Ruuanrakastaja

7 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Morrison's Grill & Green restaurang

Olen käynyt useamman kerran täällä syömässä syystä, että annokset ovat runsaita hintaansa nähden ja nälkä lähtee taatusti. Perushampurilaiset toimivat aina ja seurueemme tilaamat pihvit ovat myös olleet hyvin valmistettuja. Erikoistilauksetkin sujuvat mainiosti. Miinuksena se, että ravintola on aina melko täysi joskin pöydän saamiseen menee yleensä max. 20 min. Myös lohihampurilaisen tilatessamme se on ollut usein raaka. Onnistuessaan on kuitenkin erinomaisen makuinen. Jos etsit erinomaista ruokapaikkaa tämä ei ole sinua varten. Jos haluat hintalaatusuhteeltaan kelpoa ruokaa ja vatsan täyteen perusannoksilla niin tämä on hyvä vaihtoehto.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.07.2015
Betyg: 1

Restaurant: Satkar

Paras nepalilainen ravintola missä olen käynyt. Annoskoot täyttäviä ja ruoka maistuu tuoreelta. Erinomainen naan-leipä kuuluu annoksiin. Ystävällistä palvelua. Runsas valikoima. Muihin nepalilaisiin verrattuna siisti ja hyvin sisustettu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.07.2015
Betyg: 0

Manhattanin uusi sijainti ei ole kovin hyvä, mutta ruoka on kuitenkin yhtä maistuvaa kuin aina. Annokset ovat sopivan kokoisia ja perushyviä. Vatsa täyttyy ja vieläpä hyvään hintaan. Lehtipihvin kanssa tuleva majoneesi on erinomaista. Ruuat tulevat nopeasti, eikä annoksissani ole koskaan ollut mitään vikaa. Hyvä ruokaravintola shoppailun lomassa. Ei mikään illanistujaispaikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.07.2015
Betyg: 0

Restaurant: Ikea Vantaa

Vantaan Ikean ruokailussa ongelmaksi koituu tilan suunnittelu. Jonot ja maksaminen ovat epäselviä. Lihapullat maistuvat kuitenkin samalta. Sisustus on kouluruokalamainen ja erityisesti viiden ja kuuden välillä paikka täyttyy lapsiperheistä. Astioiden palautuspiste kerää kuitenkin kehuja verrattuna Espoon Ikeaan. Shoppailun lomassa hyvä nälän viejä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.12.2013
Betyg: 0

Restaurant: Fonda del Sol

Jumbossa asioidessa Fonda Del Sol on vakio ruokailupaikka. Päihittää Chicosin ja Amarillon. Palvelu on ruuhka-aikaan hidasta ja ruokaa joutuu pahimmillaan odottamaan todella pitkään. Pepper Chickenin pippurikastike toimii todella hyvin ja Minute Steak sopii peruspihvistä pitävälle. Annosten lisukkeena toimivat kasvikset ovat mehukkaita ja hyvin valmistettuja. Ehdottomasti varteenotettava ostoskeskusravintola.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.12.2013
Betyg: 0

Restaurant: Katukeittiö Pilvi

Annoskoot ovat reiluja ja niistä riittää useammaksi päiväksi. Friteeratut kanapallot ovat erinomaisia. Listalla on useita eri vaihtoehtoja miedoista tulisiin, kanasta mereneläviin. Jälkiruokien joukosta löytyy myös esimerkiksi friteerattua banaania.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.12.2013
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Himnadi

Erinomainen hinta/laatu-suhde. Plussaa erityisesti siitä, että on olemassa take away mahdollisuus. Ruokavaihtoehtoja on useita ja jokaiselle löytyy jotakin. Suosittelisin myös niille, jotka vierastavat eksoottisempia ruokia. Käyn ehdottomasti toistekkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.12.2013
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites