Lunch på gång

Cafe Bar 52

Betyg 4 / 5

Recensioner (24)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Jos on nälkä, niin tänne kannattaa tulla syömään. Omaan makuun sopivaa sapuskaa löytyy lähes joka päivä. Monesti salaattipöydästä löytyvä itsetehty etikkakurkku sekä sillipöydästä löytyvä tonnikalatöhnä ansaitsevat erikoismaininnan. Talon salaattikastikkeet myös toimivat mainiosti. Virallisten pääruokien lisäksi lähes aina on myös tarjolla jotain ekstraa jota edelliseltä päivältä on jäänyt yli. Tänne on mukava tulla yksinkin syömään, koska tiskiltä löytyy myös mainittava määrä lukemista moneen makuun. Reippaan kokoisesta ja käteensopivasta kahvimukista myös propsit kotiin. Kaloreita voi mennä laskemaan jonnekin muualle, mutta tänne kannattaa tulla syömään hyvää kotiruokaa. Arvostan tasaisen hyvää ja varmaa suoriutumista alkusalaatista kahviin asti ja silti hilaamatta hintaa pilviin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 15.04.2015
Betyg: 0

Pakko oli testata lounas, kun moni kaveri oli kehunut. Ruoka oli todella hyvää mutta henkilökunta oli todella outoa. Vanha mummo (omistaja ?) kyykytti alaisiaan siihen malliin että pahaa teki. Kyllä ammattilaisen pitäisi ymmärtää ettei asiakkaiden aikana tiuskita, pitäisi puhuttelun takahuoneessa jos tarvetta on. En mene uudestaan, jäi huono fiilis paikasta.i

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 02.09.2014
Betyg: 0

Lauttasaaressa on monia laadukkaita lounaspaikkoja mutta Bar 52 on ehdoton suosikkini. Tämän parempaa kotiruokaa en ole saanut juuri mistään! Valinnanvaraa on runsaasti ja kaikki on erittäin maukasta. Ruoka ei ole sieltä kevyimmästä eikä trendikkäimmästä päästä mutta perinteisen laadun ystäville tämän on täyden kympin paikka. Ravintola on tilava ja sisustuksessa löydetty onnistuneesti menneiden aikojen tunnelmaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 03.06.2013
Betyg: 0

Hiilihydraatti.
Lauttasaaren rockuskottavin kuppila on päivisin näemmä erinomainen lounasravintola. Yllättävää, ettei moisen paikan maine ole kiirinyt kauemmaskin.

Seinillä on A2-kokoista seelasellaa, kyllikkiforssellia ja teaistaa signeerauksineen päivineen. Suomen Kuvalehtiä liisteröityinä. Vanhoja maalaistalovälineitä. Hirveä määrä penkkejä. Baarin puolella juodaan päiväkolmosta ja pelataan pokeria.

Buffetpöytä on katettu. Osa ahmii leikkeitä. Buffet maksaa 8,80€, lihakimpaleet runsaasta kympistä ylöspäin. Vedämme buffetin, koska se kuulostaa lupaavalta. Asiallinen, rehdin kotimainen meininki toistuu tiskillä ja keittiössäkin. Kokeneen oloista porukkaa.

Salaattipöytä. Perusasiat. Pieniä fiksauksia. Raastesekoitus. Omatekoinen italiansalaatti. Ituja. Pari soosia. Todella hyvä. Kalapöytä. Silliä monessa muodossa. Onhan Lauttasaari tietenkin kala-aluetta. Kananmunaa. Keitettyä perunaa. Arvostan. Alkukeittona on porkkana-. Oikein maukas, korostaen porkkanan omaa makeutta.

Pääruokapöydässä tavaraa riittää. Edellämainittujen keitettyjen perunoiden lisäksi lohkoja, paistettuja ja juustoisia. Riisi myös. Lasagne. Pasta carbonara. Herkkusienimunakas. Jauhelihakastike. Uunimakkarat. Huh mikä setti. Karppaajat ja muut mahanvalvojat welcome!

Lasse on maukas, suolainen ja rasvainen. Kasviksiakin on upotettu. Jauhelihasoosi perinteistäkin perinteisempi ruskea. Kiltti. Omeletti laadukas ja tasapainoinen. Jauhomakkara ei sinänsä miellytä, mutta jauhoisuus (vrt. lihaisuus) kyllä kuuluu tähän ruokalajiin. Carbonara on tehty saunapalviin, maku on levinnyt hienosti koko tuotteeseen. Kermainen, kerrassaan erinomainen. Parempi kuin monissa listapastapaikoissa.

Viittä tai kuutta erilaista leipää. Ruis- ja näkki- pussista toki, vaaleat paikanpäällä leivottuja ja melko tuoreitakin vielä. Juomana vain jäävesi. Kaffe on hyvää. Keksiäkin samaan hintaan. Ehdottoman suositeltava mättöbuffet kovaan duunarinälkään.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 22.05.2013
Betyg: 4

Hyvä ja runsas lounas. On sillipöytää, salaattipöytää, erilaisia leipiä ja useita lämpimiä vaihtoehtoja. Keittiöstä tilattavat leikkeet on jättimäisiä. Kaloreita ei kannata täällä laskea sillä melko runsasta ruokaa on tarjolla. Miljöö on hämyinen, mutta istumaan tekee mieli jäädä pidemmäksikin aikaa koska seinillä on sanomalehtiä vuosi kymmenten takaa joita on hauska lueskella. Lounaan hinta 8,80 on enemmän kuin kohdallaan, vastapäätä Picnic ravintolan kälynen kahden täytteen nälkäiseksi jättävä salaatti on kalliimpi – ja puolet jää syömättä kun sisältää vain salaatin kantoja.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 10.08.2012
Betyg: 0

Kana- tai broilerit ovat olleet mauttomia ja maksapihveistä ei ole otettu pois kalvoja joten pihvit olivat käppyrässä ja aivan liian paksuja. Siis ohuemmat viipaleet tniin silloin maksapihvikin on paremman näköinen. muuten ruoka on ok ja keitot ovat hyviä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 23.03.2012
Betyg: 0

Lounaalla kelvollinen salaatti- ja sillipöytä. Buffetissa 3-4 lämmintä vaihtoehtoa, tyyliin kotiruokaa raskaammasta päästä. Kannattaa mennä etenkin, kun tekee mieli tuhdimpaa lounasta. Kertaakaan ei ole jättänyt nälkäiseksi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 31.10.2011
Betyg: 1

Hyvän kokoiset pihvit, joskin koko on pienentynyt vuosien saatossa. Perinteikäs lounaspaikka mikä on monien mieleen. Noutopöydän taso vaihtelee, mutta yleensä on hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.10.2011
Betyg: 0

Ravintolan toiminta on monipuolista ruokia myöten. Noutopöydän antimet ovat tuoreita ja maukkaita. Valinnanvaraa on runsaasti. Hinta- ja laatusuhde loistava.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 17.10.2011
Betyg: 0

Laaja buffet-valikoima, josta yleensä löytyy jotain hyvää syötävää. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan leikkeitä, jotka eivät ainakaan ole pilattu koonsa puolesta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 18.07.2011
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

Heikkiläntie 2, 00210 Helsingfors - Route
http://www.bar52.fi

Options