Avautuu 11:00

Latva

viinibaari
Arvosana 4.2 / 5

Latva on:

Viinibaari, jossa suomalaiset pienpanimo-oluet sekä omat että kansainväliset cocktailit saavat seurakseen Sapakset hiukan rouheampana baarisyötävänä! Viinit pääosin luomua ja biodynaamisia. Lisäksi viinejä suomalaisilta viinintekijöiltä sekä luonnollisesti yksittäisiä “kellari” herkkuja. Laaja samppanja ja kuohuvien valikoima. Hanoissa ja pulloissa suomalaisten pienpanimoiden oluita ja siidereitä. Tarjoilemme myös huolellisesti suunniteltuja ja tinkimättömästi valmistettuja cocktaileja. Cocktailimme tehdään suomalaisista tuoreista raaka-aineista ryyditettynä omilla tuotteillamme. Sapakset toteutetaan Juuren keittiöammattitaidolla. Tarjoilemme lounasta arkisin klo 11.00-14.00. Heinäkuussa ei lounasta.


Arvostelut (18)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.06.2016
Arvosana: 0

Hyvä ja maittava lounas!

Annokset maittavia ja lounaana riittävän kokoisia.

Asiakaspalvelu on yleisesti todella kohdillaan mutta satunnaisesti palvelevan vanhemman lyhyt tukkaisen naisen olisi syytä opetella asiakaspalvelunalkeet. Todella tympeää ja ala-arvoista palvelua, koko ilmapiiri hänen ympärillään on tarjoilijoita myöten kireä. Mahtaako olla itse omistaja..

Iltaisin erittäin mielyttävä viinibaari ja olutvalikoima poikkeaa positiivisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.12.2015
Arvosana: 0

Mitä tapahtui Latvalle? Latvan konsepti on hiukan muuttunut viime käynnin jälkeen. Nyt annokset olivat isompia ja hintavampia. Sapakset eivät ole enää pieniä maukkaita annoksia, joita voi maistella useammankin. Nyt annokset ovat sen kokoisia, että ne kannattaa jakaa, jos haluaa edes paria maistaa. Tällä kertaa myöskään annosten maut eivät olleet enää samalla tasolla kuin edellisellä käynnillä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 19.08.2015
Arvosana: 0

Latva on ravintolabaarien globaali maksimi. Tässä derivaatan nollakohdassa toimii kaikki.

Ruoka on todella laadukasta ja siihen nähden aina myös yllättävän edullista. Etenkin suosittelen kokeilemaan Latvan burgeria, josta saatu rajahyöty on pääkaupunkiseudun burgereista paras. Latvassa kannattaa muistaa, ettei siellä tarjoilla mitään rekkamiesannoksia, vaan annokset ovat juuri sopivia normaaliin nälkään.

Juurella ja Latvalla on sama keittiö, joten täälläkin on tarjolla usein erikoisia makuyhdistelmiä. Nämä eivät aina toimi, mutta uuden kokeilu on mielenkiintoista enkä ole vielä pahan makuista annosta eteeni saanut.

Juomatarjonta on etenkin viinien osalta Helsingin mielenkiintoisin ja yksi parhaista. Paljon harvinaisia erittäin hyviä viinejä on tarjolla vaihtuvasta valikoimasta.

Tunnelman kruunaa vielä osaava ja mukava henkilökunta, joka ennen kaikkea tuntuu nauttivan työstään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.07.2015
Arvosana: 0

Käyn täällä lounaalla n. 2 kertaa viikossa, koska hinta-laatusuhde on tällä alueella ainutlaatuinen. Tuoreet raaka-aineet ja monipuoliset ruoat, vaikka lounasannokset on välillä hiukan pieniä. Hintataso ruoan tasoon nähden jopa matala. Henkilökunta on mukavaa. Ainoa miinus, mitä keksin, on se että paikka on aika usein lounasaikaan täynnä, joten kannattaa tulla vasta yhden maissa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 19.02.2015
Arvosana: 0

Tilasimme lohta lounaaksi. Ruoka oli kyllä hyvää, mutta annos niin pieni että itseäni hävettäisi tarjoilla edes sellaista. Plussaa erinomaisesta leivästä.
Täytynee antaa toinen mahdollisuus joskus, sillä maut oli ihan kohdilaan muuten.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 21.08.2014
Arvosana: 0

Sapakset ovat laadukkaita, tunnelma mukava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 22.01.2014
Arvosana: -1

Perunat jäivät syömättä. Keitetyt perunat onnistuivat olemaan kumisia ja kovia samanaikaisesti. Yksi myös osittain mustunut. Lohi oli ok mutta ruokahalu oli mennyttä. Keittiössä perunatilanne kuulema tiedettiin mutta ei vaivauduttu kertomaan ennen tilausta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 02.04.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Lounas ainakin ensikokemalta täysi floppi. Itse valitsin savulohi-vuohenjuusto-pastan (sinänsä mielikuvitukseton yhdistelmä). Pasta oli auttamattomasti ylikeitettyä, lohi pieneksi muruksi rikottuna, mauttomaan kastikkeeseen yhdistettynä kokonaisuus täysin vailla rakennetta, mössömäinen. Vuohenjuustoa pastan päällä pieni nokare, jälleen muruiksi rikottuna ja maun perusteella kovin bulkkia. Seuralaiseni härkä oli perusmaukasta ja kauniisti aseteltua, lisäkkeenä olleet uuniperunat kuitenkin kuivia ja maustamattomia.

Pettymyksen tuottanut ruoka oli harmi, sillä paikka on muuten viihtyisä, tavernamainen ja mukavan intiimi. Palvelu erittäin nopeaa, vaikka saavuimme lounasruuhkan aikaan. Muiden arvosteluiden perusteella lounaan laatu ja mielikuvituksellisuus ilmeisesti vahtelevat laajasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 30.01.2013
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.10.2012
Arvosana: 0


Sijainti

Korkeavuorenkatu 25, 00130 Helsinki - Reitti
096980480
http://latva.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita