Kitchen is open

O'Learys Forum

american
Rating 2.8 / 5

Americn sports bar. Good food, 37 tv´s and helpful service.


Reviews (31)

great burger and great atmosphere
friendly staff

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.04.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Palvelu pelasi, burgeri tuli kohtuu nopeasti pöytään. Sämpylät olivat niin kuivia ja kovia että syömiseen olisi tarvinnut taltan. Annos meni vaihtoon, uusi annos oli jo syömäkelpoinen. Burgeri oli pieni eikä sitä voinut oikein gourmetiksikaan luonnehtia makunsa ja koostumuksensa puolesta. Lisukkeena olleet ranskalaiset olivat täysin mauttomia ja maustamattomia kummassakin annoksessa.

Palvelussa ei ollut valittamista, päin vastoin tarjoilijaa kävi hiukan sääliksi, ei selkeästi ollut ensimmäinen kerta kun keittiössä ei laadunvalvonta toimi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 22.02.2018
Rating: 0

Yleensähän tämän ketjun paikkaan eksyy syömään joko humalassa, tai sitten ollessa jossain päin maailmaa lentoasemalla (ja humalassa). Tästä jäänyt muistijälki kelvollisista bursista.

Nyt sitten lounas aikaan sattui matkan varrelle, ja eikun hamppari testiin.

Lounaslistalta lounashintaan, aika vaatimatonhan se oli. Lisäeurolla jalapenoja sekaan. Hieman pelastaa tilannetta.

Ei siis ollut sittenkään mitään kovin korkeaa laatua, vaan aikalailla bulkkia lounas-settiä. No, eipä silti isoilta skriineiltä on aina kiva seurata änäriä samalla kun ranskalaisia dippailee.

Seuraavan kerran tänne kun menen, varmistan että olen taas humalassa..

     
     
     
Experience: Lunch Added: 28.12.2017
Rating: 0

Uusittu lista, josta löytyvä ruoka on yhtä luokatonta kuin aiemminkin. Tilasimme listalta 17.90 maksaneen hampurilaisaterian ja ruoan saapuessa pöytään huomasimme, että hampurilaisessa ei ollut PIHVIÄ.
Hampurilaisen (kaksi perus-leipäpalaa) välissä oli kaksi siivua tomaattia, majoneesia, pala lehtisalaattia ja kolme siivua pekonia. Listalla mainitaan kyllä, että hampurilaisissa käytetään täyttä naudanlihaa; siis ilmeisesti silloin, jos hampurilaiseen sattuu pihvi kuulumaan.
Tarkistimme jälkikäteen listasta, että minkään hampurilaisen kohdalla ei ole pihviä mainittu, eikä sitä ole listassa erikseen hampurilaiseen tilattavissa. Asiasta mainitessa tarjoilijat syyttivät uutta listaa ja annettiin kolmen euron alennus setistä.
Asiakkaana olisi tietenkin toivonut, että asiasta olisi mainittu tilausvaiheessa, koska 15 euroa tästä voileivästä oli edelleen törkeä ylihinnoittelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 22.02.2016
Rating: 0

Kesäiltapäivä kaveriporukalla: kun yksi ei voi syödä mausteista ruokaa, toista ällöttää sushi ja kolmas on skeptinen kansainvälisten makujen suhteen, on jäjelle jäävä vaihtoehto O'Learys. Ruoka on sitä mitä osaa odottaakin. Perus sapuskaa, mutta hintaansa nähden turhan vaatimatonta - annoksina mm. katkarapupastaa ja fish&chips. Plussaa herttaiselle tarjoilijalle, joka hyvin sinnitteli diivojen kynsissä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 25.08.2015
Rating: 0

Pihvi oli viallinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 17.08.2015
Rating: -4

Lounasburger. Subjektiiviseen kokemukseen ja siten ruuasta saatuun utiliteettiin vaikuttaa olennaisesti sille asetetut odotukset. Ne olivat aivan liian korkealla tänne mentäessä.

O'Learys tarjoaa perus burgerin ok ranskalaisineen pari euroa turhan korkeaan hintaan. Salaattipöydässä oli salaattia ja pastaa. Siis salaatinlehtiä. Ja pastaa.

Jos haluaa katsoa urheilua niin paikka on ihan hyvä valinta. Jos haluaa vain syödä hyvän burgerin, suosittelen menemään muualle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 15.07.2015
Rating: 0

Tennistä ja ribsejä. O’Learys on noussut haastamaan kaupungin legendaarista urheilusheriffiä Sport’s Academyä. Konsepti ja mielestäni myös toteutus ovat näissä kahdessa kilpailijassa käytännössä samaa tasoa. Ruoka ei ole kummankaan vahvuus, vaan vahvuuksia haetaan luonnollisesti ihan muualta. Urheilua näkyy joka paikassa, joten niska ei kipeydy.

Menimme katsomaan tennistä, joten olisi varmaan pitänyt valita listalta kevyen raikas salaatti. Otin tietysti klassiset bbq ribsit. Annos oli mukavan tuhti ja sitä oli sottaista syödä – kuten asiaan kuuluu. Maku oli kohtuullisella tasolla. Tosin paljon parempiakin on tullut viime aikoina syötyä. Ranskalaiset ja muut lisukkeet hävisivät eränsä jo ennen tie breakiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 07.06.2015
Rating: 0

Hampurilainen oli hyvä ja etenkin ranskalaiset kivan rapeita ja hyvin maustettuja. Tulisinkin tänne ehdottomasti uudelleen juurikin hampparille! Miinuspuoli tulee siitä, että hampurilainen tarjoiltiin hankalasti korista, joten syöminen ei ollut kovin kätevää.
Palvelu oli todella ystävällistä ja tällaiseen sporttibaariin sopivaa. Tänne ei tulla hakemaan gourmet-elämyksiä, mutta perus illanviettoon oikein kiva paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 05.01.2015
Rating: 0

Having wanted to try this place since it opened for the sports bar atmosphere, we finally went in for a beer. We were welcomed in pretty quickly but the service ended there; we stood at the bar in full view of three or four staff members waiting to be acknowledged. Not a hello, not a word to let us know we'd be served soon, not even a nod. They just continued pouring beers for three or four other orders before finally asking what we wanted, gruffly. Sam Adams on tap is the only saving grace here, we won't be coming back.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 14.10.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Yrjönkatu 27, 00100 Helsinki - Route
0447098479
http://olearys.fi/forumhelsinki

Options