makustelija

65 reviews

Hyvä seura, hyvä ruoka, ammattimainen palvelu, hyvä ilmapiiri.

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes

Blog link

Reviews (64)

Restaurant: Spaghetteria Mamma Maria italian

Jatkuvasti täynnä oleva italialaisomisteinen ravintola tarjoaa hyvää italialaista perusruokaa. Annokset eivät ole keittiötaiteen huippua, vaan konstailematonta italialaista pastaa ja pizzaa maltilliseen hintaan. Myös secondo piattoja on tarjolla, mutta ainakin pastojen annoskoot ovat sen verran isoja, että itse en ole "parempiin annoksiin" asti itse koskaan päässyt. Ravintolan oma jäätelö on valehtelematta Suomen jos ei parasta, niin parhaimpia. Suosittelen pöytävarausta etukäteen. Lapset rakastavat tätä paikkaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 10.05.2019
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola MAU KAS

Mainio itse tehty buffet-lounas: keittoa, salaattia, lisukkeita! Ruuhka-aikaan saattaa olla hieman hälinää ja sijainti on vähintäänkin vaikea, mutta täällä kannattaa joka tapauksessa poiketa lounaalle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.01.2017
Rating: 0

Restaurant: Restaurant Lime Leaf thai and malay

Hyvä thai-lounaspaikka, malesialaisuus on vähän siinä ja siinä. Lounas-buffet, joka vaihtelee viikonpäivän mukaan, sisältää muutaman ihan tasokkaan thai-ruokalajin. Ainakin lounaalla ruoka on valmistettu tuoreista raaka-aineista eikä se ole seissyt liikaa, ja makuakin on mukavasti. Hyvä palvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 18.01.2017
Rating: 1

Restaurant: Grilli Toro restaurant

Raavas mies ei salaattia syö. Lihansyöjän toiviopaikka. Pihvit ok. Salaatti... oliko sellaista? Hyvä itsepalvelu, ainakin lounasaikaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 12.08.2009
Rating: -1

Restaurant: Ravintola Kylä

Tapiolan 'parempi' lounaspaikka. Hyvää, taidolla tehtyä ruokaa miellyttävässä ympäristössä. Annokset tarjoillaan pöytään. Rekkakuskin nälällä (ja maulla) jättäisin paikan väliin, mutta muuten sopii erinomaisesti esim. lounastapaamiseen. Huom. jos haluaa lounaalla ikkunapöytään, on parempi tehdä varaus etukäteen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 25.02.2016
Rating: 1

Restaurant: BlueBell

Varma lounaspaikka: runsas buffet, maukas ruoka. Useamman vuoden ajan kerran-pari viikossa lounastaneena voin sanoa, että ruoka on aina maistuvaa, eikä se yleensä lopu kesken - edes entrecôte (!). Mitään suuria gourmet-elämyksiä täältä on turha hakea, mutta ns. peruspöperö on hyvin tehtyä ja edullista. Ilmeisesti hintapaineiden takia jälkiruokaa ei ole enää tarjolla joka päivä, mikä toisaalta on vyötärölle ihan hyvä asia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 22.02.2016
Rating: 0

Restaurant: BlueBell

Runsas buffetpöytä pannupizzoineen, syrjäinen sijainti. Lounaspöydän laatu on OK-tasoa, maukasta muttei mitenkään ihmeellistä. Plussaa kattavasta valikoimasta (liha+kala+kasvis+pizza+keitto+salaattivalikoima+jälkiruoka). Hinta onkin vastaavasti todella kohdallaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 14.09.2012
Rating: 0

Restaurant: Epic.fi

Herkullinen, mutta niukka lounaspaikka Pohjois-Tapiolassa. Tarjolla päivittäin vaihtuva buffet-lounas, jossa keitto, pääruoka ja salaatti. Siisteistä kattotiloista näkyvät maisemat Pohjois-Tapiolaan, ystävällinen palvelu. Kahdella viimeisellä käyntikerralla vähintään yksi ruokalaji oli loppunut kesken.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 04.02.2016
Rating: 0

Lautaselle mätetty peruslounas hieman kulahtaneessa ympäristössä. Ei suoranaista moitittavaa, mutta ei sen puoleen kehuttavaakaan. Makumaailma kuin suoraan pirkkalehdestä, eli kotiruokaa hyvässä ja pahassa. Tikka masalaankin oli saatu tuttu säilykepurkin maku, vaikka ilmeisesti sekin oli paikan päällä itse tehty.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 04.02.2016
Rating: 0

Restaurant: Tapiola pizza

Hyvät peruspizzat, samoin kebabit. Ruoan laatuun (OK vai oikein hyvä) tuntuu vaikuttavan eniten se, onko rouva paikalla vahtimassa. Varsin kolkko interiööri, kesällä mukava terassi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 02.02.2016
Rating: 0


Images


Followers