eetups

17 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (17)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Tony's Corner intialaista, pizzaa

Maukasta pitsaa rauhallisessa ympäristössä. Palvelu oli myös oikein miellyttävää. Sisustus ja ulkonäkö hämäävät, erittäin hyvä ruokapaikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 05.01.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Ristorante Vaelsa italialaista, pastaa

Erittäin mukava, joskin pienehkö italialaisravintola. Perjantai-iltana ravintolaan ei ilman pöytävarausta ollut asiaa. Antipastolautanen oli esteettisesti miellyttävä, eikä maussakaan ollut moittimista. Lasagne oli erinomaista, tosin annoksesta voi kaikkein nälkäisimmille jäädä vatsaan vielä tilaa. Pasta-annos (carbonara) puolestaan oli kooltaan enemmän kuin riittävä, koostumus oli kermaisa ja al dente. Mukava palvelu ja taustalla soinut italialainen musiikki kruunasi elämyksen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 05.12.2009
Arvosana: 4

Ravintola: Gran Delicato Kalevankatu kreikkalainen kahvila

Patongit ovat parhaita missään kahvilassa toistaiseksi nauttimiani, eikä kahvissakaan ole moittimista. Ciabattat kilpailevat maukkaudessa patonkien kanssa. Remontin jälkeen tilat ovat entistä laajemmat, ja kahvilan sokkeloissa on hyvin intiimi tunnelma. Helsingin parhaita kuppiloita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 05.12.2009
Arvosana: 6

Ravintola: Ravintola Pihatonttu perheravintola

Nykyinen ravintola Pihatonttu vakuutti miljööllään ja sisutuksellaan. Häränseläke maalaisperunoilla oli erittäin maittava, eikä vohvelijälkiruokakaan pettänyt. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja riittävän nopeaa. Hintataso on hieman korkeampi kuin muissa vastaavantasoisissa ravintoloissa, siitä pieni miinus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 33€ Lisätty: 26.09.2009
Arvosana: 3

Ravintola: Grande Grill pihviravintola
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 13.03.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Bellix Café & Restaurant kortteliravintola
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.02.2010
Arvosana: 0

Piristävän erilainen kahvila Alvar Aallon muotojen keskellä Sähkötalossa. Todella avara tila, taustalla soi leppoisaa musiikkia. Ilmainen WLAN, palvelu kautta linjan hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.08.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Ristorante Il Siciliano italialaista ruokaa

Pizza ja seuralaisen ravioli olivat erittäin maukkaita, suorastaan suussasulavia. Pitsa on tosiaan kunnon italialaista pitsaa, joten suomalaisiin virityksiin tottuneen se voi yllättää. Palvelu oli myös kiitettävän ripeää ja ystävällistä. Ainut miinus tuli seuralaisen Crème Bruléesta, joka oli hieman liian brulée. Jäätelöannos oli mitä mainioin. Tänne ilman muuta uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 29.08.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Piccolo Mondo välimerellinen

Miellyttävä paikka piilossa sisäpihalla. Oli vaikeuksia löytää ekalla kerralla, mutta löytyihän se sieltä Santa Fen naapurista lopulta. Palvelu oli ystävällistä ja todella ripeää lauantai-iltana, ja tunnelmakin oli mukavan lämminhenkinen. Naudan ulkofilepihvi oli erittäin maukas, vaikka lankkuperunat olivatkin ehkä hieman mauttomia. Italialainen jäätelö jälkiruoaksi oli sopivan makea päätös aterialle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 26.09.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Manhattan Steak House Forum pihviravintola
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 26.09.2009
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat