Avautuu 11:00

Manhattan Steak House Forum

pihviravintola
Arvosana 2.3 / 5

Manhattan Steak House on toiminut kauppakeskus Forumissa jo vuodesta 1986.
Pihvit, naudan ulko- ja sisäfileestä, porsaan leikkeet ulkofileestä, kanaruoat sekä muut herkut listaltamme lisukkeineen valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista.
Jokaiselle jotakin, nälän yllättäessä. Tervetuloa!


Arvostelut (49)

Annokset todella vaihtelevaa laatua, olen käynyt muutaman kerran. Välillä hyvän kokoinen ja maukas, kun taas seuraavalla kerralla oli todella pieni ja koin etten saanut rahalle vastinetta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 31.10.2017
Arvosana: 0

Annokset olivat pieniä, pihvin päälle tuli pippurikastike vaikkei sitä pyydetty, pihvi oli kuivaa ja ylikypsää, lohkoperunat kuivia ja kovia kuin eiliseltä jääneitä, ja salaattikin näytti eilisen noutopöydän jämiltä. Söimme forumin pisteessä. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 10.02.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Söin lehtipihvin, joka oli virheellisesti valmistettu possusta. Onhan nauta toki kalliimpaa, mutta koska olen syönyt ketjun toisessa toimipisteessä oikeaoppisen lehtipihvin, tuntuu huijaukselta, että se valmistettiin tällä kertaa possusta. Paistetut perunat ihan ok, mutta cayennea/chiliä oli lipsahtanut liikaa, suu meinasi palaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 16.11.2015
Arvosana: 0

Mahtava paikka =)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 25.08.2015
Arvosana: 0

Manhattanin uusi sijainti ei ole kovin hyvä, mutta ruoka on kuitenkin yhtä maistuvaa kuin aina. Annokset ovat sopivan kokoisia ja perushyviä. Vatsa täyttyy ja vieläpä hyvään hintaan. Lehtipihvin kanssa tuleva majoneesi on erinomaista. Ruuat tulevat nopeasti, eikä annoksissani ole koskaan ollut mitään vikaa. Hyvä ruokaravintola shoppailun lomassa. Ei mikään illanistujaispaikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.07.2015
Arvosana: 0

Muutaman kerran täälä käynyt ja jatkossakin tulen käymään. Hyvää ruokaa sopivaan hintaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.07.2015
Arvosana: 0

Tyttöystäväni kanssa söimme steak-burgerit valkosipuliperunoilla. Ateriaan kuului myös 0,4l juoma. Perunat sait päättää itse noin 8 vaihtoehdosta. Hampurilaisessa oli tuoreet salaatit ja herkullisesti maustettu iso "lehtipihvi". Hintalaatu suhteeltaan erinomainen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 29.06.2015
Arvosana: 0

Uusi sijainti vie manhattanilta sen loiston, mutta ruoka on hyvää, kuten aina!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.06.2015
Arvosana: 0

kävimme ystäväni kanssa syömässä forumin pisteellä. kassalla seisoskeli mies joka oli aivan tylsistyneen näköinen ja vaikutti silltä että halusi vaiin päästä meistä eroon niin nopeasti kuin mahdollista, tilasimme steak burgerit ja 10 min odottelun jälkeen ruuat saapuivat pöytäämme. pihvit maistui silltä että olisi mikrossa lämmittänyt ja perunat olivat aivan mauttomia ja jotkut raakoja. Kuin annoimme juuri tupakalla olevalle tarjoilijalle palautetta ruuista niin vastaus oli että "emme laita perunoihin makua sen takia että jotkut asiakkaat eivät tykkää suolasta. ja valitettavasti teillä ei nytt sattunut olemaan suolapurkkia pöydässä.
todella surkeaa asiakaspalvelua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 16.06.2015
Arvosana: 0

Söimme viereisessä ravintolassa ja steak housessa kävi joku tummempi kaveri räyhäämässä työntekijöille. Ilmeisesti henkilökuntaa, kun pääsi tiskikin taakse. Yksi työntekijä jatkoi työskentelyään itku kurkussa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.02.2015
Arvosana: -3

Yhteisö

Kuvat

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki - Reitti
09- 69 44 207
http://manhattansteakhouse.fi