Jyty64

40 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (37)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Salutorget scandinavian bistro

Pöytäänohjaus oli kohteliasta mutta takit itse narikkaan ja sekä palvelu oli englanniksi (myös ranska ja saksa olisi käynnyt mutta ei suomeksi!).
Tarjoilija puhui vain englantia! Listat ja alkudrinkin saimme nopeasti. Kohtuullisen ajan kulttua tarjoilia kävi tiedustelemassa tilausta mutta emme olleet vielä valmiina. Sitten kestikin pitkään ennen kuin tarjoilija tuli ottamaan tilauksemme.
Alkuruoka tuli myös nopeasti. Paahdetut kampasimpukat oli kylmiä ja mauttomia, kastike aavistuksen suolainen.
Pääruoka tuli myös nopeasti, tarjoilija jopa tiedusteli haluammeko pääruuan heti. Toast skagen oli yksinkertainen annos kuten pitääkin mutta katkaravut maistuivat säilyketölkkiravuilta.
Vielä tarjoilija palveli hyvin jälkiruoan joka oli pähkinäkakku . Se maistui pahville. Lisukkeet oli hyviä kuten myös kahvi joka tarjoiltiin pannussa, oli reilusti juotavaa.
Ikävä kyllä ruoka ei ollut hyvää. Arvosteluasteikon syömäkelvoton on liian kova mutta ok on jo liian hyvä arvosana.
Kuten niin usein ravintoloissa Suomessa, laskua saimme odottaa todella pitkään. Tarjoilijat eivät saapuneet millään vaikka lopulta vilkutimme käsi pystyssä. Muuten kohtuullinen englanninkielinen palvelu lässähti pannukakuksi laskun odottamiseen. Koko aterian aikana meitä palveli sama tarjoilija.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 56€ Lisätty: 25.10.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Grillsson pihvi, hampurilainen

Grillatut jättikatkaravut oli hyvä alkuruoka, ravut oli paistettu kuorineen minkä ansiosta mehukkaamat eikä kuoriminen ole ainakaan minun mielestä vaikeaa. Pääruokana Black Angus sisäfilepihvi. Hyvin paistettu, hyvää lihaa, härkä on voimakkaan makuista kuten pitää olla. Kunnon pihvi. Lisukkeina ranskalaiset perunat ja paistettuja herkkusieniä. Ranskikset hieman mauttomat ja rasvaiset mutta sienet ja sipuli taas herkullisia ja sopivat hyvin yhteen pihvin kanssa. Erityisesti pidin mahdollisuudesta koota annos itse. Listalta voi valita pihvin ja vain ne lisukkeet jotka haluan. Palvelu oli hyvää, annokset tulivat nopeasti, laskua hieman aikaa jouduimme odottamaan vaikka salissa ei ollut montaa muuta asiakasta. Salissa oli koko ajan kova rasvankäry eli ilmanvaihto voisi olla parempi. Kuitenkin kokonaisuutena ja erityisesti hyvän ruuan ansiosta Grillsson oli hyvä ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 48€ Lisätty: 17.11.2013
Arvosana: -3

Ravintola: Gastone italialaista

Erinomaisen hyvää ruokaa. Alkuruokana oli kampasimpukat. Annos oli sopivan kokoinen alkuruoksi vaikka oli jo nälkä. Kampasimpukat olivat tuoreita, raikkaan makuisia ja kypsyys oli kohdallaan. Pääruokana otin grillatun maksan. Sanoisin parasta maksaa mitä koskaan olen syönnyt. Hyvin leikattu pois kalvot ja erinomaisesti paistettu. Lisukkeet täydensivät toisaan. Puolisolla oli härän sisäfile. Hän kehui lihan olevan hyvän makuista ja oikealla kypsyysasteella. Jälkiruokana otin jäätelön ja myös se täytti italialaisen jäätelön ennakko-odotukset. Makeus ja marjojen maku olivat sopivasti harmoniassa. Puolisoni otti suolaisen jälkiruoan eli juustolajitelman. Juustot olivat oikeassa tarjoilulämpötilassa ja hyviä. Palvelu toimi koko illallisen ajan. Annokset tulivat sopivassa tahdissa ja tarjoilija kävi välillä kaatamassa laseihin lisää juotavaa. Tilauksen tekemisen jälkeen tarjoilija toi maukkaan leipäannoksen. Muutamiin kysymyksiin tuli hyvin vastaukset. Ravintolasali ei ole kovin iso ja pöydät ovat lähekkäin. Tunnelma hieman riippuu onko paljon vai vähän muita asiakkaita. Suosittelen pöytävarauksen tekoa ajoissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 21.07.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Brasserie Le Havre ranskalaista

