Avautuu 11:00

Grande Grill

pihviravintola
Arvosana 3 / 5

Tule nauttimaan Grande Grillin rennosta ja välittömästä tunnelmasta.

Grande! niinkuin annoksemme, jotka ovat reilunkokoisia ja Grill! viittaa laavakivigrilliimme.


Ruokalistalta löytyy monipuolisuutta reiluista pihveistä runsaisiin salaatteihin ja sandwicheihin. Isompaan nälkään listalta löytyy laaja valikoima meheviä pihvejä ja kana-annoksia.

Lounasaikaan on tarjolla päivittäin vaihtuva monipuolinen lounaslista. Grande Grillissä on lounaalla aina myös kevyempi vaihtoehto.

Syö paikan päällä tai ota mukaasi. Uudistuneelta ruokalistalta löydät muhkeat burgerit, mureat sisäfilepihvit, herkulliset salaatit ja suussa sulavat jälkiruuat!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (125)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Palvelu ystävällistä, isot annokset. Söin pippuripihvin, ruoka oli maukasta, hinta kohdillaan ja annos puolet isompi kuin muualla ja hinta sama.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 18.09.2016
Arvosana: 0

Söimme lounaalla marmoripihviä, joka oli maukasta. Annokset olivat suuria ja täyttäviä, jopa salaatin kanssa tuli todella täysi olo. Mukavana lisänä lounaaseen kuului kahvi tai tee. Hinta/laatu kohtasi paremmin kuin odotimme. Saimme mutkatonta, suhteellisen tavallista, mutta maukasta ruokaa. Palvelu hyvä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 11.01.2016
Arvosana: 0

Aiemmin paikassa oli kiva tunnelma ja ystävälliset tarjoilijat. Nykyään näyttää olevan tympeämpi meno. Tarjoilijat huutelevat asiakkaiden kuullen, että menevät vessaan... Toivottavasti ei käsienpesu unohdu :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.01.2016
Arvosana: 0

Good meat - totally lousy 'commercial' potatoes - some kind of glop that was supposed to be cole slaw I guess. They charged for Faucet water - clearly not done in Finland.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.10.2015
Arvosana: 0

Keskiverto bursa. Oisko ollut 17 euroa. Aika kova hinta. Syötiin terassilla joten tilattiin myös pizzaa ja pastaa viereisestä ravintolasta. Pizza oli aivan valtavan kokoinen. Täytteitä ei säästelty. Oli todella hyvää. Kun taas lasten pasta kana avokado oli jotenki mitään sanomaton. Pizza jäi mieleen positiivisessa mielessä. Eikä burgerikaan huono ollut... Lapseni vesilasista veloitettiin 50 centtiä joka tuntui aika hupaisalta ! !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 13.09.2015
Arvosana: 0

Lounaan paneroitu kana oli uppopaistettu dieselöljyssä. Puolet lohkoperunoista oli liimaantuneet epämuodostuneeksi tennispalloksi. Shellin baarista saa gourmet safkaa tähän verrattuna. Palvelu ystävällistä, keittiö syvältä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 01.09.2015
Arvosana: 0

Lounassalaatti oli valtava ja monipuolinen! Juustosalaatti sisälsi ison palan aurajuustoa ja paistetun vuohenjuustokiekon, hedelmiä, pähkinöitä sekä erilaisia salaatteja. Siitä olin erityisen iloinen, sillä monessa paikassa saa dominoivana osana jäävuorisalaattia. Salaatti ei ollut kuivaa ja kaiken kaikkiaan maut olivat erittäin hyvin tasapainossa ja annoskoko todella oli valtava. Rahalleen saa siis vastinetta tässä ravintolassa! Ruoka myös tuli suht nopeasti.

Palvelu oli ok, ei mitenkään säväyttävää muttei tympeääkään. Ravintolassa on ihan miellyttävän rouhea sisustus ja pöytiä on runsaasti myös jaetulla sisäpihalla. Varmasti lounaspaikkana jatkossakin, tosin kasvisvaihtoehtoja on lounaslstalla yksi tai ei yhtään, mikä rajoittaa käyntiä hieman.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 03.07.2015
Arvosana: 0

Annos oli hirveä otin kana-annoksen kastike oli jotain valmiskastiketta, ja lohkoperunat oli pelkkää suolasilppua mistä ei perunaa tunnistanut, miten tälläistä huoltoasemaruokaa voidaan tarjota Helsingin keskustassa?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.06.2015
Arvosana: 0

Grande Grill ei pettänyt taaskaan. Erinomainen hampurilaisateria kympin hinnalla. Iso kiitos myös palvelulle, paikka oli täynnä ja koko ajan oli lisää porukkaa pyrkimässä syömään, silti homma toimi koko ajan eikä missään vaiheessa tullut kiireentunnetta.

Kympillä erinomainen setti, normaalihinnasta en tiedä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 10.02.2015 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Kävimme teinilasten kanssa syömässä kympin kamppisburgerit. Jonoa oli, mutta se hoidettiin hyvin. Söin nyhtöpossuburgerin ja se oli todella maukasta. Lohkoperunat oli, no, lohkottuja perunoita, possun kanssa ok. Muutakin salaattia kuin coleslawta olisi voinut olla. Kympin arvoinen ruoka :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 31.01.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Aleksanterinkatu 15, 00100 Helsinki - Reitti
+358 50 302 8186
http://www.rafla.fi/grandegrill

Vaihtoehtoisia ravintoloita