Closed now

Gabriel 1763

Betyg 4.9 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk
Diet

Recensioner (42)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Erinomaiset pizzat ja ihana palvelu! Pohja ei ole aivan niin ohut kuin italaisissa pizzoissa, mutta toimii näiden pizzojen kohdalla erittäin hyvin. Erikoiset makuyhdistelmät (mm.tatti-poro, kylmäsavulohi-smetana-mäti) ja kastikkeet pizzan päällä ovat ihania.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 22.09.2017
Betyg: 0

Parasta Pizzaa ikinä, tunnelmallinen paikka, vähän pieni kun usein täynnä

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 23.10.2016 View previous reviews (3)
Betyg: 0

paras pizza koskaan, erinomainen pohja, ei liian paksu, ei mikään pullapohja

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.12.2015
Betyg: 0

Pettymys. Kuvat pizzoista kotisivuilla ja Facebookissa näyttävät ihan erilaisilta. Täyte hyvä mutta pohja! Annos oli enemmän leipä tai piirakka kuin pizza. Varmaan samaa leipätaikinaa jota on käytetty alkupala leivissä?! Kuvissa ns. perinteistä pizzapohjaa joka näyttää hyvältä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 25.06.2015
Betyg: 0

Todella hyvä lounas ja ihana hymyilevä palvelu, lounaskahviin tuotiin santsit pöytään spontaanisti pitkällä liikelounaalla. Iso peukku.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 20.04.2015
Betyg: 0

Kerro kokemuksestasi. Anna rakentavaa palautetta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 29.03.2015
Betyg: -1

Resurssi pula vaivaa niin keittiön kuin ravintolan puolella josta johtuen. ..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 19.10.2014
Betyg: 0

Tykkään kovasti Porvoon Gabriel-ravintolasta. Miljöö, hinnat, sijainti, ruoka. Sellainen paikka, johon on aina kiva palata sekä kotoinen tunnelma Porvoon vanhan kaupungin sydämessä. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.09.2014
Betyg: 0

Hieno ravintola historiallisessa miljöössä, mutta hakee vielä omaa paikkaansa gastronomian kartalla. Kävimme illallisella kahden hengen seurueella rauhallisena kesäiltana. Terassin puoli oli täynnä joten siirryimme suoraan sisätilaan, joka oli valitettavan kuuma ja tunkkainen johtuen helteisestä päivästä. Vastaanotto jäi hieman hämmentäväksi, pöytiin ohjausta ei ollut eikä henkilökunta huomioinut sisään tulleita asiakkaita tervehtimällä. Muutoinkin palvelun tasossa olisi Gabrielilla vielä hieman hiomista.

Alkupaloina tarjottu antipasto-lautanen oli yllätyksetön ja vaikutti otetun suoraan säilykepurkeista, mutta ajoi kuitenkin asiansa. Makea uunituore leipä balsamico-kastikkeen kera toimi hienosti. Pääruokana tarjoiltu paistettu lohiannos olisi kaivannut terävyyttä - ja varsinkin suolaa. Sekä kala että polenta olivat lähes suolattomia, mutta kastike oli kohtalaisen maukas. Annos oli kokonaisuudessaan hieman sekava: paistettua lohta, polentaa, sinappikastiketta, (uuni?)vihanneksia, keitettyä kananmunaa. Seuralaisen tilaama kana-vuohenjuusto-mansikka-ananaskirsikka -pitsa oli maultaan mielenkiintoinen seos. Pohja oli pannupitsa-tyyppinen. Piristävää, ei ihan tavallinen pitsa.

Toivotaan, että Gabriel saa hiottua sekä palvelun että keittiön pienet puutteet kohdalleen. Miljöö on ainutlaatuinen ja ravintolalla on menestymisen mahdollisuudet käsissään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 21.07.2014
Betyg: 0

Tunnelma mukava, ravintola komea. Tilasin poropizzan. Tuoksu mahtava, maku oli hyvä, mutta mutta.... Pohja vaikutti liian symmetrisen pyöreältä ollakseen itsetehty, ja rakenne oli valmismainen, ravintolan mukaan kuitenkin itsetehty. Täytteitä oli liikaa ja pohja oli vetinen keskeltä ja rasvaa oli paljon. Sikäli harmittavaa, koska pizza oli todella hyvin maustettu ja maut olivat kohdillaan. Siis hyvä persoonallinen pizza kaikenkaikkiaan. Täytteitä ja rasvaa vain oli liikaa ja pizza hieman liian iso. Vaimon tilaama pasta oli hänen mukaansa herkullista ja annos sopivan kokoinen. Menisimme uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 14.06.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (5)


Läge

Jokikatu 20, 06100 Borgå - Route
040 1763 126
http://www.gabriel1763.fi

Options