Erinomainen päivällinen, kaikki osa-alueet toimeivat hyvin. Meillä ei ollut pöytävarausta mutta saimme hyvin pöydän (klo 17:00 aikoihin). Vasta myöhemmin alkoi saapua muita asiakkaita ja meidän lähtiessä pois sali oli melkein täynnä. Siis opastus pöytään, alkudrinkit sujuivat hyvin ja mukavan nopeasti. Tarjoilija toi myös heti leipäkorin ja vettä. Alkuruokana otimme tartarpihvit. Pihvi oli hyvää ja hyvin tehty. Lisukkeet oli sopivat tartarin hennolle maulle, kunhan annosteli oikein. Valkoviini oli tarjoilijan suosituksen mukainen ja enemänkin pääruualle mutta sopi myös tarttarille kuten viiniä valitttaessa pyysimme. Pääruokina meillä oli sinisimpukat Le Havren tapaan ja grillatut jättikatkaravunpyrstöt. Molemmat annokset erinomaisia. Hyvin valmistetut, tuoreen tuntuiset raaka-aineet ja maistuvia. Annokset eivät näyttäneet isoilta mutta nälkä lähti hyvin. Alku- ja pääruuat olivat melko yksinkertaisia, ei monimutkaisia makuyhdistelmiä, melko tuhteja ja maistuvia. Juustot otimmme vielä jälkiruuaksi. Kolmea eri lajia, ehkä vähän tavanomaista mutta sopivat mielestämme hyvin ateriakokonaisuuteen. Palvelu oli alusta loppuun erinomaista. En muista milloin meistä olisi Suomessa pidetty näin hyvää huolta koko ruokailun aikana. Ravintolasali on korkea "juhlasali" mutta silti tunnelma oli rento, etenkin kun paikalle oli saapunut muutama muukin asiakas niin ympärillä oli mukava puheensorina ja ikkunasta näkyi Kaivokadun vilkas liikenne.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 44€ Lisätty: 22.09.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Merelle kalaravintola, wine bar

Päivällisellä pari kertaa Merellä. Molemmilla kerroilla palvelu oli alusta loppuun erinomaista. Osittain oli samat tarjoilijat, osin eri henkilöt, molemmilla kerroilla illan aikana ne vaihtuivat mutta hyvä palvelutaso kaikilla. Alkuruokana oli sinisimpukoita Mussel Pot. Pieni annos on sopiva alkuun, kermainen kastike oli mieto ja toimi vielä simpukoiden kanssa. Yhtään voimakkaampaa kastike ei olisi saannut olla koska nyt jo lähes peitti simpukan maun. Toisella kerralla otimme seuralaisen kanssa Shrimps a la Plancan yhteiseksi alkuruoaksi. Erinomainen annos maultaan, valkosipulia sopivasti ja katkarapuja runsaasti. Hieman sotkuista syötäväksi mutta samalla mukavaa kuoria ravut itse. Pääruokina oli King Pot ja Seafood Platter. Molemmat hyviä, mukava lajitelma äyriäisiä. Hieman enemmän pidin King Potista. Kattilassa on liemessä pohjalla perunaa ja maissia. Päälle on ladottu katkarapuja ja sinisimpukoita. Päällä kuningasravun jalat. Niiden kuori oli valmiiksi leikattu auki joten ne oli helppo syödä. Myös tässä oli sopivasti askartelua ja monenlaista äyriäistä nautittavaksi. Chorizo antoi liemelle lisämakua ja sopivasti makukontrastia. Seafood Platter oli hyvä mutta simpukat kylmänä ei ihan toimi niin hyvin kuin kuumassa annoksessa. Toisaalta tässä annoksessa sain hyvin itse päätettyä nautinko eri simpukat ja ravut luonnollisena vai mausteisien lisukkeiden kera. Kokonaisuutena äyriäisannokset olivat hyviä, monipuolisia ja maistuvia. Ravintolan etuosassa on muutama pieni pöytä ikkunan äärellä, Eerikinkadun puolella. Isompi sali on vanha sisäpiha, antaa mukavan ja hieman erilaisen tunnelman kuin normiravintolassa. Reunoilla oli isompia pöytiä joissa saa olla omassa rauhassa seurueensa kanssa. Onhan varmasti hienompiakin äyriäisiin erikoistuneita ravintoloita mutta itse pidin Merellen hyvästä ja mutkattomasta palvelusta sekä hyvistä äyriäisruuista. Suosittelen ja menen joskus taas uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 43€ Lisätty: 07.11.2013
Arvosana: 4

