edsevo

27 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (27)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: China Flavor

Monipuolinen aasialainen seisova pöytä lounaalla, tosin pitemmän päälle lista alkaa toistaa itseään eli samat maut eri kombinaatioilla. Viihtyisä ja tyylikäs paikka, ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 15.01.2015
Rating: -1

Restaurant: Kahvila Sävy coffee shop

Mutkaton ja karu mutta siisti paikka. Syömistarjonta aika suppea (suolaista lähinnä leipä parilla eri täytteellä) mutta kahveja monipuolisesti. Asiakaskunta lähiseudun työssäkäyviä (päiväsaikaan töitään tehden). Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.10.2016
Rating: 0

Restaurant: Kahvila Sävy coffee shop

Mutkaton ja karu mutta siisti paikka. Syömistarjonta aika suppea (suolaista lähinnä leipä parilla eri täytteellä) mutta kahveja monipuolisesti. Asiakaskunta lähiseudun työssäkäyviä (päiväsaikaan töitään tehden). Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.10.2016
Rating: 0

Restaurant: Kulosaaren Casino

Jouluaterialla ravintola oli täynnä mutta siitä huolimatta tarjoitu sujui loistavasti. Palvelu oli huomaamatonta mutta silti huomioivaa. Henkilökunta oli tarkkavanen ja aktiivinen, kertaakaan ei tarvinnut pyytää tarjoilijaa pöytään vaan palveluntarvetta osattiin tulla kysymään juuri silloin kuin tilanne sitä vaati.

Ruoka myös hyvää ja monipuolista niin että perinteet ja niiden vaihtelu oli otettu huomioon.

Miljöö henkii porvariston hillittyä charmia tyylikkäällä tavalla. Lievää ahtautta kun kahden hengen pöytien väliä oli vain parikymmentä senttiä, toiminee paremmin kun istutaan isommassa ryhmässä pitkissä pöydissä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 22.12.2015
Rating: 0

Restaurant: Samrat indian

Monipuoliselta listalta hyviä perusannoksia. Siisti ja tavallista tyylikkäämpi ympäristö. Nopea ja huomioiva palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 09.11.2015
Rating: 0

Restaurant: Kotileipomo Eromanga café

Positiivisessa mielessä ei-aikaansa seuraava tunnelma kakkien trendietnisten ja roasteryiden vaihtohedoksi (ja erikoiskahvejakin saa nykyään jos haluaa). Asiakkaat ostavat enimmäkseen leipomuksia mukaan joten tilaa on yleensä hyvin. Ystävällinen palvelu, kantavat kahvin pöytään jos tarjotin tuntuu olevan täynnä. Pahvilautaset ja niille tarkoitettu roskis salin nurkassa rikkovat kyllä tunnelmaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.01.2015
Rating: 1

Restaurant: Southern Fried Chicken southern food

Apaattinen tunnelma. Annos todella pelkistetty: koipia ja ranskalaisia jossa ainoa väri ja maku tulee ketsuppiannospussista. Palvelu tympääntynyttä ja periksi antaneen passiivista. Koivet sinänsä kypsiä ja rapeita mutta pikaruokaa löytää välittömästä läheisyydestä paremmilla lisukekilla ja paremmala asenteella.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 24.09.2015
Rating: 0

Restaurant: Lie Mi Vietnamese Kitchen (Liemi) vietnamese food

Piristäviä aasiamakuja. Raikas, runsas ja maukas lounaas. Kolme vaihtoehtoa ja alkusalaatti. Terassilla lounasaikaan aurinkoista ja lämmintä eikä tiiliaidan vuoksi selän takana kulkeva Hämeentiekään haitannut. Muovilautaset halvahkoa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 14.09.2015
Rating: 0

Restaurant: Golden Leaf Asian Cuisine modern asian cantonese

Erilainen kiinalainen joka tarjoaa piristävää vaihtelua traditionaalisten ja usein keskenään samanlaisten suomalaiskiinalaisten ravintoloiden rinnalle. Lounaalla vaihtelevia uusia makuja ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 10.09.2015
Rating: 0

Restaurant: Beefy Queen Jambo steak restaurant

Omanlaisensa tunnelma jota ei kauppakeskuksista tai ketjuravintoloista löydä. Rento, nopea ja asiallinen palvelu, hyvää perusleikettä edullisesti ja runsaat annokset. Asiakkaat laajalla skaalalla solmiopuvusta haalareihin, naisiakin näkee ja toimistoenglantia kuulee.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 09.09.2015
Rating: 0


Images


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites