Closed now

BlueBell

Betyg 3.1 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (26)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kyllä minä taas niin mieleni pahoitin kun menin palak paneeria syömään 11:16 ja riisi oli loppu. Jos työnantaja olisi jäykempi lounasajasta niin olisi jäänyt syömättä koska näytti siltä että kokkipoika alkoi riisiä keittämään vasta sitten kun siitä sanottii. Sonan aikana ei tälläistä ollut, missähän Sona on nykyään? Itse ruoka oli ihan ok eurooppalaisväännös klassisesta intialaisesta palak paneerista.
Jos lounasbuffeeta pidetään niin on pidettävä huolta siitä että kaikkea ruokaa on ja ettei esim riisi pääse loppumaan ennen kuin lounas on kunnolla alkanutkaan. Ei ollut silloin sali edes puolillaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 29.11.2016 View previous reviews (5)
Betyg: 0

Varma lounaspaikka: runsas buffet, maukas ruoka. Useamman vuoden ajan kerran-pari viikossa lounastaneena voin sanoa, että ruoka on aina maistuvaa, eikä se yleensä lopu kesken - edes entrecôte (!). Mitään suuria gourmet-elämyksiä täältä on turha hakea, mutta ns. peruspöperö on hyvin tehtyä ja edullista. Ilmeisesti hintapaineiden takia jälkiruokaa ei ole enää tarjolla joka päivä, mikä toisaalta on vyötärölle ihan hyvä asia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 22.02.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Ihan hyvää ruokaa kun sitä on. 1-2 viikossa joku listalla olevista ruuista on ehtinyt loppua puoleen päivään mennessä. Vähän liian usein (2-3 kertaa viikossa) leivitettyä kalaa tarjolla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 15.10.2014
Betyg: 0

Lounaan hinnan nousu ei näy ruuan laadussa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 13.02.2013
Betyg: 0

Todella suosittu lounaspaikka ja ihan syystä. Monipuoliset, hyvistä raaka-aineista, tehdyt lounaat. Useampi ruokavaihtoehto tarjolla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 10.11.2012
Betyg: -1

Tällainen lounaspöytä kolmella lämpimällä ruoalla ja loistava salaattipöytä hintaan 8,20€ on jo ehdotto¨masti kaupungin paras/hinta laatusuhde.
Tällä viikolla ai´nakin kana oli pehmeää ja lohi just sopivan kypsää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 31.05.2012
Betyg: -1

Muuten ok mutta ruuat monesti ylikypsiä, kala ja kana ollut monta ketaa niin kuivaa että ei me kurkusta alas,onneksi voi mahansa täyttää kuitenkin pannupizzalla

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.03.2012
Betyg: 1

Mainio lounaspaikka nälkäisille ja vähemmän nälkäisille.

Vaihtoehtoja löytyy päivittäin keitoista ja salaateista täyttävämpiinkin pöperöihin - tuoreita kunnon pannupizzoja unohtamatta. Hinnoittelu on fiksu, kevyen keittolounaan saa oikein edukkaasti, toisaalta jopa poliisit syövät täällä säännöllisesti, eli tuhdit mätöt saa ilmeisesti halvemmalla kuin ABC:ltä!

Kasvissyöjän vinkkelistä pisteitä lähtee siitä, että ruokaisien salaattien sekaan laitetaan lihaa/kalaa ja siten saatetaan suurin osa salaateista kasvissyöjien ulottumattomiin. Ruokiin ei ole merkitty linjastolla mitä ne sisältävät (lakt,vege,ym), palautetta on jätetty mutta tietoja ei ole ilmaantunut.

Tuoretta leipää löytyy päivittäin ja ruoat ovat aina maistuvia, lisäksi keitot ovat yleensä vegejä, joten pisteet jää reilusti plussan puolelle, suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 16.03.2012
Betyg: 1

Oikein hyvä lounaspaikka. Reilulla 8 eurolla monipuolinen buffetpöytä (sis. keitto, salaatti, pannupizza, lähes aina hyviä pääruokia) + kahvi/tee + ainakin torstaisin ja perjantaisin jälkkäri. Etenkin seudun muuhun tarjontaan nähden BlueBell nousee ylivoimaiseksi lounasruokalaksi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 28.02.2012
Betyg: -1

Monipuolinen salaattipöytä ja viisi vaihtoehtoa pääruoaksi tarjoavat kaikille jotakin. Laatua ei ollut kuitenkaan korvattu määrällä vaan kaikki oli hyvää ja maistuvaa lukuunottamatta hieman kuivahkoa jälkiruokamunkkia. Vaikka asiakkaita oli runsaasti niin ruokaa riitti ilman jonottamista eikä laitosmainen tila ollut kohtuuttoman hälyisä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 14.01.2012
Betyg: 1

Gemenskap

Fans (4)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

Sinimäentie 10 a, 02630 Esbo - Route
050-5909754
http://www.jk-kitchen.fi/

Options