Suljettu nyt

Lelumuseon kahvila Samovarbar

ihana tee- ja kahvipaikka
Arvosana 4.9 / 5

Suomenlinnan Lelumuseon yhteydessä toimii pikkuinen kahvila, Samovaaribaari. Tarjoilemme museovierailemme haudutettua teetä, erikoiskahveja ja viiniä. Kaikki leivonnaisemme ovat paikan päällä alusta alkaen leivottuja, ja meiltä saa myös irtojäätelöä. Varsinaista lounasta emme tarjoile.

Lelumuseo ja Samovarbar ovat talvella paria poikkeusta lukuun ottamatta kiinni. Keväisin avaamme pääsiäisenä. Tarkemmat aukioloajat löytyvät nettisivultamme.


Arvostelut (17)

Hieno paikka ja lämminhenkinen palvelu. Kivat vanhat posliiniastiastot ja mummokalusteet. Hieno arjen getaway taukopaikka Suomenlinna visiitillä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 20.12.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ihana paikka! Jokainen Suomenlinnan-retki niin kesällä kuin joulunkin tienoilla alkaa aina täältä, ja joskus taidetaan käydä Suomenlinnassa ihan vain siksi, että päästäisiin kahvittelemaan nallejen keskelle. Leivonnaiset ovat herkullisia, kahvi erinomaista ja palvelu aivan poikkeuksellisen sydämellistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.11.2015
Arvosana: 0

Kahvila vertaansa vailla! Tuoreet tarjottavat, kahvi hyvää, tee hyvin haudutettua ja palvelu ihanaa! Ja mikää miljöö! Mukaan lähtee aina jotain ostettavaa! Odotellaan taas aukeamista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.10.2015
Arvosana: 0

Aivan ehdottomasti yksi lempikahviloistani, uskaltaisin jopa sanoa että se suurin suosikkini! Aivan ihana ja tunnelmallinen paikka ja herkut ovat taivaallisia. Ja oi, miten herkullisia teelaatuja. Rakastan rakastan. :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.10.2015
Arvosana: 0

Ehdottomasti kaupungin paras kahvila. Aina tuoreet leivonnaiset ja mukava palvelu, myös kesäkiireillä. Paras aika vierailla on heti aamupäivällä ennen kuin ihmismassat löytävät paikalle. Hinta-laatusuhde on erinomainen, kahden euron automaattikahvin voi nauttia Teboililla, tämä ei ole sellainen paikka.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 8€ Lisätty: 14.10.2014
Arvosana: 0

Overpriced (coffee, hot chocolate, and cake for €17), but the service was excellent, the food was very good and the location is very cosy. Cute shop. I would defenitely recommend this place!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 14.09.2014
Arvosana: 0
Ravintolan vastaus:

Dear You, there must be a mistake with the prices. We are not overprized: the set you describe costs 13 euros (2016) - even when counted with most valuable cake. Sincerely yours; Petra Tandefelt, owner

Aivan ihana ja tunnelmallinen kahvila, pakopaikka hälystä ja melusta. Terassilta upea merinäköala! Kahvilan tuotteet tuoreita ja reiluja itse tehtyjä leivonnaisia. Mahtava teevalikoima. Yhdessä Lelumuson kanssa kesän pakollinen visiitti!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.11.2013
Arvosana: 0

Helsingin paras kahvila. Tuotteet ovat ihanan kotitekoisia, mutta laadukkaita. Teet haudutetaan kunnolla ja kahvia voi käydä santsaamassa. Tunnelma on ainutlaatuinen, kotoisa ja kaunis. Ehdoton pysähdyspaikka Suomenlinnassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.11.2013
Arvosana: 0

Me encanta el ambiente, la decoración, la música. .Se ve que la comida se hace con cariño y todo está hecho a sí mismo. Te sientes bienvenido desde que entras y no quieres dejar el lugar!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.09.2012
Arvosana: 0

Kaikki kahvilan tiskissä on itse aamulla tehtyä. Niin suolaiset kuin makeatkin, ja valinnan varaa riittää (ainakin sesonkiaikana)! Erikoiskahvit ja laadukkaat, ajatuksella haudutetut teet nautitaan kauniista astioista ja todella herkässä, tunnelmallisessa ympäristössä. Kahvila on pitkän ajan kuluessa hioutunut helmi, eikä sisustussuunnittelijan päälleliimattu pläjäytys. Tunnelman kruunaa hiljainen musiikki: Harmony sisters tai ranskalaiset chansonit….Herkullinen paikka käydä myös yksin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 11.09.2012
Arvosana: 0


Sijainti

Suomenlinna C 66, 00190 Helsinki - Reitti
+358 405006607
http://www.lelumuseo.fi