Suljettu nyt

Grotesk Wine Bar

moderni tapas
Arvosana 3.8 / 5

Mutkatonta, sulavaa palvelua, historiallinen tila, huikea viinivalikoima. Pieniä lautasia, suuria makuja. Haista , maista ja tunne.


Arvostelut (14)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.05.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.12.2013
Arvosana: 0

Otimme 6 annoksen tapaksen setin. Olin todella pettynyt kokonaisuuteen. Porsas ei ollut ylikypsää, puolet tapaksista oli niin suolaisia, että muita makuja ei juuri erottanut - vaikka yleensä pidän suolaisesta ruuasta. Eri maut eivät toimineet hyvin yhdessä, koska niiden suhteet olivat väärät tai sitten toista makua ei juuri erottanut esimerkiksi suolaisuuden vuoksi. Olisin kaivannut leipää tms. saadakseni tapaksien välissä edellisen maun pois, esimerkiksi osterista porsaaseen siirtyessä. Verrattuna moneen muuhun fine dining paikkaan tämä floppasi. Jos tapaksia haluaa, suosittelen ns. oikeita tapas-paikkoja ja fine diningiin löytyy taas niihinkin ravintolat, joissa saa vastinetta rahalleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 01.12.2013
Arvosana: 0

Mutkatonta illanviettoa kaveriporukalla. Otin neljän tapaksen setin suositusviineillä ja oli kyllä todella herkullisia kombinaatioita!
Seurueessamme oli 15 henkeä ja silti palvelu pelasi moitteettomasti ja ripeästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.11.2013
Arvosana: 0

Positiivinen yllätys! Rento ja mutkaton paikka.
Hieman harhaanjohtava on tuo sana "Tapas", sillä itse sanoisin että kyseessä on fine dining- tason annoksia.

Söimme 8-"tapaksen" setin johon saimme sommelierin suosittelemat viinit kylkeen, loistavaa! Annoksissa oli sekä teknisesti hienosti toteutettuja komponentteja että yksinkertaisesti tarjottuja raaka-aineita. Kaikin puolin mieluisan yllättävä kokemus, suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 44€ Lisätty: 31.08.2013
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.07.2013
Arvosana: 0

Ensivisiitillä ruoka vaihteli skaalalal ihan hyvästä erinomaiseen. Palvelu tosin jäi mitäänsanomattomaksi ja viineistä olisin kuullut mielelläni enemmän tarinaa kuin speksejä.
Kokonaisuutena hyvä paikka, mutta parempiakin vastaavia löytyy.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 18.06.2013
Arvosana: 1

Paikka on ihana, mutta olin hieman pettynyt neljän tapaksen valikoimaan. Hintatasoon nähden hyvin pieniä, ja useimmat annokset kaipasivat suolaa, ja paljon. Mustekala oli hiema sitkeää, ankanmaksa ja kuusenkerkkä-yhdistelmä oli ihan hyvä, mutta kaipasi suolaa ja annoksen jälkeen jäi epämiellyttävä rasvakalvo suuhun. Turskabrandade oli hyvä, joskin suolaton. Paras neljästä oli ylikypsä ankka. Viinilista on loistava!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 33€ Lisätty: 06.06.2013
Arvosana: 0

Vau, mikä paikka! Sain maistaa eka kerran kampasimpukkaa ja kateenkorvaa. Mikä makuelämys, tykkäsin.
Kiitos Markus ja kumppanit, tulen toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.05.2013
Arvosana: 0

Olen vieraillut ravintolassa nyt 3 kertaa, ja aion vierailla jatkossakin. Joka kerta niin palvelu, ruoka kuin viinikin ovat olleet loistavia! Mielestäni ruoan hinta/laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Harvoin saa näin korkeatasoista ruokaa tähän hintaan. Tunnelma ravintolassa on mukavan rento, ja tila on täydellinen juuri tämän tyyppiselle ravintolalle. Ainoa miinus tulee vähän ankeista wc- tiloista. Mielestäni tämä ravintola on erittäin tervetullut lisä Helsingin ravintolakartalle. Suosittelen!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 14.03.2013
Arvosana: 0


Sijainti

Erottajankatu 13, 00130 Helsinki - Reitti
+358 10 4702100
http://www.grotesk.fi/winebar-2/

Vaihtoehtoisia ravintoloita