Lunch på gång

Ravintola Santa Fe

Betyg 3.3 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk
Vegan

Recensioner (175)

Olen ollut Santa Fe:n asiakkaana vuodesta 1994 ja minua on aina kohdeltu hyvin, olen aina vienyt ystäväni Suomesta sekä ulkomaalaiset vieraani, syömään Santa Fe:hen. Koskaan aikaisemmin ei ole valituksen aihetta ollut, olen aina ollut todella tyytyväinen ja pitänyt paikasta, mutta viime keskiviikkona 19/06 tulin ravintolaan ystäväni kanssa, ravintola ei ollut täynnä, eikä ovella ollut ketään tarjoilijaa ohjaamassa pöytään. Koska minulla ei ollut pöytävarausta, tulimme sisään ja valitsimme pöydän missä olisi mukavaa istua. Hetken päästä ulkomaalainen naistarjoilija tuli tosi tylysti ja vihaisesti sanomaan, että ei voida noin vaan tulla ovesta sisään ja valita pöytää mikä meitä miellyttäisi , että meidän pitäisi odottaa ovella, ei ikinä ole ollut vastaavaa tilannetta. Pöydässä mikä oltiin valittu, oli pari likaista lasia minkä takia tarjoilija vihaisesti sanoi, että pöytä on likainen ja halusi laitaa meidät toiseen pöytään mikä ei meitä miellyttänyt, koska halusimme istua rauhassa ja jutella samalla kun joisimme mansikka margaritoja ja söisimme etanoita. Sanoimme, että ei hätää, voidaan odottaa kun hän siivoaa pöydän, koska se oli pöytä jossa olisimme halunneet istua. Olen itse ollut palvelualalla hotelleissa ja ravintoloissa ja tiedän että missään ei kohdella ikinä asiakkaita huonosti. Oli todella epämiellyttävä kokemus jonka takia näin itseni pakotetuksi tekemään valitus tästä tarjoilijasta, hänellä oli mustat hiukset ja hän oli mahdollisesti ulkomaalainen, minua ei ole ikinä kohdeltu missään näin huonosti, itse asiassa en ikinä ole nähnyt tuollaista. Toivomme kuitenkin voida jatkaa Santa Fe:n asiakkaina, ja nauttia mukavista hetkistä ja että tämä huono kohtelu ei tulisi enään toistumaan. Kiitos.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.06.2019
Betyg: 0

Tilasin perusannoksen chicken fajitas. Salsassa ei lainkaan makua (potkua), guocamole oli jostakin purkista- ei taatusti itse tehtyä ... sellaista saksalaisen kaupan myymää vihreää velliä. Parilalla tullut sipuli-paprika paistos ja kana ihan ok. Seuralaisen chicken nachoissa ei todellakaan ollut juustokastiketta säästetty. Onhan se hyvää, muttamutta koko annos sulaa sen ansiosta epämääräiseksi mössöksi. Taso on laskenut vuosien saatossa. Jatkossa texmexit syödään muualla.
Kolmen ravintolan kombo pihapiirissä on muuten hyvä ratkaisu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 18.07.2018
Betyg: -1

Pari kertaa käynyt lounaalla tänä vuonna. Todella maukasta ruokaa, melkein liian isot annoskoot. Hintaan nähden loistava valinta, esim 10.30€ lounasannos maksaa 17.50€ klo 15 jälkeen. Edullista talon viiniä. Mukava ja tehokas henkilökunta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 17.05.2018
Betyg: 0

