Serving lunch

Curry Palace

indian
Rating 3 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (52)

Ystävällinen ja nopea palvelu.

Päätin testata tämän ravintolan koska edellisistä arvosteluista oli jo pari vuotta. Ensi alkuun huomioni kiinnitti nopea ja ystävällinen palvelu, joka oli myös luontevaa ja tapahtui hyvällä suomenkielellä.

Alkuun tilaamani tomaattikeitto (Tamata Rassan) oli voimakkaasti maustettu, ehkä liiankin koska itse tomaatin maku jäi taka-alalle. Keskivahva Chicken Tikka Masala oli hyvää perustasoa ja lunasti mausteisuudessa lupauksensa. Jäin kaipaamaan Raitakastiketta, minkä tarjoilija toikin samantien pyynnöstäni. Siitä ei myöskään veloitettu erikseen. Naanleipä oli erinomaista. Hintataso melko korkea mutta palvelu erinomaista. Tilat tyylikkäät ja viihtyisät.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 28.11.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Viikonlopun lounasbuffa perustasoa, valikoima sopivan laaja. Tähän hintaan saisi olla muutama maukaskin ruoka, mutta aika perustasoa oli.

Asiakaspalvelu erittäin niukkaa, ja vähän viileää. Kolmessa pöydässä asiakkaita.

Tarjolla buffassa salaattia/raastetta, sushia, kevätrullia, friteerattuja, 4-5 kastiketta riisille.

Sushit kinkkitasoa, lohi hieman kuivaa, inaritaskuja jne. Keskinkertaista.

Kevätrullat kuivia eineksiä, jopa keskimääräistä kuivempia.

Friteeratut freesin oloisia.

Kastikkeissa tuntui olevan sama pohja pääosin, ei erityismainintoja. Naudanliha saatu tyypilliseen tapaan kumimaiseksi, joka aina epäilyttää. Kasvisvaihtoehdot/tofut vähissä. Ihan maukkaita ja syötäviä, muttei mitenkään mieleenpainuvia.

Tuskin tulee mentyä uudelleen. Alueella hieman parempia tarjolla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 24.03.2015
Rating: 0

Kävin täällä muutaman kerran lounaalla, mutta asiakaspalvelu oli niin epäkohteliasta ja välinpitämätöntä, että se pilasi vähitellen myös hyvästä ruoasta saatavan nautinnon. En siis käy enää ja kehotan niitäkin olemaan käymättä, joille asiakaspalvelulla on vielä väliä. Tällaista paikkaa ei kannata tukea. Sääli sinänsä, koska paikan ruoka oli hyvää ja sitä söisi mielellään useamminkin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.03.2014
Rating: 0

Todella hyvää intialaista ruokaa. Palvelu on nuivaa ja jopa epäkohteliasta, mutta se ei pilaa hyvää ruuan makua.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.02.2014
Rating: 0

Järkyttävin ravintolakokemus koskaan. Poistuimme ennen kuin pääsimme edes syömään. Meitä kohdeltiin erittäin halventavasti, kun pyysimme saada istua toiseen pöytään kuin siihen, joka meille osoitettiin. Ravintola oli lähes tyhjä, emmekä halunneet istua suoraan oven vieressä. Kohtelu oli pilkallista ja epäasiallista, ja kun pohdimme lopulta ääneen, pitäisikö meidän lähteä, omistaja tokaisi että kyllä, voitte vaikka poistua, ihan sama hänelle. Huh mitä kohtelua, ei alkeellisintakaan tajua asiakaspalvelusta! Emme mene kyseiseen paikkaan enää ilmaiseksikaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.01.2014
Rating: 0

Lounasbuffalla puolison kanssa, kasvissyöjiä molemmat. Eipä mitään erityistä kerrottavaa. Kaksi kasvisvaihtoehtoa, jotka olivat ihan OK, mutta kuten sanottu, ei mitään spesiaalia. Saman tasoista saa siis yleensäkin tällaisista paikoista. Naanleipä hyvää, jugurttirhaita myös. Lounaspöntöt ottimineen olivat siivottoman näköisessä kunnossa, mikä alensi ruokailunautintoa huomattavasti. Toivoisin, että salin henkilöstö kiinnittäisi huomiota siisteyteen huomattavasti enemmän. Eipä tule välttämättä tänne enää mentyä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 30.12.2013
Rating: 0

Loistava ruoka, hyvä palvelu. Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 28.08.2013
Rating: -1

Hyvää mutta hieman hintavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 08.07.2013
Rating: 0

Aivan loistava ruoka aina, täällä ei ole tarvinnut kertaakaan pettyä ja aina on saanut poistua maha turvoksissa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 27.06.2013
Rating: 0

Olisi ollut mukava maistaa tämän paikan ruokia, mutta valitettavasti paikan työntekijöiden asenteen vuoksi emme voineet. Tulin tänään ravintolaan äitini kanssa lounasaikaan buffettia kokeilemaan, mutta sisään tullessamme saimme kalsean vastaanoton, koska äitini raahasi mukanaan vetokassia. Taustatietona voin kertoa, että äitini selkä leikattiin hänen ollessa nuori, eikä hän siten pysty kantamaan mitään raskasta, kuten ostoskasseja. Tämän takia hän käyttää vedettävää kassia.

Paikan loossit olivat täydet kahta lukuun ottamatta ja ruokasalin keskellä oli pöytiä, jotka olivat tyhjinä. Ensimmäisen loossin luona oli "varattu" -kyltti, kun taas toisen loossin luokse ei oltu pantu mitään. Olisimme halunneet istuutua vapaana olevaan loossiin, mutta paikan omistajalta vaikuttanut vanhempi herrasmies ohjasikin meidät yhteen pöydistä. Tämä pöytä oli aivan buffetpöydän vieressä, paikassa, joka ei ollut mukava eikä rauhallinen. Sitten tämä vanhempi mies kiinnitti huomionsa äitini vetokassiin, jonka äitini asetteli hänen paikkansa vieressä olevan paikan eteen, jotta se ei olisi muiden asiakkaiden tiellä. Tähän tämä mies sanoi, että äitini ei voi pistää kassia siihen, koska "siihen tulee istumaan muita asiakkaita". Näin hän siis sanoi, samalla kun kaikki viereiset pöydät loistivat tyhjinä.

Ei meitä sinänsä haittaa, että meidät ohjattiin ravintolan ehkä surkeimmille istumapaikoille. Minua itseäni loukkasi erityisen paljon se tapa, millä tämä mies kohteli äitiäni. Päätimme siis lähteä pois ravintolasta lounastamaan muualle.

Ruoka on varmasti hyvää Leppävaaran Curry Palacessa, mutta jos paikan omistajat eivät suostu osoittamaan edes minkäänlaista peruskunnioitusta asiakkaitansa kohtaan, niin vien rahani mieluusti muualle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.06.2013
Rating: 2

Community

Images

Fans (10)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (4)


Location

Leppävaarankatu 10, 02600 Espoo - Route
(09) 548 3751
http://www.currypalace.fi/

Options