Opens at 07:30

Blancco (Pitäjänmäki)

Betyg 2.8 / 5

Recensioner (53)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Suosittu työlounaspaikka Pitskussa. Tullut useampaan kertaan rampattua ja pidemmän päälle aika samaa toistavat safkat. Pääruoat aina lihapainotteisia ja kasvisvaihtoehdot yleensä mauttomia kyhäelmiä. Tähän toivoisi hyvää salaattipöytää, mutta Blanccossa ovat nyt ainakin 1,5 vuotta toistettu samaa kaavaa: mielikuvitukseton bulkkisalaatti ja sen lisäksi AINA lihalla tai kalalla höystettyjä "raskaampia salaatteja". Keitot yleensä aika hyviä, mutta viimeksi siskonmakkarakeitosta (missä ei juuri muuta makkaroiden lisäksi) oli jäänyt mausteet täysin pois.
Välillä kalaruuat saattavat olla hyviä, mutta aneemisen mielikuvitukseton salaattipuoli vetää ison miinuksen.
Suurin plussa paikalla on se, että myyvät ylijäämäruokaa lounasajan jälkeen kuuden euron kilohintaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 08.07.2016
Betyg: 0

Erittäin varhaista lounasta jo klo 10 alkaen tarjotaan täällä ja ohikulkiessa päätin poiketa testaamaan klo 10. 30 aikoihin. Ylllättävän moni jo lounastamassa silloin Blanccossa.

Buffet on kauniisti aseteltu, monipuolinen. Salaatit ym. ovat raikkaita. Pääruoaksi valikoin juures-linssipihvejä ja lohi-ruohosipulipastaa. Molemmat maukkaita. Noitten lisäksi olisi ollut paljon muutakin tarjolla, mutta ei kaikkea samalla kertaa jaksa syödä.

Tilana ihan ok, avara, palvelu ihan mutkatonta.

Hintana hieman alle kymppi on paikallaan, sen verran laadukasta settiä, että pakko antaa täydet pisteet ruoalle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 25.05.2016
Betyg: -1

Ihan jees lounaspaikka, valikoima on runsas, vaihteleva ja monipuolinen. Laatu joskus heittelee mutta pääsääntöisesti ihan tyytyväisenä pois lähtee.

Hyvin vilkasta saattaa olla parhaaseen lounasaikaan. Kahvi on aika kuraa joten se kannattaa jättää väliin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 25.03.2015
Betyg: 0

Aiemmin laadukasta ruokaa, toimiva palvelu ja tuli syötyä tyytyväisenä useita kuukausia. Viimeisen kuukauden aikana kuitenkin ruoan laatu selvästi laskenut ja tuntuu kuin käytettäisiin ammattitaidotonta kokkia tai heikkoja raaka-aineita. Laadun selvän laskun takia porukkamme ruokailee nyt muualla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 920€ Tillagt: 07.11.2014
Betyg: 1

Buffetista löytyi jokaiselle jotakin, kun olimme isommalla porukalla. Salaattipöydässä oli aika paljon ruokaisia kasviksia, joskin purkista otettuja. Voissa paistetut muikut olivat pääruokana luksusta. Myös kasvistortilla oli onnistunut. Tarjolla paljon erilaisia salaatinkastikkeita yms. Reilu ja konstailematon lounaspaikka. Kassalla oli iloinen, ripeä ja hyväntuulinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 25.06.2014
Betyg: 0

Loistava palvelu ja hyvin maustettu ruoka, ei liikaa eksoottisia makuja

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 23.06.2014
Betyg: 0

Vilkas, mutta viihtyisän avara buffalounasmesta.


Salaattiosastolla paljon vaihtoehtoja, iso osa toki suoraan purkista tulleita.

Lämminpöydässä pari perunavaihtoehtoa. Ricotta-pinaattitortelinit maistuivat hyvältä, mutta olivat tietysti buffetissa hukanneet lähestulkoon kaiken suutuntuman, mössöisiä. Spyde oli erinomaista, paljon makuja, kunnolla ruskistettu. Paneeratut kalanpalat ok, ehkä jostain pakastepussista. Possunsisäfile just niin kuivakasta ja mautonta kuin possunsisäfile yleensäkin, aika mitäänsanomaton mukakermakastike.

Tää on semmoinen keskinkertaisuuden ruumiillistuma. Ei herätä suuria tunteita suuntaan eikä toiseen. Voin kuvitella piipahtavani toistekin, kun tulee Veholle asiaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 09.04.2014
Betyg: 0

Salaattipöydän tarjonta pääsääntöisesti etikkapainotteista, purkkikamaa, joskin tarjolla myös tuoretta tomaatti/kurkku/salaatti tms. -sekoitusta. Lämmin ruokakaan ei yleensä vakuuta. Pizzat näyttävät ja maistuvat pakastemätöltä. Jälkiruoat ovat yleensä maistuvia. Lisukkeena oleva kermavaahto -tyyppinen valkoinen höttö on kamalaa.

Lounasaikaan paikalla on yleensä tungosta. Yksin ruokaillessa paikka on epäviihtyisä. Pitkät “kouluruokala” -pöydät eivät houkuta nauttimaan lounashetkestä.

Nopea ja mutkaton palvelu. Plussaa myynnissä olevista iltapäivälehdistä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 31.03.2014
Betyg: 0

Monipuolinen tarjonta ja hyvä salaattivalikoima. Miinuksena erittäin ruuhkainen, joskus vaikea saada paikkoja jos tulee isommalla porukalla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 28.02.2014 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Tuoreet raaka-aineet salaattipöydässä, ei makua. Kastikkeet rasvaisia. Lämpimät ruuat eivät houkuttelevia, perus pizzaa ja rasvakeittimellä tuotettua tavaraa. Hinta-laatu-suhde kuitenkin kohdallaan, ja tuoreudesta iso plussa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 20.01.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (4)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

Pitäjänmäentie 14, 00380 Helsingfors - Route
010 4399 600
http://www.ravintolablancco.com

Options