Ravintola: Pizzeria Napoli italialaista

Napolin maine vei meidät pizzalle Tampereen matkalla. Ravintola on selvästi suosittu koska Torstai-ilta hieman kuuden jälkeen paikka oli melko täynnä. Pöytiin ohjaus kesti todella kauan ja eteisessä odottaminen oli tylsää. Palvelu oli muuten ok. Pizza oli melko peruslätty eikä mitenkään erinomainen. Pohja oli kyllä ohut ja täytettä sopivasti. Maku ok mutta ei kuitenkaan yllä tavanomaisuuden yläpuolelle. Lisäksi pizza ui öljyssä sekä katkaravuista tulleesta vedestä. Sali on pizzerialle tyypillinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 01.02.2013
Arvosana: 2

Ravintola: Haikaranpesä suomalaista

Korkean tason Tämän paikan parasta on näköala, maisema on upea 360- astetta. Lounasbuffeen alkuruokavalikoima lukuisine kala- tai lihavaihtoehdoilla on hyvä. Makuja on ja ne ovat hyviä ja maistuvia. pääruoka vaatimatonta. Niin nyt kuin usealla aikaisemalla käynnillä. Jälkiruokavalikoima taas vuorostaan hyvä. Hinta on huima lounaasta. Ei ruoka eikä sijainti/paikka ole 47 EUR arvoista. Jos on mahdollista viedä asiakkaita tai ulkomaisia vieraita firman kustannuksella, sitten suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 47€ Lisätty: 08.06.2013
Arvosana: 2

Ravintola: Rosso Tikkurila italialais-suomalainen

Lounaaksi possun ulkofilee grillipihvi. Annos ei ollut huono. Ranskikset olivat oikeastaa lajissaan hyviä. Possunpihvi oli ohueksi mankeloitu "lehtipihvi", ihan hyvän makuinen ja hyvin paistettu. Lounasaika oli jo lopuillaan joten muita asiakkaita ei ollut paljon. Maksu ja tilaus tehtiin saapuessa kassaan ja annokset tulivat nopeasti pöytään. Alkusalaatin sai itse kerätä seisovastapöydästä. Normaalit vaihtoehdot raasteita ja salaattia lisukkeineen, taso oli ok.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 17.11.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Base Sello Laadukas ruoka ja juoma

Illastin muutaman kaverin kanssa. Kaikila oli blinit alkuruokana. Blini oli melko hyvä ja hyvin paistettu. Muikunmätiä oli sopiva määrä yhdelle blinille mutta lähes mautonta. Muikinmädissä on hentomaku mutta tällä kertaa ei ollut edes sitä vaikka en tästä keittiötä moiti. Pääruoaksi otin päivän kala joka oli nieriää. Maistui mudalle joka on taas itse kalasta kiinni. On se keittiöstä/ravintolasta kiinni tai ei niin en pitänyt. Lisukkeet ok mutta eivät pelastaneet annosta. Pääruokia saimme odottaa pitkään vaikka muita asiakkaita ei ollut montaa. Laskua sekä maksamista odotimme myös kauan ja silloin oli jo melkein tyhjää. Base on paikkana siistin tuntuinen, mukavan viihtyisä sali. Olen myös käynnyt joitakin kertoja aikaisemmin luonaalla ja illallisella. Kokemus on ollut samalla tasolla. Ei huono mutta ei kehuihin riittävä ja jotekin salin ulkonäkö nostattaa odotuksia jotka ei ihan täyty.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 41€ Lisätty: 23.01.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Savotta suomalaista

Uutta käyntiä uusien vieraiden kanssa koska kokemukset aikaisemmista käynneistä ovat olleet hyviä. Kyllä tälläkin kertaa ruoka oli hyvää koko Hartsuherran-menussa alusta loppuun. Kuitenkaan samaan kehua ruusta en ihan tällä kertaa voi toistaa. Alkupalavalikoima oli hyvä eri kala- ja lihavaihtoehtoineen. Pääruuan poro oli hieman ylikypsä, poronliha on tarkka kypsyydestä. Jälkiruokaläätelö jäi tavanoamiseksi jäätelö+marjoja annokseksi. Palvelu oli mukavaa ja nopeaa koko illallisen aikana vaikka tarjoilijat vaihtuivat kuitenkin 3 kertaa illan aikana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 61€ Lisätty: 30.09.2013
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)


Listat

Kirjanmerkit


Suosikit