Opens at 11:00

Ravintola Thai-China

Betyg 3.5 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (32)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lauttasaaren paras aasialainen ravintola!
(nepalilainen Lumbini on tosin samalla tasolla)

Lounas on sangen perinteinen (ja lihapainotteinen) seisova pöytä, jossa ei ole mitään ihmeellistä. Sen sijaan A la carte -lista ja etenkin sen curryt ovat erinomaisia! Kasviscurryt (munakoiso ja tofu) ovat myös niin edullisia, että ne voi ostaa lounaanakin.

Omina suosikkeina keltainen munakoiso-curry Gaeng Gari (#19, 9.80e) ja punainen lohi-curry Gaeng Ped (#15, 14.70e). Myös kasviskevätkääryleet (#1, 4.90e), punainen tofu-curry (#18, 8.90e) sekä grillattu lohi yu xiang -kastikkeessa (#52, 13.90e) on ok.

Liitteenä tänään saamani ruokalista/menu etenkin take-away:ta hakeville (Eat.fi näyttää tosin pienentävän kuvat niin surkeaksi että teksti ei näy)... Huom. aukioloajat ovat muuttuneet ruokalistassa ilmoitetusta; ravintola on tiistaisin ja keskiviikkoisin auki vain klo 16 saakka. Puhelinnumero kuitenkin sama: 09-677025.

Itse ravintolatila ei ole erikoinen ja palvelu on vähän mitä sattuu; väliin töykeää, väliin jopa lämminhenkistä. Erinomainen ja edukas ruoka hyvittää kuitenkin paljon.

HUOM. Samassa rakennuskompleksissa kaksi aasialaista: tämä Thai & China ravintola sijaitsee siis Melkonkadun varrella, Picnic-kahvilan vieressä (kts. logo kuvasta). Alla oleva tuntemattoman arvostelijan kommentti kuitittomuudesta ei omankaan kokemukseni (noin 10 kertaa) pidä paikkaansa; epäilen että kyseessä on se saman rakennuskompleksin toinen ravintola...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 24.11.2015
Betyg: 0

Really nasty women personnel! !!!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 17.11.2015
Betyg: -3

Lounaalla toiminut mutta nyt ensi kertaa illalla ja uskomattoman tyly kohtelu! !! Olisin kääntynyt pois jo kassalla, mutta mies oli nälissään. En mene toiste!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 01.01.2015
Betyg: 0

Siisti ravintola ja ystävällinen henkilökunta - erittäin maukkaasta ruoasta puhumattakaan.
Loistavia thaimakuja, joita ei onneksi ole lähdetty tuunaamaan "suomalaisen suuhun sopiviksi", vaan on uskallettu maustaa. Tuommoiset ala-arvoiset kuittikommentit kannattaa jättää omaan arvoonsa. Kuitti on tullut joka kerta - ja sitähän pitää myös osata pyytää. Lasku on aina maksettu saatua kuittia vastaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 01.12.2014
Betyg: 0

Pakko ottaa kantaa ulkoruokaillullisiin seikkoihin edellisen kommentoijan jälkeen: Samassa rakennuksessa toimii kaksi itämaista buffet-lounaspaikkaa ja tuo kommentti kuitittomuudesta ei oman kokemukseni perusteella lainkaan sovi niistä tähän ravintolaan. (Täällä kassakone kilisee ja lounaan hinta on n. euron naapuria kalliimpi.)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 05.08.2014
Betyg: 0

Jotain muuta paikasta kertoo se että vaikka olen keskimäärin 2 kertaa / kk ja 4-5 vuoden ajan kyseisessä ravintolassa käynyt lounaalla ei kuittia ole KOSKAAN lyöty koneeseen eikä myöskään ole kysytty sitä että haluaisinko kuitin. Kuitti lyödään koneeseen vasta kun kuittia pyydetään. Eli vanha juttu: toiset maksaa veronsa ja toiset sen verran miltä tuntuu.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 30.07.2014
Betyg: -1

Pari euroa hinnakkaampi kuin monet muut kiinalaiset, mutta ruokakin oli sitten huomattavasti parempaa. Vihdoin kiinalainen, josta saa edes oikeasti tulisempaakin ruokaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 15.07.2014
Betyg: 0

Hyvä hinta/laatu-suhde. Käyn hakemassa paistettua riisiä kanalla vähintään kerran kuukaudessa kun en jaksa laittaa ruokaa itse. Ravintola itsessään aika perinteinen "suomikiinalainen" ja siksi mieluummin otan ruuan mukaan. Perusvarma ja ruoka valmistuu käden käänteessä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 25.06.2014
Betyg: 0

Hieman peruskiinalaista hinnakkaampaa mutta maukasta ruokaa. Etenkin härkä soijakastikkeessa on todella hyvä. En kuitenkaan näe syytä miksi tämä on muita samantyylisiä ravintoloita kalliimpi, niin paljon parempaa ruoka ei ole. Mutta jos ei haittaa maksaa muutamaa euroa enemmän, saa täältä hyvät ja isot annokset.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 25.03.2014
Betyg: 0

Parempaa currykanaa ei saa mistään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 19.07.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (3)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (3)


Läge

Melkonkatu 28, 00210 Helsingfors - Route
09677025

Options