tapsaboy

65 Recensionen

Vegaanista ruokaa halvalla. Ravintolareissut tulee tehtyä kavereiden kanssa, joten mahdollisuus järkevään seurusteluun ja kiireettömään ilmapiiriin tärkeitä.

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (65)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Pasha's Restaurant snabb kebab

Lounasbuffet.
Lauantain lounasbuffet oli rauhallinen, runsas ja maistuva. Tullessamme paikalle oli tarjolla suuria perunalohkoja, ilmeisesti ylijäämää, jotka maistuivat aivan mielettömän hyviltä - loputtuaan korvaajaksi tuli perus ranut, jotka oli perus. Salaattipöydässä oli kohtalaisen perus valikoima, mutta pienet ja hyvät lisät, kuten linssit ja hummus nostivat salaattipöydän huipuksi! Vegaanille tarjolla oli falafeleja, jotka omaksi yllätyksekseni olivat merkittävästi parempia, kuin useimmissa perus kebab-pizzerioissa! Kastikkevaihtoehdot olivat aika niukat ja vähän mauttomat.
Ruoka oli hyvää, paikka mukava ja palvelu hyvää, joten tästä ei voi valittaa millään tavalla, vaan antaa ihan lämpimät suosittelut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 04.07.2014
Betyg: 3

Restaurant: Eti Kebab-Pizzeria

Perus pizzatkin ovat kehnoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.12.2013
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Shalimar

Vegetable Malaicurry
Safkat saa vegaanisena. Palvelu hyvää ja nopeaa. Ruoka hyvää, muttei elämäni muutu tästä. Kaveri tilasi häihinsä safkat täältä, josta tulee propsit paikalle, että tekee tälläsiä juttuja. Ja kotiinkuljetus kertoman mukaan toimii.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 04.07.2014
Betyg: 0

Restaurant: Fafa's Kamppi

Pita falafel
Fafasin falafelit ovat aivan tolkuttoman hyviä, annos on kohtalaisen monipuolinen ja kokonaisuutena näin hyvää annosta saa etsiä Helsingistä. Ongelmana vain on, ettei ruuasta tule täyteen. Vegaaninen annos saa kylläiseksi vain, jos ravintolaan mennessä ei ole nälkä, jos on niin nälkäisenä myös tulee lähdettyä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 26.11.2014
Betyg: -1

Restaurant: Marjon Burger

Tofumakkaraperunat.
Woopwoop!
Nyt kyllä oli hyvä mesta, vegaanista grilliruokaa! Kuola valuen paineltiin Marjon Burgerille, josta sain annoksen tofumakkara-perunat. Annoksen koko oli passeli, mutta limun kanssa hinta nousi yllättävän korkealle. Safka oli mielettömän hyvää(vegaanista majoneesia olisi voinut olla vähän enemmän, mutta turhaa nillitystä tää on) ja auringon paisteessa pääsi paistettelemaan grillin terassilla.
On hienoa, että vielä löytää grilliruokaa, jonka saa vegaanisena ja on hyvää!
Tänne aion uudelleen ja annan lämpimän suositukseni myös sinulle!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 04.07.2014
Betyg: 3

Restaurant: Lovinghut

Lounas on kattava, maittava ja hinta-laatusuhde on tosi kohdillaan. Lounasta syödessä käy helposti niin, ettei tarvitse enää kävellä lähimmälle metrolle, kun sen voi tehdä kierimällä, ei sillä että kävelemään pystyisikään. Ruokavalikoima on kattava, sushia, kahta erilaista lämmintä kastiketta, riisiä, perunoita, salaattia ja pienempiä ''härpäkkeitä''. Jos jotain kehitettävää pitäisi miettiä, tulisi itselle mieleen, että enemmän lämpimiä vaihtoehtoja voisi olla tarjolla, kuin riisi ja kastikkeet.
Paikka on itsessään rauhallinen ja sisustus niukkaa, mutta tyylikästä. Hyvä lounaspaikka, jossa kaikki safka on vegaanista. Varauksetonta ihailua ja tunnustusta tälle mestalle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 03.12.2014
Betyg: 4

Restaurant: Kasvisravintola Gopal

Buffet.
Jos lautaselle latoo vähääkään kastikkeita tai jotain raskaampaa niin hinta nousee melko korkeaksi. Se on sääli, sillä Gopalin ruoka on aivan mielettömän hyvää ja sitä olisi kiva käydä useamminkin syömässä, mutta talous tulee vastaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 04.07.2014
Betyg: 0

Restaurant: Sen Chay

Mukavalla sisustuksella varustettu pieni aasialainen ravintola, jossa tuli nyt vasta käytyä ensi kertaa. Lounaslistalla oli neljä ilmeisesti päivittäin vaihtuvaa vegaanista ruokalajia. Itse päädyin valitsemaan valkoisia papuja tofulla ja kesäkurpitsalla tomaattikastikkeessa. Ei huono valinta, mutta ei maailmaa järisyttäväkään. Valkoiset pavut taisivat tulla purkista ja tomaattikastike samasta osoitteesta, mutta maistuvaa safkaa. Palvelu oli ystävällistä ja safkat tulivat nopeasti. Jo tiskillä sai itse leivottua vegaanista sämpylää ja hyvän tuoreen perussalaatin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 03.03.2015
Betyg: 0

No nyt oli safkat mun makuuni. Kattava ruokalista ja kohtuulliset hinnat. Paikan päällä perus tunnelma, mutta ei haitannut. Tofu ja kiinalaiset sienet toimi vallattoman mainiosti - sieniä ja tofua oli runsaasti. Tofu ja parsakaali ja tofu kääg saaneet myös paljon kehuja. Seuraavaa kertaa odotellessa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 09.12.2013
Betyg: -1

Restaurant: Ravintola Salpimienta

Hyvää vegaanipizzaa, mutta välillä epäselvyyttä soijabolognesesta - joskus tullut pizza, jossa ei ole pyynnöstä huolimatta soijabolognesea ja sulle väitetään että aiheesta olisi sanottu. Mutta muuten tosi hyviä pizzoja, varaukseton suositus!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.06.2013
Betyg: -1


Bilder


Followers

Followers (2)