Oonagr

2 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Salutorget scandinavian bistro

39 euron Parsapaletti muistutti enemmän alkuruokaa kuin hintansa mukaista pääruokaa. Parsa oli huonosti valmistettu (vihreä löysää, valkoinen pikkelöityä), eikä muuten kuivahkon annoksen kera tarjoiltu hollandaise-kastiketta. Ruuan saapumisessa kesti 50min koska annokset oli tarjoiltu väärään pöytään... Iso pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 16.04.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Fazer 8th Floor, Stockmann 8. krs ravintolamaailma

Itse olen huomannut asioidessani ravintolassa jo muutaman kerran, että ravintolan sekavuutta valittavat useimmiten ihmiset jotka hätääntyvät valikoiman monipuolisuudesta ja uudenlaisesta konseptista. Kokonaisuudessaan systeemi on yksinkertainen (joskin hyötyliikuntaa tulee harrastettua kun leipä ja vesi eivät löydykään vieri vierestä): kaikki löytyy ison, valkean grilli"katoksen" ympäriltä. Siinä kun katsoi rauhassa niin kaikki löytyi suhteellisen helposti. Ilman pää kolmantena jalkana kirmaavia, tuohtuneita asiakkaita tila olisi vieläkin helpompi hahmottaa. Ja henkilökunta on mielestäni aina valmis auttamaan, ei tarvitse kuin olkaan koputtaa (henkilökuntaa runsaasti, mukavia tyttöjä ja poikia).
Joten maalaisjärki käteen ja rauhassa valikoimaan herkkujen joukosta. Ja muistetaan että F8 Food on kuitenkin tavaratalon itsepalveluravintola, hienompaa meininkiä voi sitten lähteä hakemaan muualta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.02.2010
Arvosana: -2


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit