Köket är öppet

Manhattan Steak House Forum

Betyg 3.5 / 5

Recensioner (48)

Annokset olivat pieniä, pihvin päälle tuli pippurikastike vaikkei sitä pyydetty, pihvi oli kuivaa ja ylikypsää, lohkoperunat kuivia ja kovia kuin eiliseltä jääneitä, ja salaattikin näytti eilisen noutopöydän jämiltä. Söimme forumin pisteessä. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 10.02.2016
Betyg: 0

Söin lehtipihvin, joka oli virheellisesti valmistettu possusta. Onhan nauta toki kalliimpaa, mutta koska olen syönyt ketjun toisessa toimipisteessä oikeaoppisen lehtipihvin, tuntuu huijaukselta, että se valmistettiin tällä kertaa possusta. Paistetut perunat ihan ok, mutta cayennea/chiliä oli lipsahtanut liikaa, suu meinasi palaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 16.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Mahtava paikka =)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 25.08.2015
Betyg: 0

Manhattanin uusi sijainti ei ole kovin hyvä, mutta ruoka on kuitenkin yhtä maistuvaa kuin aina. Annokset ovat sopivan kokoisia ja perushyviä. Vatsa täyttyy ja vieläpä hyvään hintaan. Lehtipihvin kanssa tuleva majoneesi on erinomaista. Ruuat tulevat nopeasti, eikä annoksissani ole koskaan ollut mitään vikaa. Hyvä ruokaravintola shoppailun lomassa. Ei mikään illanistujaispaikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.07.2015
Betyg: 0

Muutaman kerran täälä käynyt ja jatkossakin tulen käymään. Hyvää ruokaa sopivaan hintaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.07.2015
Betyg: 0

Tyttöystäväni kanssa söimme steak-burgerit valkosipuliperunoilla. Ateriaan kuului myös 0,4l juoma. Perunat sait päättää itse noin 8 vaihtoehdosta. Hampurilaisessa oli tuoreet salaatit ja herkullisesti maustettu iso "lehtipihvi". Hintalaatu suhteeltaan erinomainen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 29.06.2015
Betyg: 0

Uusi sijainti vie manhattanilta sen loiston, mutta ruoka on hyvää, kuten aina!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.06.2015
Betyg: 0

kävimme ystäväni kanssa syömässä forumin pisteellä. kassalla seisoskeli mies joka oli aivan tylsistyneen näköinen ja vaikutti silltä että halusi vaiin päästä meistä eroon niin nopeasti kuin mahdollista, tilasimme steak burgerit ja 10 min odottelun jälkeen ruuat saapuivat pöytäämme. pihvit maistui silltä että olisi mikrossa lämmittänyt ja perunat olivat aivan mauttomia ja jotkut raakoja. Kuin annoimme juuri tupakalla olevalle tarjoilijalle palautetta ruuista niin vastaus oli että "emme laita perunoihin makua sen takia että jotkut asiakkaat eivät tykkää suolasta. ja valitettavasti teillä ei nytt sattunut olemaan suolapurkkia pöydässä.
todella surkeaa asiakaspalvelua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 16.06.2015
Betyg: 0

Söimme viereisessä ravintolassa ja steak housessa kävi joku tummempi kaveri räyhäämässä työntekijöille. Ilmeisesti henkilökuntaa, kun pääsi tiskikin taakse. Yksi työntekijä jatkoi työskentelyään itku kurkussa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.02.2015
Betyg: -3

Hinta / laatu hyvin kohdillaan JOKAISENA KELLONAIKANA. Ei näitä annoksia voi paskoiksi haukkua, mutta melko mauttomia raaka-aineita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 28.08.2014
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Mannerheimintie 20, 00100 Helsingfors - Route
09- 69 44 207
http://manhattansteakhouse.fi/?page_id=18