ama

28 arvostelua

Arjessa riittää kun ravintola on matkan varrella ja saan sieltä mitä etsin: rehellistä ruokaa sopivalla hinnalla. Jos muut osa-alueet pitävät pintansa, yksi ylivoimaninen vahvuus riittää siihen, että palaan. Ylisanoihin vaaditaan jo ylätyselementti, tajunnanräjäyttäviä makukokemuksia ja erityisen osaavaa palvelua.

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (27)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Tre Viet Ravintola aitoa vietnamilainen

Perus grillilista toimii. Sen vietnamilaisen kanssa on sitten niin ja näin. Silti Itiksen tarjonnassa kelpo koko perheen ravintola ja toivon heidän kehittyvän. Paikka on siisti ja henkilökunta ystävällistä. Todelliseen persoonallisuuteen on vielä matkaa. Itäkeskuksen ostosreissulle tämä on hyvä taukopaikka. Vartavasten en tulisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.05.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Carelia brasserie, ruokaravintola

Oli hyvä kokemus. Elegantti ja helposti lähestyttävä paikka. Tunsimme olevamme tervetulleita. Palvelu oli moitteetonta, joskin (vain) hieman epätasaista. Somelierin palvelut olivat järkyttävän paksun ( ja edullisesti hinnoitellun) viinilistan kanssa ihan pakollista. Onneksi asiantuntemusta talosta löytyi. Ruoka oli simppeliä, mutta hyvin tehtyä ja maukasta. Herkkutattikeitto oli juuri sellaista kuin toivoin ja myös hieman yllättävällä tavalla tehty Hauki oli erinomaista. Myös seuralaiseni olivat tyytyväisiä. Töölössäkin näyttää olevan upeita ravintoloita ja parempaa vastinetta rahoille, jos suinkin ehtii pois Helsinki 10 "pakko-kattaa-vuokrat kauheilla-katteilla" -alueelta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 21.09.2009
Arvosana: 7

Ravintola: Ateljé Finne ruokaravintola

En maksanut itse laskua, joten hinta on arvio. Myönnän, seura oli poikkeuksellisen hyvää ja ravintolan anteihin tuli kiinnitettyä vähemmän huomiota kuin tavallisesti. Ruoka oli minua miellyttävällä tavalla simmpeliä, mutta hyvin tehtyä. Annokset olivat kauniita ja maukkaita, jopa erinomaisia ja palvelu pelasi. Näin siis täydessä ravintolassa. Erikoislistasta valitut viinit kruunasivat illan. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 13.05.2010
Arvosana: 3

Ravintola: Ravintola Elviira ruokaravintola

Arvioinnin pohjaksi minun on syytä mainita, etten juuri syty "nypertely" ruuasta. Syy on, ettei oma suuni virity sokerinpalan kokoisen elementin kuluessa "oikealle taajuudelle" ja ruokanautintoon tarvitsen yksikertaisesti enemmän samaa laatua tai muuten tulen lähinnä vihaiseksi. Toisaalta osa ihmisistä tykkää tästä, joten näitäkin ravintoloita pitää olla. Ja myös aina sillon tällöin minulle tulee tarve näitä kokeilla. Elviira esitti ko. iltana teknisesti ihan taitavaa muttei kuitenkaan ihan huimaa osaamista. Maut oli raikkaita ja hyviä, suuntuntuma oli hyvä myös, mutten oiken koskaan päässyt jyvälle kun elementti jo loppui. Nälkä olisi jäänyt, jollei olisi ollut paljon leipää syötäväksi. Viinit osattiin yhdistää ja palvelu oli osaavaa. On hienoa, että tällaisia ravintoloita on ja saatan taas poiketa kun seuraavan kerran mieleni tekee tsekata erilaiset marmelaadit ja vaahdot lautasen reunalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 26.05.2010
Arvosana: 6

Ravintola: Gran Delicato Kalevankatu kreikkalainen kahvila

Hienoa, että tällaisia kahviloita on olemassa. Tähän jää heti koukkuun. Paikan systeemissä on jotain kaottista, enkä vieläkään ole oivaltanut miten se toimii, mutta kun ovat minut unohtaneet, tilanne on paikattu hienosti. Kahvi on poikkeuksellisen hyvää, mutta kyllä tällaista saa nykyään muualtakin. Ruokapuoli oikeasti painii kahviloiden kuninkuussarjassa.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 7€ Lisätty: 05.06.2009
Arvosana: 4

