kolma palasta, yksi niistä hyvin kitkerän makuinen. Edelleen noin viisi pientä pakastepussin katkarapua löytyi joukosta. Kokonaisuutena annos myös hyvin mauton, pientä tulisuutta tunsin suussa, eli chiliä laitettu, mutta ei yhtään sellainen maukas kokonaisuus kun phad thai parhaimmillaan on.

Palvelu ei mitenkään aurinkoista, joskaan ei tylyäkään. Sisustus perinteistä thaikkulinjaa tässä pienehkössä paikassa, thaimaan ja suomen liput ikkunassa on ehkä hieman tyylitöntä.

Ysin lounashinta olisi jees hyvällä ruoalla. Tiedä mitä muut puolestakymmenestä vaihtoehdosta olisivat tuoneet esille, mutta ainakin phad thai oli petttymys.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.04.2015
Arvosana: -1

Hyvää ruokaa ja keittiö tuunaa annokset haluamallani tavalla. Annokset ovat tosiaan vähän hintavia, mutta ei järisyttävän huono hinta/laatu-suhde..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 10.04.2015
Arvosana: 1

Hyvin maustettu jättikatkarapu vihreä curry, sopivan tulista, mutta annoksen koosta miinusta. Vihanneksista oli säästetty, jättikatkarapuja vain 4-5 kpl.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 23.01.2015
Arvosana: 1

Lounaat ovat hinta-laatu-suhteella ihan kohtalaisia, täällä tulee käytyä harvakseltaan lounaalla. Listaruoka puolestaan on aika rivi-thaikkua, eli sitä samaa mtä saa mistä tahansa thaimaalaisesta. Sääli, sillä henkilökunta varmasti osaisi tehdä hyvää mämmiä, mutta ovat jostain keksineet että rivi-thaikku on se oikea tie.
Bonusta take-away-pakettien hienosita vesitiiviistä ja kannet kiinni liimatuista rasioista, tosin riisiä ei mahdu lainkaan tarpeeksi näihin hienoihin take-away-paketteihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 19.01.2015
Arvosana: 1

Toimiva ja kotoisa Thaikku. Olen nyt käynyt noin pari vuotta tasaisen epätasaisesti täällä. Välillä syönyt paikalla, välillä ottanut take-awayna. Joka kerta olen ollut tyytyväinen sekä annosten makuun että kokoon. Varsinkin tom yam merenelävillä on erittäin suositeltava(tulinen). Palvelu paikassa on myös ollut aina todella mukavaa ja olen viihtynyt hyvin, vaikka itse ravintola ei ehkä kaikkein edustavin olekaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 10.12.2014
Arvosana: 0


Sijainti

Uudenmaankatu 33, 00120 Helsinki - Reitti
09 2784249
http://kaowthip.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita