Unknown

Asia Palace

Rating 3.9 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Takeawayta haettiin pari annosta. Annokset lihaisia ja ihan perustasoa. Hinnat todella edullisia kokoon nähden. Lounas pitää vielä testata.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 15.07.2014
Rating: 0

Suosittelen lämpimästi, asiakaspalvelu todella hyvää, sushit ja kiinalainen ruoka maistuvaa! Sisustettu huolella! Yksi kantapaikkojani! Jälkiruoka vinkkinä, 2 eurolla saa jo mitä erilaisempia jälkiruokia lounasaikaan!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 12.03.2013
Rating: 0

Lounas enemmän kuin hintansa väärti, palvelu ystävällistä, fiilis kohdallaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 06.11.2012
Rating: 0

Lounas ok, hyvä palvelu, mutta lounasajan ulkopuolella hieman ylihinnoiteltua. Tarjosivat kuitenkin ilmaiseksi alkukeitot, kun ei niitä muuten oltu otettu. Kiinalainen kaalisalaatti ansaitsee erityismaininnan, nam :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.08.2012
Rating: 0

Teevesi.
Sunnuntaiseikkailu Lauttasaareen. Vino Rosso on näemmä kaatunut ja tilalle saapunut jälleen yksi kiinalainen buffetruokala, joka tarjoaa myös muita Aasian ihmeitä. Sunnuntainakin on buffet pystyssä. Nälkäiset ja ahneet tarttuvat siihen. Arkisin normilounari, nyt 12 euroa.

Salaattiosasto perinteistäkin perinteisempi. Kana-maissikeitto on täysin mauton. Sushiosastolla muutamaa sorttia. Kasvis- ja munasushit miellyttävät, kalatkin saavat hyväksynnän.

Peruslämpimien puolella friteerattu kana, kasviskääryleet, härkää osterikastikkeessa, kung po -kanaa, härkää, sipulia ja herkkusieniä, tofua ja höyryvihanneksia sekä porsasta jossain soosissa. Härkä on sitkeää, aromit hiukan sekavat. Kung po on maukas, mutta fiilis on vahvasti epäaito. Olisikohan makua haettu miestä vahvemmasta purkista. Frittikana tylsä ja rasvainen. Kääryleet ovat hyvänoloisia, kuten lähes joka paikassa. Tofu on kuin taulusieni. Pöytächili ei ole parhaasta päästä. Vihreä tee ei ole vihreää, ja maistuu samalta kuin kuuma vesi. Hirveätä moskaa.

Viihtyisä tila, teollisuusrakennustunnelmasta huolimatta. Ystävällinen rouva palvelemassa. Meininki on kohdallaan, safkasta söisin jatkossa kenties vain sushia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 05.07.2012
Rating: 0

Location

Särkiniementie 5, 00210 Helsinki - Route