Ravintola: Yume moderni aasialainen

Kaikki on päällisin puolin Yumessa kunnossa. Puitteet ovat hienot ja terassin varjoinen sijainti kuumana päivänä iso plussa. Kuitenkin. Ruoka on tuoretta ja hyvin tehtyä, mutta jotenkin täysin hengetöntä. Henkilökunta on osaavaa, ystävällistä, mutta silti systeemi tökkii. Voin palata, mutta vain siksi, ettei toisella kunnollista sushia tarjoavalla ravintolalla ole yhtä kaunista terassia. Kaiken muun saan paremmin tai paremmalla hinnalla muualta. p.s miksi wannabe hienoissa raviontoloissa ei jätetä vesikannua pöytää. Jos ei ole resursseja pitää huolta KOKO AJAN asiakkaan lasien täytöstä sen kannun olisi hyvä olla asiakkaan ulottuvilla. Jano kesken aterian helteisenä päivänä ei edistä asiakkaan tyytyväisyyttä. Ja koko vesioperaatio vie voimavaroja sieltä, missä niitä enemmän ehkä kaivataan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 06.07.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Café Tin Tin Tango kahvisalonki

Sympaattinen, tosin ehkä hieman levoton atmosfääri. Aamiainen ja palvelu oli normitasoa, mutta ne voisarvet... Ikävää, ettei oman taloni kivijalassa ole tällaista kuppilaa. Näitä croisantteja hakisin kotiin joka sunnuntaiaamu. Mieluummin aitoranskalaiseen tyyliin aamutakkiin pukeutuneena.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 26.05.2010
Arvosana: 1

Ravintola: City China kiinalaista

Tämä kioski oli todella hyvä aivan avaamisensa jälkeen. Sen jälkeen taso on vaihdellut. Buffettia en oikein voi suositella kenellekkään, joka on yhtään tarkempi siitä mitä suuhunsa laittaa. Listalta tilattaessa ruoka on yleensä ollut ihan OK. Kuppila on sijaintinsa puolesta kantapaikkojani ja toivoisin, että alkuaikojen taso palaisi. Minä ainakin olisin valmis maksamaan laadusta hieman enemmän.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 26.05.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Ichiban Sushi Kamppi japanilaista

Olin hirveän ennakkoluuloinen, paikka ei oikein näytä houkuttelevalta. Tarvitsen kuitenkin (epätoivoisesti) itselleni uuden arkisushi paikan, ja saatoin sen nyt löytää. Makirullien vihannekset olivat juurileikatun oloisia ja riisin maku antoi hyvän tuen kalalle. Jopa se aikaisemin kauhisteltu tonnikalamajoneesijuttu toimi. "Tonnikalan" lisäksi setissä oli kolme lohta, yksi rapu, pari makirullan palaa ja sievästi solmittu mikälie kanamuna (?) juttu. Kaikenkaikiaan iso positiivinen yllätys. En täällä tosin mitään kallista lähtisi tilaamaan, ei puitteet ja henkilökunnan asenne ihan riitä siihen, mutta näin oikein hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 07.06.2009
Arvosana: 2

Ravintola: Ravintola Umeshu japanilaista

En voi ollenkaan arvioida palvelunlaatua. En odottanut muuta kuin nopean lounaan ja join vettä - tämä onnistui, Onnistuisiko enemmän - en välttämättä usko. Sushit olivat parhaat mitä olen aikoihin syönyt ja miso aivan erinomaista. Niin monessa paikassa olen saanut settejä, jossa ainoastaan lohi on maistunut tuoreelta ja kaikki muu on olut jo tunkkaista. Tässä lajitelmassa oli kaikki raikkaan makuista, (Poikkeuksena ehkä tonnikala). Setissä ainoa soraääni oli raaka rapu - toki hyvin kauniisti aseteltu ja teknisesti oikein tehty- se oli mielestäni suussa epämiellyttävä . Lounaan hinta tällä laadulla on einomainen. Palaan

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 17€ Lisätty: 04.02.2010
Arvosana: 3


Kuvat


Seuraajat