Kitchen is open

Fazer 8th Floor, Stockmann 8. krs

buffetrestaurant
Rating 2.2 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (56)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hei! Juhlistimme mieheni kanssa 83. syntymäpäivääni29/5 8th Floor Grillin puolella. Lehtipihvit olivat oikein hyviä eikä mieheni ranskiksissa tai minun muusissanikaan ollut puutteita. Mutta ne paahdetut kasvikset - alta vähän palaneita kovia leikkopapuja ja lähinnä keitetyn tuntuisia retiisin neljänneksiä - jäivät minulta melkein kaikki syömättä. Enpä muista ennen syöneeni retiisiä kypsennetyn kasviksen muodossa. No jaa, eipä meidän usein tule "ulkona" syötyäkään tässä iässä. Hyvää kesän alkua toivottaen
kanta-asiakas Leena Suomaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 1990€ Added: 31.05.2015
Rating: -1

Kahvilan puolella kylmäsavulohileipä todella maukas. Kahvintilaustiskillä ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Maksamisen jälkeen ei paikkaa mihin laskea tarjotin ruokailuvälineiden ottamisen ajaksi. Asiakkaat henkivät porvariston hillittyä charmia. Pöydissä likaisia astioita tarjottimella, nähtävästi asiakkaiden oletetaan itse vievän ne pois joka tällä hintatasolla ja asiakaskunnalla on hieman liian ruokalameininkiä.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 27.02.2015
Rating: 0

Syömäkelvotonta lihaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 02.01.2015
Rating: -1

Lounaslistan broilerifile oli kaupungin pienin ja aneemisen näköinen, Seurueen pieniruokaisille naisillekin jäi nälkä. Myös ruokaisan salaatin tilanneelle jäi nälkä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.09.2014
Rating: 0

Home Cooking linjaston ruoka oli ala-arvoista. Salaatit olivat joko liiaan kuivia tai mausteisia. Keitto oli kohtalaista ja sitä pidettiin liian kuumana. Mausteiset lammaskaalikääryleet olivat liian makeita ja pippurisia. Perunamuusissa ei ollut makua ja se oli liian kylmää. Hintaan nähden huonoa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 12.08.2014
Rating: 0

Eilen 17. 3.14 pistäydyimme ystäviemme kanssa kahville 8. krs:een. Vitriinissä oli monenlaista leivonnaista, mutta pettymykseni oli suuri, kun ( taas kerran) gluteenittomana oli ylimakea "leivonnainen" muistutti enemmän jälkiruokaa. Olen Fazer-myymälöissä saanut ihania budabest-leivonnaisia. Laittakaa mieluummin niitä. Meitä gluteenittomia on tosi paljon, eikä ole mikään ongelma tehdä herkullisia leivonnaisia tai suolaisia piiraita myös meille. Olisi niin ihana istua kahville ostosten välillä tai vain muuten, kun saisi yhtä monipuolisen tuoretarjonnan kuin muutkin asiakkaat. Ei kiitos enää kuivia muffinseja tai ällömakeita leivoksia tai pelkkää jäätelöä. Ottakaa haaste vastaan ja ilahduttakaa uudenlaisella tarjonnalla. Kiitos, kun jaksoit lukea kommenttini ja toivottavasti tilanne vielä jonain päivänä muuttuu paremmaksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.03.2014
Rating: -1

Harmittava kokemus. Paistettua siikaa, pieni salaatti, muutama peruna ( tosin niitä olisi saanut enemmänkin) ja hinta yli 20 euroa. Kahvi maksoi erikseen 1,50 ruokailijalle.
Kiireisen jonon vieressä ruokalistassa hinta oli jotain 13,50 euroa harhaanjohtavasti.
Minusta tämä ruuan hinta alkaa olla jo gourmet-tasoa.
Harmi, sillä tämä on ollut kätevä ruokapaikka kiireiselle harrastelevalle kaupunkilaiselle.
Kokit olivat kyllä asiallisia ja valmistivat aterian huolella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 17.03.2014
Rating: 0

Eilisen keiton kala on vanhaa, hyvin tunkkainen maku. Toinen kerta lyhyen ajan sisällä. Linssi perunapihvit maustettu liian voimakkaasti pistävällä mausteella ja linssipihvit kuivia

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 11.03.2014
Rating: -1

Keiton, salaatit ja lämpimäm ruoan joutuu ottamaan samalla kertaa. Lämmin ruoka kylmenee. Sekavasti sijoitettu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 1090€ Added: 28.10.2013
Rating: 0

Kolmen henkilön lounas jätti pahan maun.
Lämminruokajono veti huonosti, siihen ei ole tullut mitään parannusta. Nuudeliannokset, jotka aiemmin olivat syötäviä (siis ok) olivat vaihtuneet pastaan ja leipään, jotka jäivät testaamatta.

Salaattiin sai valita 1,2,3 tai 4 lisuketta vihreän salaatin, tomaatin ja tuorekurkun lisäksi. Otin annokseeni avokadoa, joka ei maistunut miltään koska se oli raakaa ja jääkylmää. Vuohenjuusto oli myös aivan kylmää eikä sitä olisi tunnistanut juustoksi ellei olisi tiennyt eli oli täysin mautonta. Ainoa hyvä lisäainesosa oli artisokka. Sinappikastike oli loppunut eikä sitruunavinegrette tuonut salaattiin mitään lisämakua. Seuralaiseltani meni ruokahalu kokonaan ja hänen salaattinsa eri lisukkeilla jäi kokonaan syömättä. Kolmas jätti lämpimän ruoan tilaamatta hitaasti etenevän jonon vuoksi.

Valitettavsti minulla ei ole kovin hyviä kokemuksia myöskään 8.krs:n kahvilan puolelta. Kasvissyöjälle on tarjolla lähes poikkeuksetta yhtä ja samaa juustopiirakkaa ja perinteisiä karjalanpiirakoita. Makeaa on monipuolisemmin mutta aika teollisilta ne näyttävät. Pullat voisivat olla houkuttelevampia.

Henkilökunta oli perusasiallista, liikaa hymyjä ei viljelty.

Sijainti keskustassa on erinomainen mutta tämän kokemuksen jälkeen 8.krs:n ei tarvitse poiketa ainakaan syömään.
Samppajabaari on kiva ja pieni Fazerin kahvila siinä vieressä on rauhallinen.
     
     
     
Experience: Lunch Price: 1190€ Added: 08.05.2013
Rating: 1

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Aleksanterinkatu 52, 00100 Helsinki - Route
020 7296803
http://www.fazer.fi/8thfloor