Söin alkupalaksi täytettyjä jalapenoja, jotka olivat perushyviä. Eivät erikoisia suuntaan tai toiseen. Pääruoaksi söin Pedro's blackened steakin. Annoksen lisänä oli perunoita ja kahta kastiketta. Sekä pihvi että lisukkeet olivat hyviä, mutta olisin kaivannut annokseen muitakin vihanneksia, kuin muutamaa versoa. Nyt annos oli hieman raskaan makuinen kun mitään raikastavaa elementtiä ei ollut.
Kokonaisuutena kiva perusravintola, jopa romanttinen, kynttilänvalossa, mutta ei mitään erityistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 26.06.2017
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Väsynyt paikka. Keskeisen sijainnin lisäksi ei ole mitään syytä mennä. Rafla-ketjuun ( jonka muutkaan paikat eivät gourmet-elämyksiä tarjoa) kuuluva ketsusyöttölä. Taso ei ole laskenut avajaisista vuodelta 1991, jolloin hiiligrillatut annokset olivat todella uutta ja hyvää. Muu maailma vain on ajanut ohi ja vauhdilla. Ruokalista käsittää ihan samat tex-mex einekset kuin kaikkialla muuallakin mistä tahansa Amarillosta Myyrmäen ostoskeskuksen ravintolan kautta Rovaniemen Rossoon.
Ei teknisesti suurta vikaa annoksissa, ei poltettuja pihvejä, tai kylmää ruokaa, mutta ei mitään erikoista syytä ihastuakaan, niitä pikkoja, joissa kolmen kerran jälkeen on jo vaikea keksiä haluaako listalta mitään.
Keskeinen sijainti takaa kävijävirran.
P.s. voisiko sen Corona-olut mainoksen poistaa, kun ko. olutta ei ole ainakaan 10 vuoteen saanut Santa Fe:stä? Toki on tarjolla lievästi hiiva-aromista vapaata sielua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.01.2017
Betyg: 0

Asiakkaan kanssa illastamassa ja me molemmat tilasimme kanachevre-annokset. Kana oli paistettu rutikuivaksi ja mitkälie perunat paistettu liki mustiksi. Edellisellä kerralla melkein sama juttu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.10.2016
Betyg: 0

I like the atmosphere. Steak is sometimes perfect and sometimes disappointing they lack consistency! Other wise my kids love it and so many memories built there so we do keep going back! And now that some floor staff been changed it's back to nice friendly service! It is bit over priced for what is offered!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.03.2016
Betyg: 0

Keskinkertainen lounasbuffa, mutta maullisesti aika mitäänsanomaton.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 02.03.2016 View previous reviews (3)
Betyg: 0

Ihan ok texmex ruokaa hyvällä sijainnilla. Palvelu ok:ta. Tupa sopivan täysi, syömään pääsee, muttei paikassa tyhjääkään ole.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 11.01.2016
Betyg: 0

Lähdimme syömään kolmen hengen porukalla. Alkupaloiksi otimme grillattua maissia ja täytettyjä jalopeñoja. Jalopeñoja syödessä turskahti kaikilla polttavankuuma juusto heti sormille, maku kuitenkin ok. Maissit olivat vakuumimaissin oloisia, mutta makuvoi oli hyvää. Pääruokana oli ribsejä, chili con carnea sekä salaatti surf&turf; kaikki jokseenkin pettymyksiä. Salaatti oli lähinnä iso kasa kuivaa, niukkakastikkeista salaattia ilman mitään makua. Chili con carne ja ribsit jatkoivat samalla, mauttomalla linjalla. Liha olisi voinut olla mureampaa, lisäksi miinusta siitä, ettei ribseissä ollut laisinkaan karamellisoitunutta paistopintaa vaan kaikki maku tuli erillisessä kipossa olevasta bbq-kastikkeesta.

Tällä laskulla voisi luulla saavansa tasokkaampaakin ruokaa, mutta se lieneekin ketjuravintoIoiden kirous. Plussaa kuitenkin ripeästä ja miellyttävästä palvelusta, seuraavaan kertaan voi kuitenkin kulua aikaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 22.11.2015
Betyg: 0


Läge

Aleksanterinkatu 15, 00100 Helsingfors - Route
+358 50 302 8185
http://www.rafla.fi/santafe

Options